Szexpozitúrák

2010.01.26. 07:43

Sokaknak talán kínos lehet a téma, mert elég sok a prűd ember, pedig szerintem a szexelés olyan dolog, amint mindenki csinál, de nagyon nem mindegy hogyan, mert ha valaki nem jól csinálja, akkor lehet hogy szakítanak vele, vagy nem is talál magának rendes párt. Amiről én szeretnék mot értekezni, azok az ilyen különböző helyzetek, amikor az emberek különbözően csinálják, és bizony vannak őrülten cool pozitúrák, amiket ha tudsz csinálni, akkor a partnered nagyon meg lesz veled elégedve.

Vannak persze tévhitek is a szexeléssel kapcsolatban, például hogy aki jól táncol, arról kiderül hogy az ágyban is tök jó, de ez teljesen nem van így. Példán keresztül szemléltetem, hogy miért nem, ugyanis az Ádok Zoli (mindenki ismerti sztem) amikor próbálkozott nőkkel is, akkor neki volt egy nője, aki később az én nőm volt, és ő mondta hogy én sokkal joban szexelek, pedig például a Zoli elvileg ugye ilyen táncos is. Tehát ez hülyeség. Mert sokkal inkább múlott azon, hogy a Zoli mindig fölülről akarta csinálni, ami a legalapabb dolog, az úgynevezett misszionárus póz, de amit manapság már nem nagyon használnak az emberek, mert a szexkultúra meg a felvilágosodás meghaladta a nézetet, hogy ezt így kell csinálni.

Ráadásul ami nagyon fontos, hogy nem szabad kihagyni sose az előjátékot, amikor orálisan kielégítted magadat. Ezt egyébként csinálhatják férfiak egymás között is, sőt még a nők is. Ezt fontos elmondani, mert annak ellenére hogy be kell vallanom én még nem próbáltam férfiakkal, de felvilágosult vagyok, ezért úgy érzem gondolni kell azokra is, akik olyan neműekkel csinálják, mint amik ők is. Ott van pl a lótuszos-póz, amikor így összefonódnak a lábaitok,meg a Flanquette, amikor a lábak összekeverednek (egyik láb tőled, másik tőle és fordítva), a párod meg feléd fordul, és ez azért jó, mert akkor láthatod hogy a másiknak milyen jó, ahogy csinálod neki.

De hogy neked is jó legyen, tanítsd meg a partnerednek (akármilyen nemű) az úgynevezett Jáde fuvolát, ami ilyen ősi ázsiai technika, amelyet később luxus prostituáltak és gésák tökéletesítettek. Ez olyan, hogy terpeszben üljön rád és a pén**szed a kezébe veszi, úgy hogy az ujjai a pén**sz felső részén, hüvelykujjai az alsó részén vannak, miközben a szájával így nyaldossa erotikusan és ,így pumpálja a m**kkot. A rák pozíció is elég jó, mert ilyenkor kell az erőd is, és akkor láthatja a másik, hogy neked van. Ilyenkor a férfi alul van, a másik meg felül, behajlítja és a m*lléhez (ha van! vagy a melkasához) emeli a térdeit, a könnyebb hozzáférés érdekében. A férfi megkinyújtott lábakkal leül és hátul megtámaszkodik a tenyerén (ehhez kell erősnek lenni). A másik már ráül vele szemben, de nem nyújtja oldalra a lábait, hanem felhúzza a teste mellé és azon is támaszkodik. Remélem érthetően elmagyaráztam. Aztán van, ami szerintem elég menő ha tudsz, az X-póz, amikor a partner ráül a pasi  merev pén**szére terpeszben, majd hátrahajol, amíg a feje a másik széttárt combja közé nem kerül. Ilyenkor megfogják egymás kezét, és úgy mozognak szexin.

Így elsőre most ennyi, de szerintem ha ezeket bemutatod a partnerednek, akkor biztosan el fog ájulni, hogy te mennyire jó vagy az ágyban. Egészségetekre :D:D 

szerintem ennyire lájk: (5/5)
szerintetek ennyire lájk: (1,4/5)

Szerző: Erik C

429 komment

Címkék: erotika tanács

A bejegyzés trackback címe:

https://bthebest.blog.hu/api/trackback/id/tr151700704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsírvezér 2010.01.26. 08:26:56

Szaros ratyi buzi vagy !

Dezsőjóska 2010.01.26. 08:30:01

Hiánypótló ez a blog!
Addig csak a politikai blogokat olvastam, amik teljesen tönkre tették a napomat, de mostantól ez más lesz!
Röhögni akarok! Teli torokból! Minden reggel ezt fogom olvasni.

Adaren 2010.01.26. 08:57:00

Érdekes, ebben a bejegyzésben a pénisz csillagos, erős tabuszó. Míg a kb 2-3 bejegyzésre lévő bkv-s dugás szó messze nem tabu.
Amúgy Erik C, kedves, a mell szót nyugodtan ki lehet mondani. Nem bánt!
A felvilágosodás pedig nem ugyanaz mint a szexuális liberalizmus :)

Kerecsenyfa 2010.01.26. 09:03:31

Es tessek, meg is mondtam a multkor, de csak beszolas lett a vege. Bizony, hogy itt komoly metroszexualis, nemi identitasukat teljesen elveszto fiatalokrol van szo.

Fiuk! Maradjon is igy es ne nemezzetek utodokat erre a Foldre!

Dezsőjóska 2010.01.26. 09:34:44

@Kerecsenyfa: A te hozzáállásod ugyan olyan szélsőséges mint Erikszí barátunk-é. Gondolod, hogy azzal, hogy a tiéd, még elfogadható?

Páneurópai Harci Kos 2010.01.26. 09:50:49

A blogot belinkelték a subbára,(az egy igen primitiv embereket szórakoztató förmedvény:) ennek köszönhető a hirtelen támadt "érdeklődés"
pár nap és lecseng.
nyugalom:)

ndydck 2010.01.26. 09:53:15

jó mondjuk az Ádok hiába táncos meg minden, nincs egy szinten a Best-tel. Nem hiszem, hogy bármelyik nőnek bejön igazán a Corollájával meg az olcsó frizkójával. Már bocs Erik, nem Téged akartalak megbántáni, mégiscsak ugyanaz a nőtök volt, de én már csak ilyen vagyok, hogy mindíg magamat adom, és szeretem megmondani az őszintét, nincs öri-hari, ugye?

Dezsőjóska 2010.01.26. 09:55:29

@Kerecsenyfa: Legalább azt tisztelhetnéd, hogy jobban kúr mint ádokzoli!

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 09:56:45

@Dezsőjóska: hiszem, ha látom ;-) hajrá a házipornóért!

Dezsőjóska 2010.01.26. 10:00:15

@ndydck: Kommentedből komplett társadalomrajz kerekedett ki. Szóval a "nőknek" a kocsi és a séró áll a pereferencia lista tetején?
Ha bele gondolok mindig is így volt...
Őszülő haj + skoda octavia hány lájk pontot ér mostanság?

Raka1885 2010.01.26. 10:11:42

Rég röhögtem ilyen jót. Egy áldás ez a blog. Bearanyozta a napomat.

2010.01.26. 10:17:22

Istenem. Erik C, vagy hogy hivnak.
engedd meg, hogy en is elgondolkodtassalak kicsit.
az, hogy valaki jol tancol, az osszefuggesben van-e az agyban nyujtott teljesitmenyevel. Igen, a valasz hatarozott igen. Es itt ne abbol indulj ki, hogy atokzoli aki feligmeddig azt sem tudja, hogy mit kezdjen egy lannyal jol tancol, es ezert szutyok az agyban....
Mellekesen a misszionarius, mint poz korant sem tulhaladott, emberek milliardjai elvezik aldasos elonyeit nap, mint nap.
Sot, miutan oralisan kielegitetted magadat ( jol ertem, hogy ez az, hogy autofellaciot kovetsz el?) az nem elojatek. FYI.
Ami a nagyon szep, ebben a postban, ahogy tisztan latszik hogy a vilag, benne a szex szamodra teljesen ismeretlen dolog. Remelem, hogy a 17 eveddel valoban kozelallsz ahoz, hogy megvaltsd az altalad ugy lenezett proli es trendi tarsadalmat. Ja, es meg valami. Egyszer majd rajosz, hogy a te nem az vagy, amit a vilag lat beloled. Sokkal inkabb az, ami a vilagbol visszatukrozodik feled. a masfel ket tucat trendi haver... Nos, talan majd egyszer igaz baratokka valnak szamodra.... Addig meg csak oralisan eleggitsed ki magad szepen. :)

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 10:19:06

Haly everyone 8))

Mennyi szelsoseges, untolerans ember 8(( ez az internet nagy rakfeneje h az arctalan, igenytelen emberek csak fikazni tudnak - zsigerbol...

Na de a posthoz is szoljunk, ne alacsonyodjunk le a plebs szintere, nemde? 8))

Ne felejtsuk ki a mai condomokat, amik mar szinte jobbak, mintha igazi lenne! Olyan izesitesben, mintaban lehet mar oket kapni h beajulsz tole 8)) a barinommel kiprobaltunk a multkor egy bordazottat, elotte kis lajtos szormebilincs, elegge nyitottak vagyunk a sexualitasban. Jo, perverz meg anal nem johet szoba, de amiket leirtatok, naon ott vannak. A tantrikus sexet is probaljuk begyakorolni, errol tudtok vmit?

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 10:42:03

@Dezsőjóska: egy zolihoz igen, de az nem az Ádok :-DDD

Zsuzsikám 2010.01.26. 10:54:30

eeez igen! miket meg nem tud az ember :D
meg is mondom a pasimnak, hogy tök korlátolt, és régimódi, hogy sosem volt még pénisz a szájában :P
....mert ugye...ez csak felvilágosultság kérdése lol
diszlájk

John?:_Doe 2010.01.26. 10:54:52

Proli vagyok tengernyi pénzzel és trendi lányokat (szopa.) lányokkal élek szexuális életet.

A missziós póz szerintem is ratyi. Én olyan pózban szoktam, ahol fekszem és hagyom hogy a csaj lovagoljon rajtam,
vagy hátulról, de akkor elvárom hogy ficánkoljon rendesen a kis dög.
Vagy csak rányomom a fejét.

Szerintem rendben van a szexuális életem. Mindenesetre nem panaszkodom.

lilly.alien 2010.01.26. 11:02:11

@Swabian Hill Wayne: Mert te olyan kőgazdag műpöcs lehetsz, hogy minden csaj elolvad tőled? Amúgy nem vagyok igénytelen, és nem vagyok untoleráns ... csak az ilyen újgazdag szélrózsákat utálom, akik nagyra vannak, mert anyuci-apuci pénzeli, és csak hírből ismerik azt, hogy munka. Akkor valamit én csinálok jobban, nemde? ...

