Hétvége!

2010.01.22. 13:09

Be kell vallanom nektek, hogy ilyenkor már teljesen izgibe vagyok, de gondolom ti is, mert itt a hétvége! Én ezt már akkor elkezdem érezni, mikor ilyenkor felkelek és megiszom az első kakaóm, szinte egészen más íze van, mint mondjuk csütörtökön. A hétvége a legkedvencebb az egész hétből, mert ilyenkor fel tud szabadulni az ember végre egy picit. Hétköznap csomó nehézség van, alig vannak nyitva este helyek, nehéz napközben a városban közlekedni, parkolni meg tiszta dráma! Ilyenkor gondolom ti is már nagyban tervezgettek, és gondoltam most ehhez nyújtok segítséget most nektek, mint aki talán picit járatosabb az ilyen dolgokban.

Szerencsére, mint az közismert, Budapesten tobzódik a kultúra, csomó ilyen esemény van, meg program, meg helyek, bárok, szóval tényleg tök fullos. Persze mondjuk ilyen szempontból persze New York sokkal színesebb, de szerintem mondjuk még egy csomó másik hely is, de mondjuk az országban tényleg Budapesten van úgy egyáltalán igazán valami. Szóval ez tényleg kultúrálisan is a főváros ( hiába van az most elvileg Pécsben, mert az csak ilyen cím most ), rengeteg mozival, ott a Hajógyári sziget, a 4Bro, a Mammut, a legnívósabb éttermek. Én igazából azt ajánlom ideális programként, hogy üljetek be egy moziba, ha még nem láttátok az Avatart, akkor feltétlen azt, de csak Imaxban, a többiben nem érdemes, mert a film direkt háromdimenziósan lett kitalálva. Utána üljetek be a barátaitokkal egy helyre iszogatni, mert a barátok nagyon fontosak, és az is hogy néha beszélgessünk egymással (ezekhez szerintem kiváló vitainditók lehetnek a blogon lévő dolgok is). Vannak akik otthon maradnak és ott iszogatnak a többiekkel, de én ezt nem ajánlanám, mert az annyira nem program, és szerintem otthon sokkal kisebb az italválaszték, mint egy nívósabb helyen. Utána pedig irány a budapesti pezsgő éjszakai élet, ahol önfeledten átadhatjátok magatok a bulizásnak, mert egy kis kényesztetést néha mindenki megérdemel!

TIPP! Ha úgy érzed, hogy a táncolás és a bulizás, most megterhelő lenne számodra, akkor utazzatok el mondjuk a pároddal, egy Wellness hétvégére! Én leginkább Svájcban ajánlanám a Hotel Suvratte House-ot, mert ahogy így szokták mondani, hogy festői környezetben van, ez pont olyan, teljesen relaxációs. Egyébként azért Magyarországon is vannak ilyen szállók, de úgy tudom azok gyógyvizesek, és inkább a beteg öregek járnak oda.

szerintem ennyire lájk: (5/5)
szerintetek ennyire lájk: (2,4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://bthebest.blog.hu/api/trackback/id/tr371692566

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A szomszéd megtalálta az élet értelmét! 2010.01.25. 07:04:19

Mielőtt egy fél pillanatra is azt hinnétek, hogy én senkin sem szoktam szánakozni, most elárulom, hogy igen. Csak az interneten ezt az érzést annyira nem nehéz elfedni, most meg konkrétan úgy érzem, hogy nem is kell.  Fikázni továbbra is főké...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steve Chronicle 2010.01.23. 09:03:05

2-szer 8 óra alvással pihentem rá a hétvégére. Erik! Az én tipikus napom hétvégén, ahogy a mai alakul majd. Spanommal Fashion Street, megnézzük a leárazásokat, mert az ember okosan építi a ruhatárát, ebéd a Vapiano-ban, aztán haza, kis henyélés, úszás valamelyik Sportmaxban, egy óra kardió vagy futópad, haza, aztán este Negro, majd buli a DPU-ban. Nem valami fancy, de állítólag jó zene lesz, deephouse ma. Vasárnap meg szokás szerint buli utáni Pastrami 4-5 körül. Persze most ez szerencsés hétvége, mert nincs munka. Amiket felsoroltam helyeket, mindenkinek merem ajánlani! Jó hétvégét mindenkinek!

szuperszégyen 2010.01.23. 11:50:00

@Steve Chronicle: hát nemtom. Szerintem a leárazások megnézése pont nem az okosságról szól. Még én olyan leárazást nem láttam, ahol normális áru árát vitték volna lejjebb, inkább csak olyat, amitől meg akartak szabadulni, mert önmagában nem elég jó ahhoz, hogy eladja magát.

Így aztán leárazva vennék egy gagyit, ami hamarabb tönkremegy, hamarabb kell újat vennem, és ha mondjuk 3 éves távlatban nézem, akkor rosszul járok a leárazásokkal, mert ennyi idő alatt 25 leárazott ruhát nyűvök el és körülbelül csak 16 nem leárazottat.

Akkor már inkább veszem a nem leárazottat, mert úgy a kínálat is nagyobb, meg jobban is járok, akkor miért ne?

rossz yolora tettél 2010.01.23. 14:43:53

atyaég a butaság fájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

killercsiga 2010.01.23. 15:04:27

Bazz, ez a blog zseniálisan jó!
Köszönöm a felejthetetlen pillanatokat! :D

Kerecsenyfa 2010.01.23. 15:33:23

Utolso kis hazatlan buyeransok szegyeljetek magatokat!! Hanynom kell az ilyenektol, mint ti. Az elbutitas, 40+8 ev tokeletes mintapeldai vagytok.

