Blogajánló: My name is...

2010.02.04. 14:30

Sziasztok, szeretnék ajánlani egy blogot, ami ugyan kinn van linkben, de ahhoz képest hogy szerintem mennyire fontos tényezője a magyar trendkultúrának, nem nagyon látszik jól. És ezzel azt is szeretném mutatni, hogy bár hasonló jellegű blog mint ez a blog is, de bennünk nincs szakmai féltékenység, vagyis nem féltjük a helyzetünket másoktól, mert számunkra télleg az a fontos, a kultúra fejlődjön idehaza a jó irány felé. És ugyan még azon a blogon nincs annyi cikk, de ez azért lehet, mert szerintem a blog írója nagyon elfoglalt ember lehet, ami látszik az igényességén. Úgyhogy nagyon érdemes lehet megnéznetek, főleg a kétkedőknek, akik szerint erre amit mi képviselünk nincsen igény, pedig igenis léteznek igényesebb emberek. A self-brandingra pedig igenis nagyon igény lenne, csak ezzel még nem annyira volt foglalkozva idehaza, pedig nyugaton ezt már mindenki ismeri. 

http://mynameis.blog.hu/

Jó olvasást nektek!

 

 

szerintem ennyire lájk: (5/5)
szerintetek ennyire lájk: (0/5)

Szerző: Erik C

4 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://bthebest.blog.hu/api/trackback/id/tr191729258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moikboy · http://moikboy.freeblog.hu 2010.02.04. 15:38:40

"self branding", "legjobb férfi stílus", "a személyiség fejlődésének gyakorlati oldala"

Mennyi eltévedt ember :/

Steve Chronicle 2010.02.04. 17:56:07

Nézegettem, lehet hogy vele is beszélek, gondolom Erik nem gáz.

okoskodo 2010.02.08. 11:39:34

Veletek a kultúra nem fejlődik hanem csak hanyatlik. Nagyon nagy tévedésben éltek, ha azt hiszitek, hogy a magyar társadalomnak olyan kis mihaszna balfaszokra van szüksége, mint amilyenek ti vagytok. Persze majd pont a ti fajtátok fogja a kultúra színvonalát emelni. Nevetséges.

okoskodo 2010.02.08. 11:42:46

Inkább menjetek ki Milánóba, aztán boldogítsátok kint a népet és emeljétek az amúgy is pompás színvonalat
süti beállítások módosítása