Dezsőjóska 2010.01.26. 11:04:09

@Virgogirl: És ha hozzá dobok egy bőr hátizsákot, amibe belefér: kajanótbukkönyvjegyzetfüzet? :)

ndydck 2010.01.26. 11:06:47

@Zsuzsikám: jaj, most miért kell ezt is félremagyarázni? Nem muszáj feltétlenül kipróbálni azt is, sőt, nem ezen múlik a szexuális nyitottság, meg felvilágosodás. Egyáltalán nem elvárás az érdeklődés, meg a nyitottság az ilyen dolgok iránt, ha valakit nem érdekel, akkor ne próbálja, no hari. De azért azt kell tudni, hogy van ilyen, és teljesen normális, ez már nem a kilenvcenes évek, el kell fogadni, csak ezt akartuk mondani. Konkrétan én se próbáltam még fiúval, de mondjuk nem is vagyok rá feltétlenül büszke, mert nincs mire mármint

Dezsőjóska 2010.01.26. 11:08:59

@Virgogirl: Ha ötvös lennék most el tudnám ütni a szabad időmet :)

John?:_Doe 2010.01.26. 11:13:55

Azt hiszem sohasem leszek már elég nyitott és felvilágosult... :(

Ha valaki is megpróbálja, a nyitottság és felvilágosultság nevében a péniszét a számba, ne adj isten a másik végpontomba gyömöszölni, azt isten a tanúm taccsra teszem.

ndydck 2010.01.26. 11:18:37

@John?:_Doe: Ne aggódj, ez nem gáz, nem vagy ettől felvilágosodatlan, mondom. Az nem nyitottság lenne, ha valaki megpróbálná, hanem erőszakosság.

Dezsőjóska 2010.01.26. 11:19:47

@John?:_Doe: Nem csillagoztad ki a pénisz szót!!
Úbazzmeg én se!

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 11:19:47

@ndydck: az mit jelent, hogy felvilágosodatlan?

Dezsőjóska 2010.01.26. 11:23:54

Visszatérve a bejegyzés tartalmára, szexuális téren tudok ajánlani sokkal autentikusabb blogot:
erettnok.blog.hu/
Olvassátok nagy nagy áhitattal!

Agyf@sz 2010.01.26. 11:29:16

Húúú, tökjó ez a blog, hiánypótló, érdekes, meg minden!
Tök jó lenne veletek élőben is találkozni, mert biztos tudnátok mondani még sok jó tippet, amit itt a prolik előtt nem akartok leírni.

Visszaolvasva a blogotokat egy csomó hasznos öltözködési, és style tippet kaptam, amit köszönök nektek! Tehetnétek fel majd ilyen saját ruhakollekciós fotókat is magatokról, meg olyan képeket, ahol ti is rajta vagytok!

A sok sleppel meg ne is foglalkozzatok, csináljátok kitartóan! :)

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.01.26. 11:30:05

Kedves Blogíró!

Kérlek, könyörgök!!!!!
Iratkozz be egy fogalmazás tanfolyamra, valamelyik elit iskolába!
Ha nincs ilyen, akkor építtess Apukáddal!
Kérlek! Fizikai fájdalmak gyötörnek a stílusodtól! Már, ha ezt lehet annak nevezni!:(

lilly.alien 2010.01.26. 11:33:24

@Agyf@sz: A nickedből lejön az értelmi szinted is ...

John?:_Doe 2010.01.26. 11:33:53

@Dezsőjóska:
én azt olvastam, de kinőttem már abból a korból, hogy az érett nők bennem lássanak fantáziát.
Az én koromban más is csitrikkel kezd.

Lassan már hozzájuk sem érzek elég erőt...

Titany Black 2010.01.26. 11:34:25

"az úgynevezett misszionárus póz, de amit manapság már nem nagyon használnak az emberek, mert a szexkultúra meg a felvilágosodás meghaladta a nézetet, hogy ezt így kell csinálni"

szeretném felhívni a magyarul író-beszélő olvasótársak figyelmét a bejegyző érdekes mondatszerkesztésére.

most megszámolom a rossz helyen használt "ilyen" szavakat.

John?:_Doe 2010.01.26. 11:35:34

@lilly.alien:
a hozzászólásaidból pedig az IQ-d.

lilly.alien 2010.01.26. 11:36:18

@John?:_Doe: Oké, akkor fejlődjünk vissza az evolúcióban, ha már itt tartunk ...

lilly.alien 2010.01.26. 11:36:57

@John?:_Doe: Valaki itt nagyon szarkasztikus ...

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 11:38:04

@Titany Black: a "tökre" kötőszóra is rászánhatnál pár órát

Titany Black 2010.01.26. 11:39:09

hát az ilyenből van négy, de az "így" szó sem igazán az őt megillető helyére került, valamint, bökte a szemem az "őrülten cool" és az "úgy mozognak szexin" rész.

háháhá. basszus :D:D:D:D háháhá HOR :D

Erik C 2010.01.26. 11:43:08

Sziasztok. Nem értem miért kell ez a rosszindulatoskodás, én nem állítottam hogy tökre helyesen tudok írni, meg fogalmazni, higgyétek el, hogy olvasok csomó dolgot, ahol írják hogy kell jó íróvá válni, meg beiratkoztam egy újságíró tanfolyamra is.

Ellenben, amiben segíteni akarok nektek, ahhoz szerintem én értek jobban, és arra sokan nem figyelnek oda, pedig a mondanivalóban van a lényeg!

Üdv, Erik

Titany Black 2010.01.26. 11:43:18

@Virgogirl: annyira nem izgis, hogy mégegyszer átfussam ezt a borzalmat :D:D:D:D

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 11:45:15

@Erik C: de hát butaságokat beszélsz! Vagy ahhoz értesz jól?
Elmondanád, hogy mit olvasol a "jó íróvá váláshoz"? Komolyan érdekel!

John?:_Doe 2010.01.26. 11:45:18

"az úgynevezett misszionárus póz, de amit manapság már nem nagyon használnak az emberek, mert a szexkultúra meg a felvilágosodás meghaladta a nézetet, hogy ezt így kell csinálni"

Misszionárius póz, pozitúra. Ugye nektek is hiányzik az az "i" betű?
Ráadásul a pózt nem használni, hanem alkalmazni szokták.
A szexben ráadásul nem "így kell csinálni", hanem úgy ahogy neked vagy/és partnerednek jól esik.
Baszhatod a divatot, ha a lány csak misszionárius pózban jut el az orgazmusig.

A szexuális kultúrának semmi köze a "trendi" pozitúrákhoz. Az a higiéniáról, a másikra figyelésről stb. szól.

tetro 2010.01.26. 11:46:27

:D
nem is tudom melyik rész szórakoztatott legjobban. de mégis:
"nem szabad kihagyni sose az előjátékot, amikor orálisan kielégítted magadat."
magyarul az előjáték, amikor lekapod saját magad? :DDDDDD

Titany Black 2010.01.26. 11:46:45

@Erik C: te nagyon cukker vagy, édes drága cukorbogyó! hát igazán nagyon örülünk neki, hogy értesz sokmindenhez, anyukád is bizti nagyon büszke meg proud és ez tökrenagyon cool.
Viszont: ha "ilyen" sok hozzászólás szól a stílusodról, szóhasználatodról és helyesírásodról - és sajnos javarészt negatív hangnemben -, érdemes belegondolnod, hogy miért is van ez. És attól nem lesz valaki jó író, hogy beiratkozik valahova. Inkább olvasd át a bejegyzéseidet, mielőtt nyilvánosságra hoznád őket! Sokszor!

Dezsőjóska 2010.01.26. 11:47:10

@John?:_Doe: Ó, hát nem is neked ajánlottam! Az első hozzászólásodból kitűnt, hogy nem vagy elveszett gyerek :)

lilly.alien 2010.01.26. 11:47:11

@Erik C: Most nem azért, hogy "rosszindulatoskodjak" (visszacsekkoltam a szpellinget), de minek újságíró tanfolyam blogíráshoz?

Titany Black 2010.01.26. 11:50:06

@tetro: baszki! hangosan felröhögtem :D:D:D:D jááááááááááááááááááááááááááj

lilly.alien 2010.01.26. 11:50:54

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Dezsőjóska 2010.01.26. 11:53:01

Gyerekek, titeket is, mint engem, a blogger üde stílusa hozott az oldalra! Akkor meg mi a fasznak kormoljátok? Szórakoztunk egy jót, köszönjétek meg!

Over 2010.01.26. 12:10:32

Nem rosszindulatoskodunk (controll vé, képtelen vagyok legépelni) csak elmagyarázzuk neked miért vagy p**nisz.

1. a pénisz nem csúnya szó
2. aki ilyeneket ír az még soha nem szexelt, annyi förtelmes baromság van benne, el se kezdem leírni mekkora hülyeség, annyira.
3. Sztem az újságíró tanfolyás első előadásán elmondják, hogy a "csi" re végződő szavak használata gyalulatlan, idióta dolog. Ehhez tartsd magad.
4. De most komolyan, ki a büdös túró az az Ádok Zoli?

frikazojd · http://kocs.ma 2010.01.26. 12:12:09

Valami istentelen okból kifolyólag az egész blogról a "kakaóval kevert pinalé" jut eszembe, mindkét értelemben. öntarkónrugást a szerzőnek akkor is, ha kamu.

Over 2010.01.26. 12:12:10

Ugyanakkor nem fog lecsengeni. Addig fogjuk cseszegetni, amíg le nem állítja. Subba Powa!!!

De csak mert beszóltál:D

frikazojd · http://kocs.ma 2010.01.26. 12:19:13

Ádok Zolival tele van a google: vmi nyomi díszbuzi, F-kategóriás celeb, ilyen RTLklub reggeliműsor-orientált stílussal.

Kutyuu 2010.01.26. 12:26:55

Mééééég postot, mééég, mééééég!
Írjatok kúúúúl dolgokról, meg a prolikról
sokat!

Röhögni akarok MINDEN NAP!!!!!!!!
Sok hülye faszkalap, szopogassátok csak egymást, tök kúúúúl, meg lájk vagy miafaszom :)

Fruttik 2010.01.26. 12:30:32

csak nekem jut eszembe az Amerikai pszicho erről a blogról??

zyl187 2010.01.26. 12:33:43

Ez az egész egy Ádokzoli-s lejáratás... összeesküvés, konspiráció. Szégyeld magad Erik C

Steve Chronicle 2010.01.26. 12:47:35

Azért az elgondolkodtató, hogy szombatonként a szórakozóhelyek tele vannak laza és menőnek látszó fiatalokkal az estére vett "new collection" outfit-ben és folyamatosan koktéloznak vagy pezsgőznek. Könnyű leprimitívezni őket meg bunkónak titulálni, azt pedig aki vállalja az igényességét lebuzizni. Van a fikázók közt csúnya ember? Aki nem mer érvényesülni, magabiztosnak lenni, mert pl. kövér vagy foghíjas vagy izzadtságszaga van? Biztosan van. De én pl. nem mondanám neki, hogy büdös vagy és zsíros és igénytelen, csak azért mert én szerencsés alkat vagyok.
Mondjuk toleranciából nem sok van Mo.-n. Sajnos.

Over 2010.01.26. 12:51:49

@Steve Chronicle: Csak tudod amikor egy másik posztnál, olvastam egy ilyet, hogy

"tök gáz már hogy nincs 4-5 milliód se, nem tudsz apukádtól kérni? vagy havertól?"

Te komolyan nem látod hogy ez mekkora szar? Ebben hol a tolerancia?

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 12:56:00

@Over: hát hogy toleráns vagy azzal, akinek nincs 5, csak 3 milliója, és adsz neki tanácsot, hogy honnan tud könnyen, gyorsan, munka nélkül szerezni.