Nem baj, buzuljatok csak tovabb apuci kocsijaval, jon az elszamoltatas oraja, szebb, Magyar Jovot!

belidzs_ 2010.01.23. 16:03:35

jaj nagyon faja hasam a rohogestol!!! :D

Erik C 2010.01.23. 16:45:47

@Kerecsenyfa: szerintem meg te gondolkozzál el a kommunikációdon, amivel itt megszólaltál. ez teljesen jól jellemzi az olyan buta embereket, mint te.

azért mert egyesek jól élnek te már el is akarod számoltatni? és te mivel számolsz el, a buzizásoddal? enyi voltál, csá.

nibiki 2010.01.23. 18:38:19

@szuperszégyen: Ezzel egyáltalán nem értek egyet! Mondjuk, ha azt vesszük én pl. a Guess tasimat, pont tavaly ilyenkor a legnagyobb leárazásban vettem és mindenki el volt ájúlva tőle. Szóval egyáltalán nem volt gagyi!!!

És egyébként hétvégén valóban érdemes inkább beülni valahova, ha nem akarsz másnap a hülye haverod által shakelt "koktéltól" fetrengeni. Mondjuk én a Creolt ajánlanám mindenkinek!!!

Kerecsenyfa 2010.01.23. 18:53:33

@Erik C: mit gondolkozzak el? Te meg Magyarul se tudsz helyes irni, nem baj, drogozzatok meg inekciozzatok, legalabb nem szaporodtok.

ping11 2010.01.23. 20:22:56

@Kerecsenyfa: gondolkozz egy kicsit ezeken: magyarul, helyesen írni, injekciózzatok.
azon is, hogy mitől olyan szomorú az életed, hogy hánynod kell másoktól. mindkettőn lehet segíteni.

janila 2010.01.24. 10:37:30

@Kerecsenyfa: Szerintem benézted a blogot. Hazaárulózni, buzizni, zsidózni kéretik valamelyik politikai témájú blogra átmerészkedni (bár a hozzád hasonló kommentelőket ott könyörtelenül kimoderálják:))Kérlek, ott borzold tovább a primitív, témába nem illő hozzászólásaiddal a postoló és a kommentelő közösség idegeit. Köszönöm, csak ennyit akartam.

szuperszégyen 2010.01.24. 12:01:56

@nibiki: lehet nagy néha szerencséd, ha pont azt vennéd meg amúgyis, amit leáraznak, de az esetek nagy többségében a gagyit árazzák le.

Másik meg hogy egy igazi kúl leszarja, hogy mitől áljulnak el az emberek, mert tudja magától is, hogy amit vesz az jó, nem kell hozzá az emberek visszajelzése. Galileit majdnem megégették barátom, mára meg már a pápa is bocsánatot kért a dolog miatt a világtól!

Kerecsenyfa 2010.01.24. 14:45:10

@ping11: @janila: mert zsidok meg hazaarulok is?

Elmondom Nektek. Az utolso orakban vagyunk, csak nem vesszuk eszre. Nemzetunk elbutitasa olyan mereteket otlott hogy 10 even belul uj gyarmatositoink kacagva koltoznek be a TI hazaitokba.

Az elbutitas ekes peldaja ez a honlap is. A Magyar ifjusag neveleset uj alapokra kell helyezni, beinditani ujra a leventekepzest, erkolcsi hatteret adni nekik. A szomszed acsarkodo nepektol meg mindenhonnan azt varjak, mikor igazhatnak le Bennunket!

Erik C 2010.01.24. 15:05:14

@Kerecsenyfa: én nagyon várom mikor igáznak le bennünket az olaszok, vagy a franciák, mert azért náluk sokkal igényesebb a divat.

és te se tudsz tökre helyesen írni magyarul, pedig te tökre büszke vagy rá, hogy milyen nagyon nagy magyarvédő vagy. azért ez elég cink, mert ha én szerintem értek a divathoz, akkor nem írok le olyat, hogy dolce gabana, amikor az dolce gabbana, így kétbésen. de szerintem itt senki nem vevő rád, mert nagy offtopic vagy, bocsi.

Swabian Hill Wayne 2010.01.24. 15:37:44

Hy all 8))

Tokre orulok h megtalaltalak Titeket! A Slanges Jozsi facebook-arol tevedtem ide, fullra witzes meg meresz a blogja, bar a multkori ujgazdagos postja utan kicsit besertodtem, de ha tobb is veszett Krahacsnal, nem igaz?? 8))

Nah, vegig olvastam mindent, es maksimalis rispect, de frankoba! Telleg, sza'l sokat eltem Nyugaton, jartam oda Erazmus-ra meg minden - sza'l mindig tok egtem, amikor par honap utan haza kelett jonnom ide. Mintha a Balkanon lettem volna. Szerencsere (lucky) azert vannak meg igenyes arcok, es most nem a telepi, fuks-os bunkokrol beszelek, akik a Dokk-ba meg ien helyekre jarnak. Rio pl. rendben van sztem elegge. Face-controll, hatizsakkal nem engednek be, e cetera.

De amire ki akartam terni, az az h sztetek (rengeteg izgalmas topicom van meg amugy!!!) mostanaban cinkes e meg Backham-es frizurat hordani, vagy meg majer e?

A masik nagyon, ami nagyon erdekel az az h mennyire szabad magunkat kigyurni? Sztem a gyuras mar eleg cinkes, de a 6-pack, azaz a kockahas nem az! Szal kardio, free weiht-es edzes az okes?