John?:_Doe 2010.01.26. 13:01:26

@Steve Chronicle:
"Van a fikázók közt csúnya ember? "

Én bevallottan az vagyok.
Plusz kövér, foghíjas, izzadtságszagú.

ndydck 2010.01.26. 13:07:52

naon lááájk volt a blogci, de mióta ide jár a sok irigy, eléggé szomorú képet fest a Magyar valóságról, és az itt élő emberkék szellemi színvolanáról és igénytelenségéről:((((((((((((

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 13:09:35

@ndydck: hálaistennek, nem rólam beszélsz, mert én nem vagyok irigy arra, hogy valaki olyanok ír, mint blogci és lájk és emberke

John?:_Doe 2010.01.26. 13:11:22

@Steve Chronicle:
olyannak persze nem nagyon adunk a véleményére, aki az angus marha bevét se tudja helyesen leírni.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 13:12:29

Én lájkolom ezt a blogot, és örülök, hogy nincs taigetoszunk, mert akkor kevésbé szórakoznánk a munkában.

Azt hiszem ide kell egy kis magyarázat, mert szerintem a munka szó sokaknak ismeretlen:

Munka: amit napi 8 órában csinálgatsz, és ezért fizetgetnek.

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 13:18:00

@olvasgato: "Egyszer majd rajosz, hogy a te nem az vagy, amit a vilag lat beloled. Sokkal inkabb az, ami a vilagbol visszatukrozodik feled." :))) mi a geci van? :) teeee, hazabölcse! büszke vok rád! azt Proustot olvastad-e?

@Lewyke: "Iratkozz be egy fogalmazás tanfolyamra, valamelyik elit iskolába! Ha nincs ilyen, akkor építtess Apukáddal!" XDXDXD ez jó

a misszióárus pozi meg sztem sokkal érdekesebb vna ha átneveznék vmi trendybbre, ez már így annyira kertvárosi, meg olyan eklektikus sztem. de elsőre mindenképpen az a jó, akkor is ha már nagyon eltradícionalizálodot

Lóhering a fattyúlovag 2010.01.26. 13:21:39

Muuuuunkaaaaa?
Hát ti nem tudjátok, szegény HHH (gy.k.:halmozottan hátrányos helyzetű) csimoták, hogy aki munkával gyakja el az idejét az nem ér rá PÉNZT KERESNI?

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 13:22:26

@ixdé: ugye a misszióárus az csak elírás? vagy egy teljesen új "pozi" a kámaszútra update-elt kiadásából?

Dohányzó Zsiráf 2010.01.26. 13:24:46

@Fruttik: Nem. Nekem is. De nem is annyira az Amerikai pszicho, még inkább a Nullánál is kevesebb (szintén Breat Easton Ellis írta). Az szól ilyen felső tízezer-beli, magukkal mit kezdeni nem tudó tizenévesekről.

John?:_Doe 2010.01.26. 13:24:53

@S'hark:
Munka: amit más csinál, hogy neked legyen pénzed.

John?:_Doe 2010.01.26. 13:26:20

@ixdé:
hány missziót kell eladnia egy misszióárusnak, hogy jól éljen?

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 13:26:21

@John?:_Doe: az is egy felfogás. Csak nem szeretném minden este, mikor lefekszem, kidobálni a lófejeket az ágyból.:)

Titany Black 2010.01.26. 13:27:38

@S'hark: inkább a taigetoszt kéne gyk elmagyaráznod ezen körökben, én úgy gondolom.
@ndydck: pff. bocs a toleranciahiányért: TE OSTOBA LÓ VAGY.
@Steve Chronicle: igényesség egy dolog, apuci pénzén menőzni egy másik, és utóbbit nem nevezzük érvényesülésnek, röviden azt mondjuk: GÁZ.

John?:_Doe 2010.01.26. 13:27:54

@lilly.alien:
igen, a hozzád hasonló trendi ribancokat fejen szoktam lőni. Bár, inkább szájba.

John?:_Doe 2010.01.26. 13:29:04

@S'hark:
ha így élsz, te vagy aki a lófejeket beteszi/teteti az ágyba.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 13:29:42

@John?:_Doe: attól függ, hogy kajcijeggyel fizetnek vagy csak simán.

lilly.alien 2010.01.26. 13:31:00

@John?:_Doe: Az ilyen agyatlan barmoknak, mint te, persze, hogy derogál a munka. Ennyit erről.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 13:32:55

@John?:_Doe: nem..azok az üzletfeleid lesznek. Nekünk proliknak, hol telik lóra? Max. lóf@szra:)

John?:_Doe 2010.01.26. 13:33:56

@lilly.alien:
"Az ilyen agyatlan barmoknak"

Most már biztos, hogy sz.pattalak. :)
Aki engem ennyire ismer...

John?:_Doe 2010.01.26. 13:37:26

@S'hark:
félre a tréfával, az ember úgy végzi a dolgát, hogy még véletlenül se ébredjen így.

Én nagyon boldogtalan lennék, ha az utoljára meglovagolt kanca fejét* egy reggel a takaró alatt találnám.

*test nélkül

lilly.alien 2010.01.26. 13:38:37

@John?:_Doe: Tedd szépen zsebre az egódat ....

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 13:39:04

@John?:_Doe: hát, aki kurvának öltözik ne csodálkozzon, ha megb@sszák..

frikazojd · http://kocs.ma 2010.01.26. 13:45:39

rájöttem, hogy imádok kommentelni.

Frucsasz 2010.01.26. 13:55:17

pénisz! pénisz!pénisz! pénisz!pénisz! pénisz!pénisz! pénisz!pénisz! pénisz!pénisz! pénisz!pénisz! pénisz!pénisz! pénisz! Tessék nyugodtan kiírni. Ez nem káromkodás, hanem éppolyan anatómiai kifejezés, mint pl. a fül vagy a fej.

Ellenben az "így", meg az "ilyen" szavak használatánál már az egész éves limitedet meghaladtad...

Persze a No.1 továbbra is ez: "nem szabad kihagyni sose az előjátékot, amikor orálisan kielégítted magadat" Aha. Mint Manson?

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 13:57:35

@Frucsasz, az őzikelány: Szerintem így, hogy pénisz, nem szabad kiírni. MErt ő konkrétan a faszra gondolt, amikor leírta, csak az nem cool leírni.:)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 14:02:19

@Virgogirl: szerintem nem is a kukira gondolt. Az az volt amit leírtam.:) amikor belelépsz valamibe akkor sem kakiba lépsz, hanem szarba. Érted a különbséget:))

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.01.26. 14:03:24

Én is mindne respekt megtartása mellett maradNÁK a FASZ szó használatánál, de lehet, hogy puritán (mások) fasza iránti tiszteletből csillagozta ki, ami valahol az egymás mellett élni tudásnak fontos alapköve lehet a jövőre nézve. Megeshet, hogy tévedek, mert pl. minden főhajtó tiszteletem ellenére én a pinát ki nem csillagoznám, maximum DVD borítón.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.01.26. 14:05:15

Önjelölt szájlisztünktől kérdezném Erik szí-től, hogy ez COOL-e? Mer ha nem nem csináltatok ilyet!
graffiti-girls.com/

Kérlek segíts, hogy legyen nekem is egyéniségem!

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 14:09:20

@nosferato: hat az a te style-od nem a mienk, igy a polodat meg a szakalladat is elnezve sza'l szivessen segitunk.

Over 2010.01.26. 14:26:28

@Lewyke: Sztem csináltass, de majd muti meg :P

@Swabian Hill Wayne: Kezdek arra szintre jutni a tenyérbemászó stílusodtól, hogy rááldozom minden időmet, és pénzemet, hogy megkeresselek, és elcsúfítsam kissé, a modell pofidat, akkor majd megtanulod, mi az a 8 óra gürcölés.

Hapszi 2010.01.26. 14:31:38

Az a baj ezekkel az emberekkel, hogy a saját kis világukban élnek, és nem tudják valójában, hogy mi az hogy egyéniség, meg értékek. Amikor először olvastam a bejegyzéseket, azt hittem, hogy valami nő írta. De nem. Életemben nem hallottam még férfit ennyit siránkozni a ruhákkal meg dezodorokkal kapcsolatban. Erik, te nem vagy férfi, hanem valami más.

Erik C 2010.01.26. 14:33:34

@Over: te hogy képzeled, hogy már sokadjára megfenyegessél másokat? és te nem félsz esetleg?

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 14:34:39

@Erik C: @Over: Ezt a fightot nem szívesen nézném végig. Gyűlölöm az állatkínzást:)

Erik C 2010.01.26. 14:39:50

@Over: "És igen, valószínű, hogy el fogom követni a tettlegesség bűncselekményét, Magyarországon sajnos ezt gyakorlatilag következmények nélkül megtehetem. És nem azért, mert frusztrált vagyok, hanem simán csak az erősebb jogán.

Blogom nincs, nem is lesz. De ha mégis akkor a buzik és újgazdagok szakszerű kivégzési módjairól fog szólni"

szerinted az arányába áll, hogy számodra idegesítő dolgokat írunk, mások szerint meg fontosakról, és ezért te meg akarsz ölni embereket? és ha mondjuk te meg mást idegesítesz, az is megölhet? és akkor melyikünk a hülye...

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 14:41:42

@Over: latod, ez Magyaroszag 2010, EU. Szerencsere vannak osszekotteteseim, ugyh nem felek, bar en nem vagyok aggressziv.

Sztem faj az igaszsag neked!

Erik C 2010.01.26. 14:43:24

@Swabian Hill Wayne: igen, ez a szörnyű, hogy csak azért mert mondjuk, hogy kompenzálja a butaságát, ilyen aránytalanul nagyra kigyúrta magát, és most azt hiszi erős és bárkit megfenyegethet.

pedig a kapcsolatok sokkal többet számítanak a mai világban, de ő ezért ennyire frusztrált, mert már teljesen nem tud alkalmazkodni a mai világhoz...sajnos...

Hapszi 2010.01.26. 14:43:54

Nekem nagyon fáj az igazság, hogy léteznek olyan emberek mint ti... Ép ésszel fel nem tudom fogni pl., hogy férfi ember olyat le mer írni, hogy "eszmefuccsi".

Over 2010.01.26. 14:45:28

És mi az a nagy büdös igazság ami nekem fáj?..

Össze tudod foglalni egy mondatban?

Erik C 2010.01.26. 14:46:51

@Over: én foglaljam össze a te igazságodat is? a te igazságod te fogalmazd meg, én megfogalmazom a saját igazságom...szerintem...

ndydck 2010.01.26. 14:51:33

@Erik C: rispect. sokat tanulhatnának tőled az Irigyek, ha kicsit nyitottabbak lennének a nagyvilágra, nem csak a saját szellemi posványukba pöfeszkednének... szerintem...

Over 2010.01.26. 14:53:08

Akkor elmondom még egyszer, nem az idegesít fel, hogy miről írsz, mert az még vicces is a maga módján.

Az idegesít fel mérhetetlenül, hogy itt segítő szándék címén lenézed és megítélsz több millió embert.

Az hogy neked jutott pár ingóság, és ingatlan (egy halom tégla és vasdarab) az nem a munka hanem egyszerű szerencse. (jobb esetben, nem feltételezem rólatok, hogy maffiatagok gyerekei vagytok, bár az utóbbi 2 hozzászólásotok alapján akár az is lehetne).

Nem a posztok okoznak felháborodást, hanem a kommentek.