Udv,
Wayne (from Swabian Hill) 8))

Swabian Hill Wayne 2010.01.24. 15:40:02

P.S: a nagy pofaju Gardasoktol meg nem kell betojni, tiszta igenytelen, sorhasu, apolatlan banda 8))

Erik C 2010.01.24. 18:43:43

@Swabian Hill Wayne: Köszönjük a kedvességed, általában azért elgondolkodtató, hogy mindig a nívóra igényes arcok, akiknek bejön a dolog, akik nek meg nem, azok tökre semmibe nem vannak képbe...

A kérdéseidre pedig szeretnénk rövidesen önálló postokban válaszólni, mert minket is foglalkoztatnak ezek a kérdések. A Beckhames frizura különösen érzékeny dolog, előre annyit elárulok, hogy sajnos a gyenge utánzatokkal rontották el az ilyen vidéki fodrászok a témát és járatják le ezt a cool frizurát...

admad 2010.01.24. 23:21:30

Kedves Erikszí és társai!

Először is. Tisztában vagyok vele, hogy ennek a blognak nem én és nem is a magyarok 99%-a a célcsoportja. A tartalomból leszűrve talán az újgazdagoknak (yuppie-knak) írhatsz/írhattok, mert egy magyar átlagembert rohadtul nem érdekel, amit ide leírsz (egyrészt mert hülyeségeket írsz, másrészt meg hülyeségekről). Tudom, én is elolvastam (bár ne tettem volna). Sajnos ilyen hátránya is van az internetnek, hogy minden szart megtalál rajta az ember…

Nagyon nagy bánat, hogy léteznek ilyen emberek is a Földön, mint Te/Ti... Ezért nem fogunk sehová se haladni, mert az olyan emberek és szüleik (akik nem bírtak beléjük nevelni/verni valódi, hangsúlyozom VALÓDI értékeket, és nem csak a külsőségekre tanították meg őket) tudnak csak ebben az országban érvényesülni.
Muszáj volt végigolvasnom a sok baromságot, amit összehordtál ezen a szánalmas design-nal ellátott blogoldalon (ha már igényességről akarsz oktatni, első tanács: rakj össze egy igényes blogoldalt). Elképesztő mennyire nem a földön jársz. Elhiszem, hogy apuci, meg anyuci (velük is elbeszélgetnék…) alád tolta/eléd tette mindazt amiről itt írsz, de könyörgöm, hogy írhatsz le olyan hülyeségeket? Csak pár példa:

1.
Proli-e kajajeggyel fizetni? Tudod mi az a cafeteria? Biztos, hogy nem mivel 1 percet nem dolgoztál, valószínűleg nem is fogsz effektíve munkát végezni életed során. Szóval a cafeteria=juttatás, amit a munkáltató bér kiegészítőként fizet azért, mert adómentes volt, de idén január 1-jétől már ez sem az. Ez mitől lenne proli? Süllyedjek el szégyenemben, mert a munkáltatóm nem bérben (mert abból adózni kellett volna neki), hanem kajajegyben fizeti ki a havi fizetésem egy részét? Hogy lehetsz ennyire degenerált, hogy ilyeneken gondolkodsz? Apádék tudják, hogy ilyen hülye vagy?

2. Idézet:
,,Hétköznap csomó nehézség van, alig vannak nyitva este helyek, nehéz napközben a városban közlekedni, parkolni meg tiszta dráma!”

Eszméletlen nehézségekkel nézel nap, mint nap szembe. Komolyan mondom nem is tudom, hogy bírod elviselni ezt az Életnek nevezett szenvedést! Elég kicsi a fájdalomküszöböt, szívesen javítanék rajta…

3. Szőrtelenítő agymenésed:
Végig se olvastam, mert féltem, hogy agyhalott leszek a fogalmazási készségedtől.

4. Kaviáros lazacos Surf and turf baromságod:
,,Most egy elég alapételt ajánlok, mert a surf and turfot, magyarul a királyrákos bélszint mindenki ismeri...”

Nem tudom mit értesz mindenki alatt, de szerintem a paprikás krumplit és a pörköltöt ismeri mindenki, nem pedig az ilyen sznob kaját. És igen, csak az Argentínából importált bélszín a jó, aminek biztosan jót tesz egy óceánon való áthajózás, konténerben… szerintem ez is csak placebo hatás nálad, csak nem ismered be…

5. Borkultúra:
Szerintem aki borajánlót akar olvasni ellátogat egy speciálisan ezzel foglalkozó oldalra és onnan tájékozódik, borszakértőktől, nem pedig Tőled, akinek fogalma nincs a borokról, csak hogy van vörös, meg fehér, meg rosé, mert kb. ennyi jött le a mondandódból.
Na de hát már, ha megírtad ezt a csodát, és közkincsé tetted:

,,vörösboros kólát csak a csóró egyetemisták isznak, akiknek nem csak pénzük, de igényességük sincsen, fröccsözni pedig leginkább az alkoholisták szoktak.”

Sokszor írtad, hogy Te nem véleményezel másokat, pedig ezzel a mondattal pont azt teszed… kritizálod az egyetemistákat. Pedig tényleg van olyan, hogy az embernek nincs pénze (ez nem igényesség kérdése, Te nagyon igényes…), csak ilyen olcsóbb borokra, amik sokszor egyáltalán nem rosszabbak, mint a drágábbak, sőt. Jártál már tokaji pincében, ahol igazi jóízű borokat kóstolhatsz? Érdemes lenne egyszer Kelet-Magyarország felé venned az irányt és nem mindig nyugatra tekintened…

Hallottál már bormarketingről? Bizony létezik ilyen is. Én marketinget tanultam, és pontosan arra találták ki, hogy az olyan sznoboknak mint, Te eladják a szart is, nem hogy eladják, de még többszörös áron, mint amennyit érnek. Igyad a 27 000 forintos borokat! Egészségedre!

6.Milano
Hagyjuk… Tanulj meg igényesen fogalmazni (ha már annyira igényesnek tartod magad és kritizálsz másokat…). Nem ártana egy-két könyvet is elolvasni, a sok discovery channel műsor bambulása mellett, amivel rajolhatsz a sulidban… (pff szánalmas)

7. BKV-s bejegyzés (Danny Diamond-nak)
Na ebből látszik igazán mekkora nyomi vagy… Ebben is csak az érdeket látod (minől több nőt szedj fel és dugj meg), nem a valódi segítséget, hogy esetleg mások is vannak, akiknek fontos lenne eljutni valahová, de mondjuk nem hordanak limitált edíciós (:DDDD ezen röhögtem a legtöbbet) cuccot. Segítek lefordítani, ha már neked nem ment: limitált kiadás, korlátozott példányszám. Jaj Te szegény… Egyébként szép az a bömös, de szart sem ér, mert semmit nem tettél le az asztalra érte… Kemény vagy!

8. Remélem a sok észheztérítős komment felnyitja a szemed (bár nem úgy tűnik), hogy jobb abbahagyni, letenni a billentyűzetet (ha pc-d van dobd ki, ha apple-öd van, mert hát miért ne az lenne…, dobd ki a picsába, amíg nem késő). Nem jó dolog, ha a butaság szorgalommal párosul. Jobb lenne ezt beismerned és nem azt a sok baromságot hirdetni, meg oktatni a baromságot, amiket itt leírsz.

Próbáltam finoman fogalmazni, de nehezen ment ennyi baromság mellett, amit leírtatok, elnézést, de nem bírom elviselni a tudatlan emberek okoskodását, se szóban, se írásban….

Jobbulást nektek!

iFerenc 2010.01.24. 23:53:01

"hiába van az most elvileg Pécsben, mert az csak ilyen cím most"

megtalálod benne a hibát vagy segítsek?

Mivel az írást nagyon sok olvasásnak kell megelőznie, gondoltam, adok egy kis gyakorolni valót - admad után szabadon:

Azon se lepődnék meg, ha szánalmas kis életed javát egy vidéki város lepukkant lakótelepének átlagos lakásában töltenéd/töltötted. Lehet jártál is vmi felsőoktatási intézménybe, vmi menőbe, persze nem gondoltál közben arra , hogy éppen a menősége miatt qrva sokan qrva sok helyen végeztek hasonlóan, és nem is gondolkodok erről globálisan, elég csak az országon belül agyalni erről...persze lehet tévedek:)

Arra gondoltál már, hogy az az életforma, amiről te itt hadoválsz, (új)gazdag emberek millióinak sajnos alap, tehát semmivel nem vagy különb, ez csak a kibaszott nagy felszín csak. Fogadjunk te is büdöset szarsz?:D Látod, ennyire vagy te MÁS. Felveszel, megeszel olyan dolgokat, amiről azt hiszed, menő és ettől nagyon különbnek érzed magad. Mitől is menő? Mert azt mondták? Kik? És neked vannak valóban egyedi, saját gondolataid? Vagy így születtél, hogy a génjeidben is benne volt, mi a menő? Bábfigura vagy sokad magaddal, a 'kiváló' marketingeseink pedig zseniálisan úgy mozgatnak, hogy észre se veszed! Miközben azok a szarok is nagyrészt tömeggyártásban készülnek, amiről te úgy gondolod, "cool", sokszor éhbérért, hihetetlen szar munkakörülmények mellett. Emberek százmilliói gondolkodnak hasonlóan vagy ugyanúgy, ahogy te, és hiszik ugyanazt, mint te: "én egyedi és különleges vagyok", mert felvehetem/megehetem/megihatom, stb. azokat a dolgokat, amit a pórnép nem engedhet meg magának...ja, és te is ugyanúgy meghalsz egyszer, ahogy én is, világnézettől függően hiheted azt is, hogy ezzel vége is az életednek örökre - gondolom most elszomorodtál. Ha mégis hinnél vmi transzcendenseben, akkor is azt a rengeteg kacatot, amiről azt hitted, egyre faszább lettél, itt kell hagynod - sőt, még a kajajegyedet is, amiket nem volt pofád beváltani...vajon mit viszel magaddal erről a világról? Valódi értékeket? Hmm?

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.25. 00:01:55

@admad: érdekes, amit mondassz, én majd elgondolkozom rajta. Sokmindent tudhatsz, de jó így felülröl áttekinteni hogy mit nem.

@Swabian Hill Wayne: A gárda szerintem ott bukott meg, hogy nincs egy szín vagy forma a dologban, fekete fehérrel az ilyen 1992 divatja, mikor volt már az? Csomóan még nemis éltek akkor. tényleg legalább egy szines sapka, vagy egy öv, valami csíkos, egy bross vagy egy karszalag feldobta volna XD de mineggy, aki nemtud öltözködni az nerandalirozzon

Pinczes.Laszlo 2010.01.25. 00:12:16

@ixdé: Felülről? Többnek érzed magad barátom? Tudod, az a baj, hogy a madarak annak a fejére szarnak a hamarabb, aki fentebb van. Majd én is hozzáfűznék pár szót a bloghoz, csak most nincs annyi időm...see you soon

Kerecsenyfa 2010.01.25. 00:22:28

@ixdé: hatalmas tevedes baratocskam. Piros-feher-fekete, tobb nem is kell.