Dezsőjóska 2010.01.26. 14:53:45

@Over: Te mi a faszt túráztatod magad faszkalap? Tizen- huszon éves gyerekeket fenyegetsz bazdmeg? Kurva kemény faszi lehetsz! Ha nem tetszik amit csinálnak, húz el az anyád picsájába máshol hörögni!

Over 2010.01.26. 14:54:36

@ndydck: Akármikor, akármilyen témában bebizonyítom neked hogy okosabb vagyok. Mikor és hol? te választhatsz..

Üdv innen a szellemi posványból..

Over 2010.01.26. 14:55:51

@Dezsőjóska: Tessék? És ti vagytok jobbak a csóró proliknál?:D

Erik C 2010.01.26. 14:57:11

@Over: szerintem mi itt nem ítéltünk meg senkit, már boccs... ha valamit magadra vettél az meg nem a mi sarunk sztem...de már elmondtam, h amikor a spanom elmondta hogy én valamit a nem helyes módon csinálok, akkor nem megfenyegettem, hanem elgondolkoztam hogy onnantól kezdve én is így akarom csinálni. vagy mondjuk nem csináltam volna úgy, de akkor sem fenyegettem volna meg, mert akkor én még annál is hülyébb lettem volna, amint amit te énróllam állítasz.

Erik C 2010.01.26. 14:57:55

@Over: szerintem nemazér, de te itt már bebizonyítottad magadat, meg az okosságodat...

hmmmovo 2010.01.26. 14:58:25

újgazdag tizenévesek eltorzult világképét nem fogjátok baszogatással megváltoztatni.. sőt, csak magukat fogják igazolni az "elszabadult proletár hordák" magyarázattal. A szomorú az, hogy ilyen mértékű felszinességgel 25 éves korukra kiüresedik az életük, drogosok lesznek, vagy alkoholisták. Csak nem boroskólával hanem whiskey-vel..

Dezsőjóska 2010.01.26. 14:58:55

Én kb olyan hétköznapi szarjankó vagyok mint te, csak a frusztrációimat nem ott vezetem le ahol épp röhögni jöttem.
Tele van az internet a nyugdíjrendszerrel kapcsolatos blogokkal, ott lehet most anyázni!

Hapszi 2010.01.26. 14:59:05

@Erik C: A bejegyzésed első mondatában szerepel: "...mert elég sok a prűd ember..." Ez mi, ha nem ítélkezés?

Over 2010.01.26. 14:59:38

@Erik C: elhiszem csak akkor vissza kéne fogni a többi kommentelőt is nem csak azokat akik nem értenek veled egyet.

szerinted tényleg rosszabb ember az nálad akinek nincsenek zsebben milliói??

Könyörgöm ennyit mnég mondj meg...

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 15:01:45

@Erik C: elég sok jelzést, közvetlent és közvetettet kaptál, hogy nem jól csinálsz valamit. Elgondolkoztál? Kétlem. Inkább elkezdted nyomatni, hogy a"buták" meg a "sikertelenek" így vezetik le a saját hülyeségüket stb.

Erik C 2010.01.26. 15:04:09

@Hapszi: ne haragudj, de én pont tekintettel voltam azokra a prűd emberekre, és kicsillagoztam is azokat a szavakat, amikről úgy gondoltam, hogy zavarhatják őket...

@Over: én nem értem pontosan miért ezen lovagolsz állandóan, amikor szóba se került olyan, hogy mittomén nincs ennyimilliód akkor te nem vagy elég jó ember. mi itt legfeljebb az igényességről beszéltünk, már boccs.

Over 2010.01.26. 15:04:40

@Virgogirl: Ha 100 an mondanák se hinné el ez a baj.

És csak a félreértés elkerülése végett.. Ezeket a dumákat teljesen rutinból nyomom tévézés közben. Ha elhittétek, hogy fel tudtatok idegesíteni elbasztátok:D..

@Dezsőjóska: Rá bírtam jönni kösz. Ugyanakkor leszarom. Te röhögsz rajta, én meg monitorfigtolok, kinek mi jön be. Ne rontsd már el az én szórakozásom, én se rontom el a tiéd

Erik C 2010.01.26. 15:05:18

@Virgogirl: igen, mert én tudom hogy ti frusztráltak vagytok. ez van.

Dezsőjóska 2010.01.26. 15:06:43

@Virgogirl: te is divatblogot nyomsz. Mivel lövésem sincs hozzá nem szólok bele, de ha balfasz lennék, odaokádhatnék, hogy "Milyenmán aza csipkésgeci a rihannán?"
Akkor ki lenne a bunkó? Én, vagy az aki megpróbál átirányítani a kurucinfóra?

Over 2010.01.26. 15:08:19

@Erik C: De az igényességet is olyan hülyén fogod fel, hogy bocs, de tenyérbemászó, mint a rohadt élet. Kóstolás nélkül rámondani egy harmincezres borra, hogy márpedig jobb, iszonyatos marhaság.

Arról nem is beszélve, hogy sokan mondták neked speciel a boros cikknél a legtöbben, hogy olyan dolgokat írsz ami egyszerűen nem igaz. Érted. Nem azért hülyeség, mert utállak, vagy mert nem vagy szimpatikus. egyszerűen nem helyt álló információ!.. Oks?

Dezsőjóska 2010.01.26. 15:09:09

@Over: Mi lenne a szórakozásodból, ha senki nem reagálna a hozzászólásaidra?

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.01.26. 15:10:06

@Erik C: Most is könyörgöm Neked! Menj el pszichológushoz és beszéld meg Vele az itt leírtakat!
A felsőbbrendűséged nem valós, hanem pszichés!

Over 2010.01.26. 15:10:42

@Dezsőjóska: Gondolom olvasnék valamit, vagy zenét hallgatnék... Nem mondtam, hogy mindig ezt csinálom, csak néha vicces ez is.

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 15:12:17

@Over: az h tukrot mutatott eletek Eric meg Danny segito szandekkal, de csak a mocskolodast kapjak... 8((

Amikor elkezdtem olvasgatni a DVD-s forumokat 99-ben, ott volt egy nick aki mondta h addig jo amig draga a DVD, mert ha a Tesco-sok is hozzafernek majd akkor az a minoseg rovasara fog menni. Ue. a helyzet minden massal is. A lifestyle belulrol fakad - a ruhazkodas nem eleg, ahhoz Te is kellesz.

De ugy latom, ez a nep meg nem erett meg arra h Nyugatikent viselkedjen es legyen tartasa mint akar Wien-ban vagy London-ban.

Égbekiáltó 2010.01.26. 15:16:43

@Over: Én sem értem mi a fenét fenyegeted őket. Ártottak neked? Rosszabbul élsz mint előtte és ennek a blog szerzője az oka? Ha nem ártottak neked akkor meg mi a fenének erősködsz? Joguk van leírni a gondolataikat neked meg jogod van nem olvasni, de ahhoz nincs, hogy megverd vagy megfenyegesd őket.

virus 2010.01.26. 15:19:33

"Ráadásul ami nagyon fontos, hogy nem szabad kihagyni sose az előjátékot, amikor orálisan kielégítted magadat"

Eric C!

Ezt,hogy kell csinálni nem vagyok ennyire felvilágosult.

Vannak ötleteim:
Kivetetem a bordáimat,hogy odaérjek a nyelvemmel?

Over 2010.01.26. 15:20:04

@Swabian Hill Wayne: Tükröt tartott elénk? Kik elé?

A második bekezdésedhez inkább nem szólok hozzá.

És végül miért kéne nekünk olyannak lenni, mint a nyugatiaknak? Nem gondolod, hogy amíg mindenki így gondolkodik, hogy másoknak kell lennünk mint amik vagyunk addig nehéz tartást kialakítani?

Over 2010.01.26. 15:22:14

@Égbekiáltó: Nem. Csak még vicces egy darabig a monitorfight mint azt említettem korábban. De már kezdem unni szal nyugi.

ndydck 2010.01.26. 15:24:51

@Over: vállalom a kihívást, meg is jelölöm a témát: Internet-etikett! Írtam is neked egy rövid kvízt:

Önt felidegesítette valami az Interneten. Mit tesz:
A) Halálosan megfenyegetem az Internetet
B) Eszembe jut, hogy miért is kapcsoltam be a gépet eredetileg, és beírom a Google-be, hogy "cheap xanax"

Hopp, vesztettél, a helyes válasz a te esetedben a B) lett volna. Visszavágót?

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 15:28:39

@Dezsőjóska: az, aki azt írja, hogy aki nem ért velem egyet, az proli, igénytelen, frusztrált, gáz, ciki, stb.

Over 2010.01.26. 15:28:48

Mivel már egy órája ezen gondolkozol mit írj nekem, már rég vesztettél. Gondolom kellett az összes haver, hogy kitaláld ezt a frappáns riposztot.

Amúgy meg pontosan tudom hol van olcsó xanax. Anyukád éjjeliszekrényén... Valami kell, hogy el tudja viselni, hogy a világra szart.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 15:37:23

@Swabian Hill Wayne: az nem segítő szándék, hogy leírja, hogy bocs, nekem ad rá apám pénzt, és legyél te is ilyen és akkor sikeres leszel. Az se segítő szándék, hogy ilyen-olyan csoportokat leszól. Az a segítő szándék szerintem, ha elmondja: ha neked nincs milliárdos apukád, akkor így és így tudsz ennyi és ennyi pénzt szerezni, és abból megveheted az éppen aktuális státuszszimbólumot.

Stimpak 2010.01.26. 15:43:06

:D Hát ez kva jó ez a blog! Srácok, abba ne hagyjátok, iszom a szavaitokat, ti vagytok a beszt a kúl meg minden, csak méég ilyeneket!!

Az előbb a röhögéstől összepörköltöztem a billentyűzetet, most nem tudom tovább olvasni, takarítanom kell, de majd lehet szólok a szobacicának, nyalja fényesre...aztán a billynetyűzetet is...

BaiBai !! :D

Over 2010.01.26. 15:44:11

@Virgogirl: Valahogy úgy, ahogy a hölgy mondja.

virus 2010.01.26. 16:19:30

Kedves Eric C!

Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni a blogodhoz, hogy rettentően erőltetett..
Nagyon hatásvadász akarsz lenni, csak nem jön vissza belőle értelmes dolog.

Én nem tudom hány éves vagy, de szerintem még a 20-at se töltötted be látszólag,illetve azt sem milyen korú a te célközönséged.Mert úgy érzem ez tizenéves célközönségnek szól.

Hidd el akik mi itt vagyunk,és röhögünk rajtad,egyáltalán nem vagyunk maradiak.Tisztában vagyunk az előjáték fogalmával,a nemi szervek fazonírozásával,a pozitúrákkal,sőt az anális szextől kezdve a pisi k.ki szexig és még van mit sorolni......

Sőt még a hentesnél is szoktunk kajajeggyel fizetni,de nem szusit csinálunk,hanem pölö :) pórias pörköltet,de mindegy.

Mindenesetre megvolt a mai humorbomba,és felvilágosultam,hogy elégítsem ki saját magam orálisan egy előjátékban.Este megpróbálom :)párom majd nézi a fotelból ahogy bordámat töröm :)
coool

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 17:40:57

@virus: sztem elég világos h Eric 20 év alatti. nem, majd középkorúak meg öergek fogják megmondani h mi az igényes??? de attól még h nemők mondják meg, még rájuk is vonatkozik. és a kor nem érdem hanem álapot!!!!!! meg mondjuk az elég felvilágosult meg jó ha te ki próbáltad a pisikakiszexet de egyenlőre nem tudok róla h igényes lenne, ha visszaolvasol figyelmesen simán látod h ezt senki nem mondta itt!!!! XDD hopppá

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 18:11:10

Halló ...

Hát .. :) Én tényleg senkit nem szeretnék megsérteni .. de arra fel szeretném hívni a figyelmet, hogy ha blog írásra adja valaki a fejét, akkor illene valaki olyannal elolvastatni, aki alapfokú szinten ír magyarul. És nem csak a helyesírással van baj. Alapvető mondatszerkezeti, és mindenféle olyan fatális hibákkal teletűzdelt firkálmányokat írsz, hogy el kellene gondolkodnod azon, hogy továbblépj-e nyolcadikba.
Igen, nyolcadikat mondtam, mert a szavak, kifejezések, mondatok, szófordulatok tökéletesen tükrözik egy mai 12-13 éves (butuska) LÁNY (nagyon kicsi eséllyel fiú, vagy homoszexuális fiú) írásmódját, beszédmódját.
Amilyen témákat meg feszegetsz .. már bocsáss meg .. sokat nem akarok ezzel foglalkozni, már előttem megírták .. a borhoz nem értesz. És ne gyere, gyertek, azzal, hogy támadok, ez nem támadás, ez tény. Nehogy már a palackon található matrica megmondja nekem, hogy jó-e a bor, vagy nem .. :D Viccesnek vicces, de inkább szánalmas. A szexről meg halovány lila sejtelmed sincs, ez tökéletesen nyilvánvaló, és ne gyere nekem azzal, hogy de van, de van. Nincs, és ez megint csak nem támadás, hanem tény. Olyan orbitális sületlenségeket írsz, hogy visítva röhögtem, amikor olvastam. A kajákkal kapcsolatban .. magyarázd már meg, hogy miért jobb külföldről hozni kajafélét? (nyilván a fagyasztás, a gyorsfagyasztás, és a pár napig ilyen-olyan vámon való pihenő jót tesz a húsnak, de szívesen venném, ha elmondanád, hogy az mitől jó, ha onnét veszek? Elárulod a címet, ahonnét rendelni szoktál?
Remélem hamarosan válaszolsz, mert már nagyon szeretnék enni egy jó nagyon menő külföldi étket.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 18:19:56

Nem értem Erik C. Sok zzz ? alszol már ? Jah .. :) Most nézem az órát .. :)))) Bocsánat. Nem kérnéd meg apát, hogy hadd maradj még kicsit a gép előtt ?? (persze, csak ha már megírtad a leckét holnapra, mert addig ugye nem szabad)

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 18:21:57

@Dersu Uzala: Hát, nagyon úgy néz ki, hogy komolyan gondolják a lányok. Bár, őszintén remélem, hogy csak vicc. Tényleg. Nagyon remélem ...

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 18:24:50

Erik C. Nagyon fontos dolgot szeretnék mondani. Érts meg. Nem azzal van bajom, hogy vasvillával szórod a pénzt, azzal sincs, hogy igényes szeretnél lenni, ezek normális dolgok. De igényesség, és értelmetlen sznobizmus között óriási a különbség. A szándékod (ha valóban a segítség a szándék) mindenképpen tisztelni való, és dicséretes. De ha valakit irányítani próbálsz, akkor próbálj meg előtte tájékozódni. És még segítek is hidd el, sőt, azt hiszem, mások is segítenek, ha hagyod.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 18:25:57

@Erik C: elhiszem, hogy kurva unalmas a sok vélemény, de hidd el, itt sokkal, sokkal többet tanulsz (ha nem is arról az életről, ami szerinted igényes), mint az újságíró tanfolyamon. A saját érdekedben. Komolyan. Figyelj oda és jegyezz meg dolgokat.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 18:27:51

@Virgogirl: :))) Nah, még a végén felkaroljuk? :)

Erik C 2010.01.26. 18:27:56

@stinging_nettle: ne haragudj, de fikázni azt tudsz, meg okoskodni, de végig sem olvasod rendesen amit írtam. én a bélszínről írtam, hogy itthon nincs jó marha, vágesz? de ha rákeresel neten topicocra (már ha tudsz angolul) ahol arról beszélnek, hogy a világon hol van a legjobb marha (beef, boccs), akkor látni fogod h magyarországot tuti nem említik meg sehol, csak a kobe-osat japánból, texast, argentínát sötöbö. azok is biztos hülyék, meg a time magazin is, hoppá.

Erik C 2010.01.26. 18:30:38

@Virgogirl: tőled azt tanuljam meg, hogy kifejezetten örültél annak, hogy a golden globe-on viszonylag kevesen választottak rövid ruhát? hát nekem nincs ilyen örömöm, bocsi.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 18:32:15

@stinging_nettle: van bennem némi mártírhajlam... simán!

@Erik C: kérlek, kérlek, kérlek, ne támadj, hanem magyarázz! Vagy ossz meg személyes tapasztalatokat. Vagy fogadd el, ha valami nem megy neked, pl. az írás. De a kioktatásnak nincs túl sok értelme...
A marháról: igen, az általad említett országokban valóban jó minőségű a marhahús, de ahhoz, hogy jó marhát egyen az ember, nem kell külföldről hozatni. Nem azzal van a baj, amit írsz (elsősorban), hanem azzal, ahogy!

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 18:33:59

@Erik C: akár... de én nyelvhelyességre, stilisztikára, a teljesen felesleges jópofáskodás kiírtására, gördülékeny és olvasható stílusra, elviselhető, szerethető és megfogadható tanácsokra nagyon szívesen bármikor

Erik C 2010.01.26. 18:35:47

@Virgogirl: aha, nagyon kedves vagy, ezzel a segítő szándékű álarcoddal, hogy te itt segíteni akarsz, meg tanuljak, meg jót szeretnél, aztán mindenhol röhögcsélsz, hogy itt mi milyen buták vagyunk szerinted. hát tényleg nagyon jószándékú vagy, meg oktatgatsz hogy ne támadjak. de én vagyok az, aki nem megyek át a te blogodra és irogatom, hogy mennyire értelmetlen hogy te annak örülsz, hogy kevés színésznő választott rövid ruhát. lehet innen sokan azt is kinevetnék, nem? szerintem de.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 18:36:54

Erik C. Bocsánat. Nem fikáztam, olvasd végig a kommenteket, és talán rájössz, hogy az olvasók jó része így gondolkodik, ahogy én. Ha támadásnak veszel egy teljesen higgadt, normális hangnemben írt hozzászólást, akkor az a Te problémád.Hidd el, végigolvastam, szétszakadtam a nevetéstől, Te nem olvastál el engem. Ugyanis meg sem említettem a bélszínt, se a marhát. Kínosan ügyeltem ugyanis arra, hogy nehogy arra gondolj, hogy a kifinomult ízléseddel van problémám. Nincs vele. Tényleg nincs. Értem, szeretném, ha elmagyaráznád, hogy mi a különbség az export, illetve az itthoni HÚS között ?? (mielőtt azzal jönnél, nem, nem vagyok nagymagyar, nem hazafiságból, csak praktikus okokból védem a magyar húst) A főzéssel kapcsolatban az talán elég, hogy az elmúlt 8 év alatt több mint 30 első illetve második helyet szereztem különböző főzőversenyeken.
(mellesleg jegyzem meg, hogy az angoltudást ne feszegesd, mert ha leírod valahova, felsorolásként, hogy fashion, divat, akkor ennyit az angol tudásról. (a topicocra helyesen : topic-okra, vagy topikokra)

Stimpak 2010.01.26. 18:38:21

@Virgogirl: Virgo, hagyd, most besértődött hogy megmondták neki hogy mégsem mindenben olyan kúl meg lájk. Ahogy az informatikusok mondják: fájl az igazság...

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 18:39:15

Hehhe, meg is írtam a véleménycikket erről a remek blogról...

www.lossless.hu/cikk.php?id=81

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 18:40:18

@Virgogirl: :) Mártír ? :) Az a baj, hogy Erik nem is hagyná magát, mert szerinte minden úgy van, ahogy elképzeli, de majd felnő ám ő is :)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 18:42:28

@Erik C: pszichológus bácsi/néni nem mondta el neked, hogy más valakit BUTÁNAK nevezni, és más azt mondani, hogy BUTÁN VISELKEDIK? te bután viselkedsz.
Biztosan van értelme azoknak a tanácsoknak, amit adsz, csak nem mindegy, HOGYAN. A stílus maga az ember, és az igényesség az önkifejezésnél kezdődik...
Nyugodtan gyere, szeretettel várlak, nyugodtan írd le, hogy nem érdekel, hogy ki milyen ruhát választott (igényesség pl. az is, hogy tudod, hogy egy hasonló kaliberű eseményre milyen ruhát illik felvenni).
Egyébként meg teljesen más egy hobbi - mint nekem a divatblog -, meg az, hogy mi határozza meg az életed - mint neked a coolság.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 18:45:09

@PaLa: :) állat :D:D mit állat ? bovino chilero :D

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 18:46:59

@Virgogirl: 10pont :)
@PaLa: nem tudok spanyolul :) De kúl vagyok, és zsírul ki kopipészteltem, ilyen szótartóból, vagy szótár, ilyen szók vannak benne. zsír.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 18:50:40

@Virgogirl: neizéjj má :) nem jutott eszembe a szó nah. XD devégülis ez is cool nem ? ilyen jó szó.

Erik C 2010.01.26. 18:52:20

@stinging_nettle: örülök, hogy sikerült összehoznotok egy ilyen remek pojént.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 18:52:53

@stinging_nettle: tök jó! Nekem tetszik. Legalább nem nagyon lehet összekeverni semmivel (felvilágosodott és felvilágosult), max. kicsit szejpítősznek tűnsz tőle

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 18:57:00

@Erik C: köszi :D segítünk, hogy legközelebb neked is menjen!

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 18:57:27

@Erik C: Poénnak vetted? Erik, nem tűnt fel, hogy pontosan olyan stílusban fogalmaztam, ahogy néha Te is?

Virgogirl: :) nem szejpítek. matka, mojza (tudod .. kici kenyéjdajabka)

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 19:03:29

@Virgogirl: :D blájen nem :) az nem jó .. mert földle vetnek :) ledfoldot meg elengedik :)

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 19:19:17

@Virgogirl: hu, azt meg majdnem kihagytam, pedig az a veleje :D
@Erik C.: Veled is beszélgetünk ám, csak kapcsolódj be. Ha nem értesz mindent, akkor bátran kérdezz, tudod, az értelmes emberek egyik ismérve az, hogy ha kérdeznek tőlük, akkor válaszolnak, és nem nevetik ki az, aki kérdezett. Sőt! Ha kérdez valaki, akkor szinte tiszteletet ébreszt, mert érdeklődő, tanulni vágyó!

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 19:24:33

Erik C-t szívesen meghívnám egy beszélgetésre, de sajnos nincs annyi pénzem, hogy egy általa választott "kúl" helyre meghívjam, így ez sajnos elmarad.

Eric C: ha esetleg mégis vállalkoznál erre, akkor szívesen vinnék magammal egy riportermagnót, és készítenék Veled riportot (vagy akár a barátaiddal is) a LossLess.hu részére.