A Garda az legalabb FERFIAS, nem ugy mint ezek a magukfajtak itt, szivarvanyszinu kis 'trendi' majmok.

szuperszégyen 2010.01.25. 00:25:48

Mennyi sok-sok félreértés, meg-nem-értés, sótlanság és un-coolság. :-)

Swabian Hill Wayne 2010.01.25. 00:51:42

@Erik C: siraly, mar nagyon varjuk!! Edzestipeket is szivesen megosztok Veletek, ha majd arra kerul a sor.

Meg annak is kulon orulok, hogy a jofajta, igenyes borokra kitertetek, mert eddig nem szerettem oket, de most, hogy latom, hogy azert nem csak a faterek generationja borozik, es h a coolabb fiatalok kozott is terjedoben van, en is elhataroztam h meg fogom szeretni.

Amugy partykon meg a clubbokba leginkabb a Smirnoff Ice-ot, Baccardi Breezer-t szoktam rendelni, coctailokba Long Land Eis Tea, Mojito, ezek jelenleg nalam a top favorite-ok momentan. De, mint ahogy fent, is emlitettem, nyitott vagyok minden ujra!

Keep cool!

janila 2010.01.25. 11:38:49

még több kommentet! Hétfő délelőtt jól esik a röhögés!<3

Erik C 2010.01.25. 12:43:46

@admad: "Muszáj volt végigolvasnom a sok baromságot, amit összehordtál ezen a szánalmas design-nal ellátott blogoldalon (ha már igényességről akarsz oktatni, első tanács: rakj össze egy igényes blogoldalt)"

LOL:DD:D:D szerintem már itt elárultad, hogy mennyire nem vagy képben az igényeséggel kapcsolatban, úgyhogy bocsi de végig se olvastam a többit...

shaka 2010.01.25. 13:10:29

Sziasztok!

Nagyon orulok, hogy ratalaltam a blogra, sok hasznos dolgot lehet nalatok olvasni.
A kedvenc postom a kiralyrakos csemege, epp ket hete ettunk a csaladdal Romaban, de tok gaz volt, mert pizza ize volt :S

shaka 2010.01.25. 13:13:00

ui: bocs az ekezetek hianyaert, de Kinabol irok epp, es itt cenzura van...

Frucsasz 2010.01.25. 22:34:31

Jajj :) Köszcsi a posztot, a nevetéssel letudtam kétnapi hasizomgyakorlatot. Nagyjából ez volt a kedvencem:

"mert a barátok nagyon fontosak, és az is hogy néha beszélgessünk egymással (ezekhez szerintem kiváló vitainditók lehetnek a blogon lévő dolgok is)" Aha, hát persze, hogy ilyen felszínes dolgokról fogok beszélgetni a barátaimmal.

Remélem, még sok hasonló poszt lesz, mert jön a tavasz, a lengébb ruhák, és nem árt, ha kicsit tónusosabb lesz a hasizmom :D

handabanda1 2010.01.26. 07:36:34

jók vagytok!!! ennyi retardáltat egy helyen..... azért van egy szomorú dolog : h ezt ennyi emberke elhiszi..... a blog célja az, h minél tobb retardált buzcsit találjon.... és a szomorú valóság az, h talál is... de legalább a mi szórakoztatásunkra... :D bár lehet ,h csak kínunkban nevetunk a kommentelokon.... na ahoj!

Adaren 2010.01.26. 08:24:09

Ne haragudj Erik c, de furcsa ellentmondásokat találok a blogodban. Tök jó, hogy blogolsz. Csináld. Csak "felnőttes" dolgokról írsz egy olyan 10-12 éves fogalmazási képességével. Rengeteg szóismétlés, nem jól szerkesztett mondatok, fölösleges tagolás, félinformációk. Ezekre próbálj figyelni! És óvatosan az olyan szavakkal mint "trend", "szépség" "nívó", stb. Tök jól hangzanak, de mi van mögöttük?
És kérlek: Ilyen csillogó giccs kutyuskát többet ne!!! :)

Köszi!

báró Leopold 2010.01.26. 11:40:15

@Adaren: csak azért mondod, mert féltékeny vagy mert te nem lehetsz ojan kúl mint mi, mert te anyira szörös vagy h még a gyanta sem segit, meg még egy szaros SLK-ra sincs dellád.

(ezzel jelentkezem padawannak a blogmesterekhez, jól csináltam?)

makiverem! · http://zutty.blog.hu 2010.01.26. 11:47:08

Az a legnagyobb baj, hogy a szavakat sem megfelelően használod, rengeteg szóismétléssel "dolgozol", próbálsz szépen fogalmazni, de nem megy. Így az egész elég hiteltelen lesz. Milánó, Párizs, London helyett inkább egy fogalmazást fejlesztő tanfolyamra iratkozz be. Olyan, hogy "Pécsben", nincs, maximum Pécsett, vagy használják néhol a Pécsen kifejezést is. 16 000-es zselé meg hidratálók helyett inkább tanulj még egy kicsit. Rád fér. Remélem nem bántottalak meg. Nem ez volt a cél, csak kicsit fel akartam nyitni a szemed.

tvtvtvrtko 2010.01.26. 13:33:23

emberek fogjatok mar fel hogy ez kamu!!!!!! az a hulye aki vitatkozik veluk (vele)

Titany Black 2010.01.26. 14:12:26

@Swabian Hill Wayne: attól, hogy jártál már nyugaton, még megpróbálhatnál magyarul írni. Mert - éppen a nehézségei miatt - az menő.
Kérdésedre (bekemes frizkó) - hogy lásd, nem csak fikázok - annyit válaszolnék, hogy az már akkor gáz volt, amikor az összes sznob barátod olyat vágatott.
ennyi.

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 14:20:40

@tvtvtvrtko: miért lenne kamu? minek kamuzni arról h mi az igényes? bárki utánanézhet, most miből áll elmondania ha vki már úgyis igényes, csak jó ha többen azok lesznek. XDD meg mondjuk amikről eddig szóvolt a bloggon azokra én is tudom h igényes dolgok szóval tutter nem kamuzik Eric, nemkell mindenbe rögtön az ellenséget bekébzelni

Rn 2010.01.26. 14:22:35

Ez a post valami fenmenális! Köszönjük emese.

Stimpak 2010.01.26. 16:45:40

öö..remélem nem off: Mi az hogy "4Bro"? "Négy brokesz"?

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 17:28:03

@Stimpak: 4brothers te. apámnak van egy bakelit lemeze amit kiskoromba sokat hallgattam, azok meg vmi BROS, és két testvér vagy nem tiszta lehet h három de a borítón ketten vannak. állítólag állandóan kértem h tegyék fel. még megvan, még maiszemmel is egésszen válalható arcnak tünnek XDXD

ezek: feelgroovy.idv8.com/goodies/fgwall-bros.jpg

nemtom ki ismeri, de régen igényesebbek ezt halgatták

Stimpak 2010.01.26. 18:13:53

Köszönöm, erre nem gondoltam, annyira egyértelmű volt az én verzióm...

Na, ezért jó ide jönni. :)

Cs.Móni 2010.01.26. 18:42:02

Szia! Szerintem ha a blogod egyik célja a minőségre való törekvés, akkor mindenképp meg kéne fontolnod,hogy jobban odafigyelj a helyesírásodra.Engem ugyan nem zavarnak a hibák(pl."kényesztető", amit ugye kényeztetőnek írunk helyesen),de ha azt szeretnéd, hogy az írásaid komolyan vegyék és elismerjék, érdemes lenne az ilyen hibákra jobban figyelni, és azokat elkerülni. Ezt nem bántásból vagy lehúzásból jegyzem meg, csak egy tanács, amiről a te dolgod eldönteni, hogy megfogadod-e.Szép napot!

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 19:19:08

@Cs.Móni: igazad van, én se írok igazából jól meg minden de azért igyekszem odafigyelni rá, de vedd figyelembe h azért a helyesírás tökre változik, és ha te másik iskolába jártál mert mittomén pl. öreg vagy, akkor tanulhattad tök máskép!!!

Stimpak 2010.01.26. 19:29:08

Igen, pl. tök öregségre vall, hogy a radijátor pontos jé, meg az amúgy se kúl, mert padlófűtcsiben meg nincs jé, szóval buktad. Meg teját se iszunk mán, csak viszkit, abba se kell jé. És ez még csak a jé betű! :D Aki nagyon kúl, az x-et használ, ezt tudtátok. pl.: lefexik, lexeb, tyúxar, szexárd..ezt is csak az öregek (20 felett) nem tudják... :D

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 19:33:08

@ixdé: azért ne túlozzunk, annyira gyorsan nem változik. Van erre hivatalosan elfogadott szabályzat. Egy koktél árából meg tudod venni, ha tényleg oda akarsz erre figyelni!

@Stimpak: vagy csak kutatják, mint a szociolingvisztikával foglalkozók

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 19:40:13

@Titany Black: ja, jartam Nyugaton, de angoltaborba nyaron Malta-n voltam meg 17-evesen.

Csak az van itthon h vegig mesz a Koruton, es mindenki hott rosszul oltozott meg buval baszott - tanulhatnank tenyleg pl. az Olaszoktol, ahol alapkovetelmeny a stilusos megjelenes, extravagant frizura, meg a koznepnel is.

theo 2010.01.26. 21:39:23

@Swabian Hill Wayne: Haver akkor kéresd vissza apukáddal az angoltábor árát, mert a jeget angolul még mindig ice-nak irják "Long Land Eis Tea".

theo 2010.01.26. 21:41:08

@theo: Obazzeg nem elnéztem...szal a koktélnév amit kerestél az a Long Island Ice Tea en.wikipedia.org/wiki/Long_Island_Iced_Tea

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 21:59:33

@Virgogirl: nem mondom, h az 'elit'-nel mert az kirekeszto lenne. Altalaban a "magukra adok"-ra gondoltam itt.