Ha érdekel, jelezz valahogy, és megbeszéljük.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 19:26:50

@PaLa: Ez egy nagyon jó ötlet, a baj csak az, hogy nem meri felvállalni. vagy igen? Erik? Nyilván elmondanád a véleményedet, és ki mersz állni az igazadért, így van ?

Stimpak 2010.01.26. 19:32:18

Ha valaki itt beszt lenne, akkor a riportot FullHD-ben csinálnátok, mert különben csak Kiszel Tünde....

Erik C 2010.01.26. 19:35:42

@stinging_nettle: "Ha jellemeznem kellene, akkor a sznobizmus a butasággal és az érték nélküli léttel ötvözött ömlengése a blog, de ennél több. A személyes értékek teljesen hiányoznak belőle...etc."

mit kéne nekünk beszélgetnünk?

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 19:37:28

Nos, mi éppen LossLess-ben vesszük fel a dolgot, ami szerintem elégséges, nem akarok fényképet vagy videót, tényleg egy riportot szeretnék készíteni vele, nem pedig a világnak mutogatni. Ő is ember, nem pedig vásári majom.

A hangfelvételt sem akarom nyilvánosságra hozni, mert nem ez a cél.

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 19:39:35

A LossLess.hu olvasóinak (veszteségmentes, high end, tényleg minőségi audio és videotermékekkel foglalkozó oldal) elmondhatnád a véleményedet a jelenlegi technikai trendekről, azt, hogy jelen pillanatban mi az, aminek feltétlenül meg kell lennie a modern zenehallgatónak, akár technikai, akár művészeti szempontokat veszünk figyelembe.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 19:39:52

@Erik C: hogyhogy mit?? Nem érzed a súlyát? Cáfold meg, mutass észérveket, hogy nincs igaza, mutasd meg, hogy milyen kúl vagy, és állj ki magadért. Elmondott egy véleményt, (hangsúlyozom: VÉLEMÉNYT) reagálj, cáfolj, érvelj. Ne támadj, mert Ő sem támadt, ahogy mi sem, csak a véleményünket mondtuk el. Mondd el Te is, összefüggő akár összetett mondatokkal, megfogalmazva, magyarázd el, hogy miért jó az, amit közvetítesz? Ha meg tudsz győzni, akkor bevállalom. (nyugodj meg .. megtehetem, megvan hozzá a hátterem, és én önerőből csináltam meg magamnak..)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 19:40:03

@Erik C: pl. arról, hogy hogyan tudnál ezen változtatni...

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 19:42:03

@Virgogirl: ignorált? :) áááá .. csak türelmetlen vagy :)először is nyugodj meg :) de ha tényleg, akkor tisztelettel felkérem a kommentelőket, hogy vessétek a földle le.

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 19:43:35

Hy all 8)) ide is becopy-zom:

Bizony, hires celebrity-ik lettetek! A stilustalan frocsogokre meg tegyetek magasrol, majd mi rohogunk rajtuk egy hus cocktail mellett, nemde? 8))

A hirnevvel meg a fame-el egyutt jar sajnos a gyulolkodok, irigyek szamanak a novese is, ezzel egyutt kell tudni elni!

Hy all 8))

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 19:43:52

@stinging_nettle: olyan nyugodt vagyok, mint egy fagyasztott hal

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 19:47:56

És éppen ezért a sajtó is ráharapa témára... DE csak ha vallalják a felkéréseket a riportokra, stb...

Gondoltam, had legyen én az első, aki riportot készíthet velük, de úgy tűnik, hogy a nyilvánosságtól már félnek. Pedig nem kellene.

Az ajánlatom még mindig áll: szívesen készítenék veled (veletek) egy riportot a LossLess.hu olvasói számára, ahol részletesen is elmondhatjátok a véleményeteket, értékrendeteket, meggyőzhetitek a közönséget, hogy nem azok vagytok, akiknek lát titeket. Hiszem, hogy sokan rossz szemszögből néznek, és ezt szeretném az olvasók számára megmutatni.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 19:48:18

@Swabian Hill Wayne: Csillagvirágszál :) Irigykedik rátok a péniszem. Mire ? Pénzem van, és ha hiszed ha nem, nem szüleimtől kapom :) Van agyam, többek szerint :) Tudok helyesen írni, és még olvasott is vagyok. (az olvasott azt jelenti, hogy nagyon sok könyvet olvastam :))) és a nagyon sok az több, mint 10) Mire kellene irigykednem ?? Kérlek szépen mondd el :) Kíváncsi vagyok. Mid van, ami nekem nincs ?

Erik C 2010.01.26. 19:49:45

@PaLa: boccsi, de szerintem csak ma többen olvasták a blogot, mint a te oldalad összesen. de most estére nekem már lesz jobb dolgom, úgyhogy boccsi, jó fröcsögést:)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 19:51:39

@Erik C: igen, de sajnos nem azért, amiért te létrehoztad...

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 19:54:49

@Virgogirl: ümm ... most pont nem figyeltem :D EZt nem értem :)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 19:56:03

@stinging_nettle: arra vagy irigy, hogy ők híres celebrityk

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 20:00:39

@Virgogirl: @stinging_nettle: az a baj h kiforgatjatok az Ember szavait, ezt a vitastilust amugy oktatjak is, ugyh nem fogok ebbe belemenni!

Irigykedni arra, h mi tudjuk hogy nekunk van valami, amirol mas azt azt HISZI h van neki. Ez pedig az egyeniseg, ha tetszik ha nem.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 20:01:01

:D Jaaaa ... máár értem, irigykedem arra, hogy nem születtem egy szálloda tulaj idióta kacsacsőrű unokájának ? vagy nem lettem énekhang nélküli énekes? Esetleg nem vagyok beszédhibás, primitív zenei műsorvezető ? :D:D jaaaaj ... melyiket is válasszam .. :D Vajon lehet fogalmuk arról, hogy ki volt Latabár? Latinovits? Zenthe, Hofi, Boncz? Cserháti Pityi? :D Darvas?

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 20:02:39

@Eric C: Jó, rendben, nem vállalod. Ettől függetlenül én nem fikáztam a blogodat, vagy annak látogatottságát.

1 - Nem ismered az adatokat
2 - Nem tudod, mi ez, miről szól

Tehát minden flame és vita nélkül jelentsük ki, hogy engem többen fognak olvasni egy hét múlva, amikorra megunják ezt a blogot.

Nem szeretek személyeskedni, de nem hiszem, hogy értenéd, hogy mi a célja ennek az egész dolognak.

Mindenesetre érdeklődve várom az új postokat, mert bizonyára felettébb érdekesek lesznek, és véletlenül se hagynám őket ki...

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:04:15

@Swabian Hill Wayne: kiforgatjuk az ember szavait? ne mááár....

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.01.26. 20:04:17

@Swabian Hill Wayne: Szia! Elmesélnéd mi az az egyéniség? Definiáld kérlek a te szemszögedből! Én most intelligens vagyok kérlek próbálj így válaszolni:)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:07:00

@stinging_nettle: vagy nem kerültél fel a subbára, azon keresztül az index címlapjára, és nem került a blogodra 1000-2000 fura figura, akik erősen kritizálták a kritizálnivalót és sarkított paródiát csináltak a te halálosan komolyan gondolt elveidből

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 20:07:11

@Swabian Hill Wayne: Kiscsillag, áruld már hogy mid van ??? Amire irigykednem kellene ...

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:11:01

@Lewyke: még mindig próbálsz cool lenni?:)

lilly.alien 2010.01.26. 20:12:00

Na, nem azért, de egyénisége mindenkinek van. Nem értem, mire ez a nagyzolás. Ja, igen: Ájm beck! :)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:12:30

@S'hark: ha az ember egyszer rákap az ízére...

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:13:45

@Virgogirl: @lilly.alien: @Lewyke: Mennétek bulcsizni a trendi egyéniségekkel, mi? :)

lilly.alien 2010.01.26. 20:14:31

@S'hark: Szupcsi praty lenne! Nancsi!

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:15:58

@lilly.alien: egy kis partidrog, pár koktél, és aztán miután felszopták magukat, igényesen, trendin megcsinálnak:)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:16:57

@lilly.alien: nem merem megmondani, mert egyből kiesek a coolstátuszból.

lilly.alien 2010.01.26. 20:17:05

@S'hark: Az nagyon babcsi lesz! Szupcsi! ;)

lilly.alien 2010.01.26. 20:17:45

@Virgogirl: Bébi, cool vagy! Benned van az erő! :)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:17:58

@lilly.alien: húúú.bocs, de naon proli vagyok, mi az a babcsi?

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 20:18:38

@Lewyke: hat ha te nem tudod, akkor ennyit rolad.

Mind1, inkabb gondolkozok a kovetkezo post otleten & irok a spansracoknak, ti addig fojjetek csak a sajat levetekben 8)) Ha 1000 bol csak 1 jon ra h mit akarnak itt az Eric-ek uzenni, mar megerte.

C ya all 8))

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:18:48

@Virgogirl: micsoda szakszavakat ismersz. Remélem nem vagy szakmabeli.

lilly.alien 2010.01.26. 20:19:46

@Swabian Hill Wayne: Nem viszlát. Te ki a baszcsi vagy-e?

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:19:50

@Swabian Hill Wayne: a tipikus válasz. Nem válaszolok, mert nem tudok, inkább fölényeskedek egy sort, hogy valójában azért nem válaszolok, mert úgyse értenéd meg.

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 20:20:40

@PaLa: mondjuk azért ha már igényesség, a hifi cuccok közt is van ilyen is meg olyan is, ha esetleg lesz erről poszt h mit kell venni, akkor ahhoz gondolom azért még segítessz, ha érdekli Ericet interjú, ha nem, nem? Mer gondolom ha ez így neked fontos, hogy az emberek jó minőségü zenét hallgassanak, vagy h megértsék h a bakelit jobb minőség, mint a CD, akkor így eljuthat ez több emberhez, meg a Lochness.hu-ra is átklickolnának többen! XD Mondjuk amíg itt nincs róla vmi addig átnézek a te oldaladra is

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:20:59

@S'hark: nem. akkor már rég milánóban innám a melanzst. viszont elég jó agyam van, sok mindent megjegyzek. :DD

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:22:30

@lilly.alien: svábhegyi barátunk az első tiszt Eric után

@ixdé: lochness.hu ? húha, a víziszörnyek is cool-nak számítanak, király!!!!

lilly.alien 2010.01.26. 20:23:04

@ixdé: Jó minőségű zenét lehet olcsó mp3-ról is hallgatni, vagy az neked nem fless? Nem viszlát. Akkor baszcsi. No hari? :)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:23:36

@Virgogirl: húúú.most nagy kavics hullott le a szívemről. és melange...

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 20:23:36

@ixdé: Én szívesen segítek bárkinek, aki minőségi cuccot szeretne ajánlani, de ehhez kell egy személyes beszélgetés így is, úgy is.

lilly.alien 2010.01.26. 20:23:47

@Virgogirl: Akkor már három selyemfiút kell szénné alázni! Szupcsi! :)

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 20:24:22

@ixdé: Viszont a linket nem helyesen írtad le: az www.lossless.hu

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:25:23

@S'hark: ja, tudom, bocsesz, melanzsnak írni prolis, köcce, hogy szóltál

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:26:53

@Virgogirl: vigyázzá', ha be akarsz kerülni a felső 10.000-be akkor erre figyelned kell

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 20:27:35

@lilly.alien: nemtom sztem az mp3 nem lochness, azért fér olyan sok belőle bárhová. de azért így felismerni, hogy melyik szám megy meg minden, meg ilyen utcára zajban hótmindeggy h rendes füllhalgatód van, meg mp3, de otthon mondjuk a zeneszobádban már nyílván nem a mobile-odat dugod rá a cuccra?!! XDDD pff

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:27:53

@Swabian Hill Wayne: ja, nagyon fontos mozzanatot hagytál ki. Azt kérdezte: a TE véleményed szerint mit jelent. Azt azért hadd ne tudjuk már.