@theo: bocs, csak ott Maltan azert eleg eros dialektust beszelnek, Angliaba meg nem akartam menni, mert ott vacak az ido, America meg tul messzi van.

theo 2010.01.26. 22:23:41

Máltán nagyon szép érthető angolt beszélnek az átlag Londoniakhoz képest :)

calvin klein 2010.01.26. 23:33:18

@Erik C:

hello Erik! nagyon tetszik a blog, végre valaki ki mondja a lényeget...szerintem is fullos dolog gazdagnak lenni...annyi a lényeg, hogy a postjaid kissé furán vannak szövegileg megzerkesztve, de ha érdekel én szívesen segítek(ezt tanulom az egyetemen)

respect

calvin klein 2010.01.26. 23:34:54

ui: még annyit,hogy természetesen az általad is(szerencsére)sokat emlegetett segítségnyújtás a célom!

stinging_nettle (törölt) 2010.01.27. 06:36:14

@calvin klein: Ha ezt tanulod az egyetemen, akkor nézz utána, hogy hogy is kell helyesen írni azt, hogy : "ki mondja" :)Továbbá fogalmazásügyileg kissé ki van csavarva :D:D (helyesen : kissé kicsavart) a hozzászólásod. :D Kommunikáció szakon ilyet hol tanítanak, hogy "fullos", meg hogy "vannak szövegileg megzerkesztve"? :D Mert szerintem azonnal hagyd a fenébe azt a sulit, és inkább olvass könyveket :D Sokat segít. Bocsánat, nem bántó akartam lenni, csak segítőkész. (én soha nem tanultam kommunikációt, valahogy nekem a neveltetésem része volt, hogy mindig próbáljak meg átgondoltam, értelmesen fogalmazni)

stinging_nettle (törölt) 2010.01.27. 06:37:14

bocsánat elírtam : "átgondoltam" helyesen : átgondoltaN

stinging_nettle (törölt) 2010.01.27. 06:49:16

@ixdé: Ezt figyeld :
"igazad van, én se írok igazából jól meg minden de azért igyekszem odafigyelni rá, de vedd figyelembe h azért a helyesírás tökre változik, és ha te másik iskolába jártál mert mittomén pl. öreg vagy, akkor tanulhattad tök máskép!!!"
Akkor elemezném :
. jól meg minden : helyesen : jól, meg minden
. minden de azért : helyesen : de, azért
. figyelembe h : helyesen : figyelembe, hogy
.jártál mert : helyesen : jártál, mert
.máskép : helyesen : másképp
Ember, egy három és fél soros szövegben ÖT nagyon csúnya hiba. Milyen, ha nem figyelsz ? :D Továbbmennék ... minek figyelni? szerintem alapnak kellene lennie, hogy tudjunk HELYESEN írni.

Itt egy másik :

.bakelit lemeze amit :helyesen : lemeze, amit
.kiskoromba : helyesen: kiskoromban
. két testvér vagy : helyesen : két testvér, vagy
.nem tiszta lehet: helyesen : nem tiszta, lehet
.lehet h három: helyesen : lehet, h három
.három de a borítón : helyesen : három, de
.kértem h tegyék : helyesen : kértem, h tegyék
.egésszen helyesen : egészen
.válalható helyesen : vállalható

Nah .. .ezt akkor most hogy ? ennyit változott a helyesírás ?

izé .. XD

Adaren 2010.01.27. 07:51:53

@calvin klein: Ezt tanulod az egyetemen? Kommunikációs Főiskola? Már várom, mi lesz, ha összeengedünk két ilyen "elit" embert :) Már csak a nick is magáért beszél :) EGYÉNISÉG :)

Adaren 2010.01.27. 07:53:04

@báró Leopold: Valóban. Igazában Erik C nagy idol és régi álmom.
Amúgy valóban nincs SLK-m. Nem fér már be a garázsba.

lilly.alien 2010.01.27. 08:10:46

@calvin klein: Más az, ha valaki tényleg az, és más az, ha valaki csak azt beképzeli magának ...

calvin klein 2010.01.27. 12:58:27

stinging nettle, Adaren:

nem egészen vagyok képben, hogy mi alapján tartotok beszámolót egyrészt arról, hogy milyen egyetemre járok, másrészt, hogy milyen ember is vagyok ÉN. Amúgy, ha már cinizmus: kemény ember az aki büszke arra, hogy tanult a szüleitől kommunikációt(mellesleg én is tanultam, csak szeretném továbbfejleszteni)amugy a nickemmel nem tudom mi a bajod...szerintem komoly, minőségi márka, remélem Erik C-nek is tetszik:)

calvin klein 2010.01.27. 13:08:17

nah jó disssszzzz...tegnap hajnalban poénnak éreztem volna beépülni ebbe a közösségbe,azért hogy órákon át röhöghessek, de olyan komoly a színvonal hogy el sem hiszem...ennyi gyógyot egy helyen...életemben először fórumoztam, (vagy minek hívják ezt)többet nem is hiszem, hogy fogok...annyit azért hozzátennék, hogy akinek tetszik az miért itt köszörüli a nyelvét?nincs jobb dolga?talán azért oltja eriket, mert fáj neki az igazság hogy egész nap a gép előtt ül és annyira képes hogy oltson valakit, billentyűzeten keresztül...akire azonban ráfér az oltás, vagy ha az nem is, a kritika mindenképpen: Erik- ahogy már sokan írták,helyesírás. másrészt becsüld meg jobban hogy nincsenek anyagi gondjaid, sőt.sokban egyetértek veled, de ha valamihez nem értesz, könyörgöm, hogy ne írd le!!egy szakképzett borász szerintem órákat visítana a röhögéstől a borszakértelem posztnál...továbbá: az hogy valami drága, nem azt jelenti, hogy minőségi, erre sok jó példát lehetne hozni...és végül de nem utolsósorban, ne gondold azt, hogy ami neked könnyen megtehető(feltételezem édesapád pénzéből)az másnak is megy hip-hop...de legalábbis ne nézd le azokat, akik nem tehetnek meg dolgokat-az igény nem pénz kérdése, csak pénzzel könnyebb...

peace

lilly.alien 2010.01.27. 13:10:45

@calvin klein: Kiegészítve természetesen azzal, hogy akkor is pénzelni fogja apuci, ha nagykorú lesz?

stinging_nettle (törölt) 2010.01.27. 13:22:55

@calvin klein: Azok alapján tartunk "beszálmolót", hogy ilyen fogalmazási képességekkel, és ilyen helyesírással, kicsit se büszkélkednék egyetemista mivoltommal.
Másrészt a második kommenteddel tökéletesen felmentetted magad. és azt kell mondjam, hogy teljesen jót írtál :)

Kop 2010.01.27. 18:23:17

Svájcba menni wellness-hétvégére vérciki. Aki valamennyire is menő arc akar lenni, az egyből az űrbe megy. Tudom nektek is ajánlani. De közvetlenül azelőtt menjetek, mielőtt lehozzák az ISS-t, legalább nem fogtok fázni és nem lesz sötét sem.