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 20:28:37

@S'hark: Felső 1000-be, nem? Nehogy már olyan prolik is benne legyenek...

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:28:41

@ixdé: ez a lochness, ez mi itt? nem tudom értelmezni a szövegkörnyezetben.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 20:28:53

basszus. Nektek is feltűnt, hogy akárhogy próbál bárki NORMÁLIS hangnemben hozzászólni, kérdezni, szinte mindig egy olyan reakció jön, hogy
1. nincs benne válasz.
2. magasabb rendűnek érzi magát a válaszadó
3. süt a válaszokból egy 12-14 év közti kisgyerek szellemi színvonala.

lilly.alien 2010.01.26. 20:30:27

@ixdé: Hu, baszcsi, zencsiszoba? Kiscsira ... Nekem csak egy eszgépem van, az bőven alég. Ja, hogy az nem vájmek? Én ennyivel is beérem. Tanulj önmérsékletet! Nem viszlát. No hari?

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:31:01

@PaLa: Nem-nem.. Fokozatok vannak, egy-egy szinttel feljebb, csak hosszas pucsítással, és kellemetlen ánuszzsibadás útján lehet

lilly.alien 2010.01.26. 20:31:30

@stinging_nettle: Még nem jött le? Elkényeztetett takony kölök, kiscsira.

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 20:32:32

@S'hark: De hát mindenre nyitottak ezek az emberek... Benne van a postban is, hogy mindent ki kell próbálni... Ki tudja... Ki mit tud? :)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:33:34

@PaLa: mintha az is lett volna, hogy nem minden cool, mert van, ami már öreges...

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:33:54

@PaLa: pontosan....de te is szeretnél bekerülni a felső 1000-be? ezen az áron is? Akarsz igazi egyéniség lenni?

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 20:35:07

@Virgogirl: lochness=veszteség mentes tömörítés, azt jelenti, hogy kicsi lesz a zene de rajtamarad az ének. Néhány lemezen szokott lenni olyan h azon nincs ének, na látod az nem loch.ss. ill. ha PaLa szt lossless akkor úgy írják, mert az elöbb próbáltam felmenni a www.lochness.hura és nemjött be

lilly.alien 2010.01.26. 20:35:38

@Virgogirl: Tudom. A mai nap hatása. Asszem még átesek a ló túlsó oldalára! :)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:37:11

@ixdé: talán azért, mert angolul azt jelenti veszteségmentes. A Lchness, meg tudod a szörny a Skót tóban. esetleg flac albumokra keress rá:)))

Aztakurva.

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 20:37:14

@S'hark: Az a helyzet, hogy én jól érzem magam az alsó rétegben (tehát nem a felső 1000). Ettől függetlenül ezen az áron akkor sem szeretnék bekerülni, ha az egyébbként jó lenne nekem, mert én már ehhez öreg vagyok, hogy ezen nézeteimet megváltoztassam.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:39:05

@ixdé:
en.wikipedia.org/wiki/Loch_Ness Tó skóciában

en.wikipedia.org/wiki/Lossless_data_compression Adatkezelési módszer a számítástechnikában (remélem, jól mondom, nem értek annyira hozzá)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:39:07

@PaLa: várj ...az az 1000 miért felső? :) ötleteket várok.

lilly.alien 2010.01.26. 20:39:30

@PaLa: Milyen felső 10000? Csak néhány pisis óvodás éli ki fantáziáját.

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 20:40:17

@ixdé: LOSSLESS (Veszteségmentes)

A vesztésgmentes kódolással tömörített zene kitömörítés után az eredeti (elvileg bitpontos) minőséget adja vissza. Tehát ha egy hanganyagot egy LOSSLESS kódolással tömörítenek (pl. ape, flac), akkor az az eredeti minőséget fogja visszaadni. Ellentétben pl az mp3-al, ami nem az eredeti minőséget adja vissza.

Tehát jegyezd meg: LOSSLESS.HU ( www.lossless.hu )

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:40:33

@lilly.alien: de hát az apukájuk... meg a kistesó a dadussal...

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 20:41:02

@S'hark: egy albumot találtam ettől a flactól, ez az?
www.img.f4a.eu/images/540235flac.jpg

@Virgogirl: ezt montam én is csak elgépeltem XD

lilly.alien 2010.01.26. 20:41:44

@Virgogirl: Szivesen megnézném magamnak ezeknek az apjukat. Gyereknevelés meg az ablakban ...

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:42:54

@ixdé: ok..innentől hivatalosan is kamunak nyilvánítom ezt. Aki összekeveri Falcot, egy flac fileformátummal.....

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:43:15

@ixdé: nemár, így nem tudok koncentrálni a röhögéstől...

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 20:43:53

basszameg. én milyen idióta vagyok. megyek hamar csinálok egy atomfizikai blogot. Sőt, mit nekem .. lesz benne génbiológia is, meg persze napi bulvár :D És ide-oda belinkelem a saját reklámaimat, és máris kész az index címlap :D:D:D Elég tökéletesen dilettánsnak lennem, és máris sikerem lesz.
Tehát. Dilettantizmus -> írás -> index -> még több írás ... -> celebség -> aztán árulhatok bármit, lazán megélek belőle.
NAh ... holnap fel is mondok a fenébe, és feladom a cégemet is :D az már ebből kiindulva csak zsebpénz lehet :D

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 20:44:11

@S'hark: Semmi köze a bloghoz, de minket akar hülyére venni, az tuti...

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:44:42

@Virgogirl: ilyen akkor sincs...b+. Lehet felső ezer pénzben, de az alsó ezer IQ-ban.

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 20:45:07

@Virgogirl: hat jol van, elmondom, de elore szolok h meg fogtok dobbenni. Tessek.

Azert van egyenisegunk, mert tudjuk h mas vagyunk mint az atlag, a massza. Ki kell emelkedni a masszabol. Semmi sem szornyebb mint egynek lenni a sok kozul. Es emberek millioi, billoi onkent valnak szurkeve ahelyett h torekednenek valami egyedire.

Korbenezek, csak konfekciot latok meg gagyit. Az emberek azt hiszik h kovetik a divatot, pedig le vannak maradva attol ami nem is divat, csak vmi falsh dolog. Innovativnak kell lenni es megmutatni hogy TE TE vagy, nemcsak egy VALAKI.

Ez az, amit en gondolok errol. Es lehet gunyoroskodni meg kiforgatni a szavaimat, lehet kovezni, felkeszultem.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:45:16

@PaLa: gondolod egy külsős, nem subbás provokátor? :)

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 20:45:17

@PaLa: jól van értem, hogy .mp3, meg .flac meg .akármi. És mivel lehet ezt lejátszani. iTunes ugyanúgy viszi? YD

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 20:46:21

basszus :D váááááááááá
okés. ennyi. kiszálltam :)) További jó éjszakát mindenkinek :D:D:D

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:47:17

@Swabian Hill Wayne: értem mit akarsz mondani...csak tudod, votl egy Einstein bácsi, meg Bohr bácsi, és volt pl egy Szent-Györgyi Albert bácsi. Ők is kiemelkedtek a masszából..de még hogy...az egész világ róluk beszélt... csak ők nem a flancos cuccaik miatt lettek ismertek.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 20:47:37

@Virgogirl: hátizé .. persze .. be akarsz kerülni a celebes társaságomba mi ? :D francokat. báár .. :D Ha csini vagy :D Akkó felveszlek :D lehetünk társak :D de szerintem tengerbiológia .. az kellene .. hiányszakma ..

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:48:18

@Swabian Hill Wayne: miért a külső az elsődleges az egyediség mérésénél?

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 20:48:45

@S'hark: a flancot már meg se merem kérdezni, hogy az is egy tó-e vagy tömörítés, vagy elgépelted XD

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:49:02

@stinging_nettle: mindent lenyomok, adj témát, és rizsázok róla órákon át, csak vegyél beeeee

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 20:49:03

a .flac (Free LossLess Audio Codec) és az .alac (Apple LossLess)-t tudtommal az apple hardverek is támogatják, nem csak a szoftverei. Tehát a különböző I-termékek támogatják elvileg ezeket.

lilly.alien 2010.01.26. 20:49:07

@stinging_nettle: Én szívesen beugranék mondjuk egy génsebészet rovattal ... :)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:50:05

@ixdé: de bameg..ha már ennyi pénzem van, hogy platós terpjáróval járok, hogy a tárcám felférjen, akkor miért nem veszed meg CD-n, vagy mondjuk bakeliten. és ha mondjuk azt mondod, hogy a nem olyan minőpség a CD, mint a bakelit, akkor megnyugtatlak, valószínűleg digitálisan rögzítik már a hangot, tehát ugyanolyan.

lilly.alien 2010.01.26. 20:50:11

@Swabian Hill Wayne: Beállt az agyhalál ... Nem bírom ...

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:50:24

@lilly.alien: @stinging_nettle: biztos forrásom van klasszika-filológiához!!!!

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 20:50:32

@Swabian Hill Wayne: EGyéniséged nem attól lesz, hogy drága ruhád van fogd már fel. EGyéniséged lesz attól, hogy szarrá reklámozott göncöket aggatsz magadra ? hogy olyan stílust képviselsz, ami leszólja a másikat? Egyéniség vagy, mert szüleid pénzelnek ? TÉvedés. HA a szüleid pénzelnek, és megvan mindened, akkor tudod hogy hogy tudnál egyéniség lenni? Olvass. Legyél művelt, legyél nyitott a világra, fogadj el más véleményt, mint a Tiéd, és MÁRIS KÜLÖNBÖZÖL attól az ÁTLAGtól, amit jelenleg képviselsz.

lilly.alien 2010.01.26. 20:51:52

@Virgogirl: Bár a filozófia is bejön! :)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:52:01

@Virgogirl: @stinging_nettle: én nem értek semmihez, de majd jól szétoffolom a blogot a kommentjeimmel.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:52:46

@S'hark: te leszel a táncoskomikus, mint ixdé

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.26. 20:53:00

@Virgogirl: jó bort inni egyáltalán nem külső tulajdonság, vagy utazni. de muszály külső tulajdonságok alapján ítélned, amikor egy idegennel elösször találkozol hogy egyáltalán hogy köszönj neki vagy miről beszéljetek, ha pl átjön a szüleidhez. utána persze a belső tulajdonságai számítanak de elsőre azok ki se derülnek. addig kell a külsővel kitűnni, amíg kiváncsiak nem lesznek a többire. a külső megfog, a belső megtart!!!! ezt gondolom már te is hallottad vagy láttad myvipen meg privi.hun igényesebbek ki szokták írni

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 20:53:43

igen komoly stábunk lesz. Első dolgom tudjátok mi lesz ? mindenféle márkák licenszeit fogom megvásárolni (mint ahogy teszik ezt ma is .. :D:D:D És pont ott fogom gyártani a dolce gabBana rongyokat, ahol a trapper farmert :D:D:D És mivel hivatalos licenszem van (mint egy halom KÍNAI GYÁRNAK!) még csak nem is hamisítok :D váááááááááá
nyerteem :D én leszek a felső 1000 aztán 100 .. aztán 10 ..
és végül az felső 1 .. aztán a legvégén, amikor minden megvan, akkor mondhatom hogy NULLA vagyok :)

lilly.alien 2010.01.26. 20:54:19

@ixdé: Az "igényesebbek" csak azért tűnnek ki, hogy fűvel-fával összefeküdjenek.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:54:47

@Virgogirl: most sértegetsz?:) jól van, utállak:))

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 20:55:04

@lilly.alien: Akkor megyek igényeskedni :)

A viccet félretéve: ki az, aki a neten(!) akar kitűnni?

lilly.alien 2010.01.26. 20:55:53

@PaLa: Az olyan proli dolog ... na, hoppácska!