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.27. 19:37:58

@stinging_nettle: nagyon a vesszőhibákra mész miközbe te meg naon sok kettőspontot teszel, számold meg hány van csak ebbe az egy kommentedbe! kommentedbeN, na. XD

@calvin klein: diverzáns, hovatováb szakadár! ez vagy te, ENNYI!!!! pedig kezdtél szinpatikus lenni, de mind1 is, nemtom mien vna ha én mennék a te blogodba és a te stilusodba nyomulnék
ennyi vagy, nemtom melyikünknek kell szégyelnie magát

stinging_nettle (törölt) 2010.01.28. 09:14:11

@ixdé: :) sok kettőspontot használok ?
Te figyi .. tudsz olvasni ? mármint úgy, hogy a soksok szó, amit egymás után következnek, mondatot alkossanak a gondolataid közt ??
1. Kettőspont ott, és csak ott van, ahol valami mutatok.
2. pont a sorok elején azt hivatott jelölni, hogy egy új felsorolási elem következik :D
3. nem csak vesszőhibákat emeltem ki, hanem 4 nagyon csúnya nyelvtani hibát is. A vesszőhibákat sem emeltem volna ki, ha pl sehol nem használod, de úgy meg ugye a magyar nyelv sajátosságai szerint sokszor értelmezhetetlen, vagy más értelmű lesz a mondandód.
4. Azért, és CSAK azért írtam ezt, mert kicsit feljebb írtál egy olyat, hogy figyelsz, és hogy a helyesírás változik. Ezek a szabályok az elmúlt nagyon sok idő alatt sem változtak. És tudomásom (illetve véleményem) szerint 12-13 év felett elvárható, hogy a vesszők legalább 80%-ban a helyükön legyenek. Továbbá hogy a koromba helyesen korombaN. Sokat vidékeztetek .. :D CSak nagyon tanulatlan suttyók mondanak, írnak ilyet. (válalható, egésszen .. )
Az utolsó kommentedben pedig :
"... mész VESSZŐ miközbeN .... számold meg VESSZŐ hány van ..."
"...hovatováBB ... sziMpatikus ... mien vna VESSZŐ ha... blogodba VESSZŐ és ... stÍlusodbaN PONT. .......nemtom VESSZŐ melyikünknek kell szégyeLLnie magát"

és látod, a MIEN, a VNA meg már nem is zavar, mert az mondjuk, hogy divat, oks, nem érdekel.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.28. 09:19:47

57 szó. (az A, ÉN, TE, ÉS is beleszámolva .. )6 mondat. 12 DURVA hiba. :) Nem, soha életemben nem voltam szőrözős ilyen téren, de ha valaki képtelen belátni, hogy HIBÁT vét, akkor ott nagyon komoly bajok vannak. XD :D:D

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.28. 11:38:36

@stinging_nettle: lehet, hogy te szőrszálhasogató vagy nyelvtani szempontból, de azt valaki orra alá dörgölni, hogy túl sok kettőspontot használ... háááát :D

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.28. 14:34:33

@stinging_nettle: a nemtomot ki se emelted, tényleg teljesen elbizonytalanodtam hogy mostakkor te alapos vagy vagy nem XD a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz úgyis mindenki belegyezik

stinging_nettle (törölt) 2010.01.28. 18:20:28

@Virgogirl: :) Pedig isten bizony nem vagyok szőrőzős, de iszonyat felkúr, ha valaki ennyire képtelen magyarul írni, sőőőt fogalmazni :D
@ixdé: a nemtomot ugyanúgy nem emeltem ki, ahogy írtam a MIEN, a VNA, és egyéb borzalmas szóegyszerűsítésekkel kapcsolatban, hogy nem veszem figyelembe, mert az valóban SAJNOS divat. Ezért nem is foglalkozom vele. Azért azt nagyon komolyan kérdezem, szerinted tényleg teljesen normális, hogy ennyi hibát lehet véteni egy három soros szövegben ? :))

stinging_nettle (törölt) 2010.01.28. 18:22:47

@Virgogirl: de komojan télleg ojan sokat használltam ? :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.
nezmijenmá? így job lessz? kitanulom eszt a style-t asztán kúl leszek. aszt hiszem legalábis. ugye? nem is montam, ma ettem jót, ilyen kolbászt.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.28. 18:25:36

@ixdé: jah, és bármilyen furcsa is lehet ez Neked, én nem vagyok alapos, ha írok. Nálam is van hiba, nyilvánvaló. Emberből vagyok, és hibázok. De ha valaki javít a hibámon, akkor veszem a fáradságot, és javítok. Másrészt, nem kell alaposnak lennem, az iskolában anno megtanultam írni, és csak használom. Ilyen egyszerű. Ahogy írom a szavakat, simán idegesít, zavar, ha rosszul van leírva. Ennyi. :D
süti beállítások módosítása