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 20:56:23

@ixdé: na basszus ..
akkor elemezzük :
muszály .. bazd meg (már bocs. MUSZÁJ)
elösször : először
nylevtan egyes. leülhet.
"privi.hun igényesebbek ki szokták írni "
Ember .. privi.hu .. oda igényesek nem járnak. :D:D:D

lilly.alien 2010.01.26. 20:56:53

@PaLa: De most nem? Én nem azért sunázok, hogy megszedjem magam. Azért mert kufircolni jó! :)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:57:30

@ixdé: nem. nem a külsővel kell kitűnni. attól feltűnő leszel csak. ha valaki azért akar neked köszönni, beszélgetni veled, mert menő cuccokban vagy, az már régen rossz. akkor a menőség vonzza magához, mint a molylepkét a fény.
Láttam, hallottam, jót röhögtem rajta. Ilyen mondatokat az ír ki a bemlapjára az általad említett közösségi oldalakon, akinek a telefonjára hetente küldik az életbölcsességeket emelt díjas smsben

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 20:57:41

mielőtt belekötnél : a nyelvtan szót le tudom írni. egyedül is .. elgépeltem. ilyen van. de J helyett LY írni .. apám ..

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:58:20

@S'hark: erre nem is válaszolok, tudnod kell a választ magadtól is

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 20:58:46

@lilly.alien: Abban egyetértünk, hogy kufircolni jó. :D

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 20:59:22

@lilly.alien: jó válasz:)

@Virgogirl: csak remélem, hogy az a válasz amire gondolok

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 20:59:31

@PaLa: de még mennyire... tk. a póz is mindegy ;) csak mozogj szexin

lilly.alien 2010.01.26. 20:59:37

Nekem igazából az jön le az egész blogból (mint már hamarabb meg akartam írni), hogy van egy csapat lúzer, akik benyaltak mindent, és egyszerűen képtelenek átültetni a gyakorlatba.

mooncat · http://rajzoltam.blog.hu 2010.01.26. 20:59:53

ez a blog tuti kamu ezek után.

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 21:00:29

@stinging_nettle: te ugy latom, h kezdet erteni. Valoban az igenyes holmi & megjelenes MEG onmagaban nem eleg. De ahhoz kell, h belulrol TUDD h te kulonb vagy. Es pont, h nem az agyonreklamozott markakrol van szo, hanem a Super Premium kategoriarol amikor mar legtobbszor csak a beavatottak tudjak, h mien brand. Probald ki egyszer te is es egeszen maskepp fog rad nezni mindenki, a feelinget pedig szokni, kielvezni kell.

Es igen a szuleim sokat segitenek - mert szeretnek - de a suli mellett dolgozni is szoktam a vallalkozasban (errol tobbet nem arulhatok el) ugyh tudom, milyen lehet dolgozni! Es jarok mellette iskolaba, jo nevu intezmenybe, de a mai fenyegetesek meg a beke miatt inkabb nem mondom meg h hova. Tehat a muveltseg adott.

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 21:00:31

@Virgogirl: Te nem vagy kúl :)
Én se, mert támogatlak ebben a kijelentésedben :)

lilly.alien 2010.01.26. 21:01:49

@Virgogirl: Mi azért vagyunk, hogy szénné alázzuk ezeket a lúzereket! Mi cool-ok vagyunk, vagy mi? :)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:01:56

@Virgogirl: akkor jó:) Puszcsi.:)

@Swabian Hill Wayne: és miből veszed meg a premium cuccokat?

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 21:04:53

@Swabian Hill Wayne: az én szüleim is szeretnek engem, ezért nem kaptam meg mindent első vakkantásra
Mit szoktál dolgozni? csak úgy kb. "jellegre"
A jó nevű intézmény sajnos nem garancia a műveltségre, ne haragudj.

Ja, és a tudom, hogy különb vagyok egészen addig működik, amíg nem érzed égető szükségét mások orra alá dörgölni ezt. mert akkor nagyon, nagyon görcsösen önigazolást keresővé válik az egész...

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 21:05:31

Abban egyetértek, hogy bizonyos mértékig az öltözködés meghatározó lehet, de ez nem a márka és az ár, hanem az összeállítás és ízlés kérdése szerintem. Tehát tuti, hogy zsíros hajjal és ízléstelen ruhaösszeállítással esélyed nincs az életben. De ez szerintem nem márka. Az igényesség nem ezen múlik.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 21:05:50

@stinging_nettle: hopp, bekerültél a kúlság-körbe, úgy tűnik...

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 21:07:34

@Swabian Hill Wayne: szerintem az a nagyon nagy baj, hogy te nem érted, amit nettle mond

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 21:08:17

@PaLa: van esélyed, csak kicsi, és nem mindenre.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:09:34

@Virgogirl: Jól vagy itt magadban:)))
Nem uncsi?

PaLa · http://www.lossless.hu 2010.01.26. 21:10:03

@Virgogirl: Ezt most nem értem :) Akkor most nem vagyok menő? :D

lilly.alien 2010.01.26. 21:10:51

@S'hark: Nincs magában, vele van spancsija, lilly! :) Imádlak, béjbe! :)

lilly.alien 2010.01.26. 21:11:20

@PaLa: Hozzánk fel kell nőni .... :D

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:11:28

@Virgogirl: @lilly.alien: én is itt vagyok csajok..már ha jól sejtem akkor csajok vagytok:)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 21:12:10

@S'hark: nem, a virgoGIRL csak egy nagyon kitervelt ilyen álca

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 21:13:49

@S'hark: nem vagyok alteros, ha erre gondolsz. :DDD

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:14:15

@lilly.alien: stílusából ítélve lány, vagy buzi:)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 21:15:02

@S'hark: hát, nem hagytál túl sok lehetőséget :DDDD

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:15:49

@Virgogirl: esetleg metroszexuális, ami nálam erősen közelít a buzihoz.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:16:44

@Virgogirl: akkor nem tévedtem...király vagyok:)))

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:17:45

@Virgogirl: az igényes és a metroszexuális fényévekre van egymástól

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 21:20:12

@Swabian Hill Wayne: Nézd, ha super premium cucc, akkor hajrá. de!
Megtehetném, hogy mindenféle ruhákat meg marhaságokat vegyek, de nem teszem. Az órámra vagyok kényes, ha jelent valamit, akkor egy Breitling ketyegő van rajtam. de nem érdekel a premium. KÍNAI ruhákban járok, mert ha hiszed, ha nem, ugyanott varrják őket, ahol a többit, csak azon van egy márkajelzés, ettől kúl kúlabb és prémium. Nemrég vettem egy nagrágot, nem kínaiban, mert nem találtam jót. A szokott ár kb tizenkétszereséért sikerült. Nnah ,, HÁROM hét múlva leszakadt a zippzár .. visszavittem a boltba, és kinevettek, és elhajtottak. Közben a kínai nadrágom megvan másfél éve, és tökéletes. Ha esetleg baja van, akkor a kínai visszaveszi egy évig, és ad egy másikat, és sűrű elnézést kér, hogy szart adott. Nnah .. Az munka, a tanulás szép dolog, az, hogy szüleid segítenek, komolyan mondom, hogy semmi baj vele. A lenézés az, ami borzalmasan tud irritálni. Rock zenét hallgatok, pár évvel ezelőttig derékig érő hajjal, bőrnadrágban jártam ..
beszóltak, hogy milyen szakadt vagyok :) Én meg kiröhögtem .. volt rajtam egy gladiátor bakancs 40K, bőrnadrág 65K, egy american chopper poló, 17K .. és én vagyok szakadt, igénytelen? Más a stílusom. Most kínai ingben, olcsó zakóban, alap nadrágban (összes költség nem üti a 10K-t) máris trendi vagyok, és nem vagyok szakadt, igénytelen. Muszáj volt öltözködésben változnom, mert ügyfelek nem nézték jó szemmel a ruhatáramat. De bassza meg .. az agyam ugyanaz maradt ...

lilly.alien 2010.01.26. 21:23:05

@stinging_nettle: Neked könnyű ... kivillantod az órádat, és az ügyfél rögtön aláír! :)

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 21:24:42

@Virgogirl: kúl vagyok .. ez van. még két komment és a végén még le is nézlek :D:D:D:D Tuti csúnya is vagy :D Be se ülhetsz a fullbőr lexusba :D Jah .. stílus ? GYerekek .. bömös ? :D:D kisgyerekek :D cimborám szomszédja vett egy hummert .. :D Az idióta barom meg csak szimplán bosszúból vett egy maseratit :D Nah .. az stílus. :D nemám a bömbi :D

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:25:43

@stinging_nettle: beszálhatsz a blogírásba a gondolod. Erikék bevesznek, hisz cool cuccaid vannak:)

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 21:25:45

@lilly.alien: :D nemm :D ügyfélnél nem veszem fel :D:D:D Még megszólnak :) csak ha tárgyalni megyek, vagy olyan partnerrel találkozom, akinél számít ez ..

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 21:26:30

@S'hark: :D jah .. de az agyam akkor se vetetem ki, ha megfarkalnak :D

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:27:06

@stinging_nettle: hááát...mindenesetre ne fordíts hátat nekik.:)

lilly.alien 2010.01.26. 21:27:42

@stinging_nettle: Asszem olvastam valahol ezt. Két férfi ha tárgyal, csak egy valamit néz meg: a másik óráját! Nem vicc. Látod, elég csak egyvalamire összpontosítani, és deal! :)

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 21:27:56

és nincsenek is kúúl cuccaim :D praktikum mindenek előtt :D:D megane kombival járunk :D futkosósnak meg van egy öreg almera :D untig elég .. nem vágyok nagy hajókra :D

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 21:29:37

@lilly.alien: így van, aki idióta :D láttad a KApj el ha tudsz című filmet ? Ott volt egy marha jó példabeszéd .. két csapat közül az nyer, akinek csíkos a meze. MErt a másik csapat a csíkokra figyel ...

lilly.alien 2010.01.26. 21:30:58

Nem jó ez így. Ha nincs itt az, akit szénné aláznánk, az már nem buli. ;-)

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 21:31:10

:D feleségemmel és nevelt fiammal :) és mielőtt megkérdeznétek: szép családi házunk van, két szint, plusz pince, plusz padlás, két garázs :) ÉS igen, hitelből vettük :D

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 21:31:53

@stinging_nettle: valaki régen, egy messzi messzi galaxisban azt mondta nekem, hogy nem a trabi meg a mercedes (igény szerint behelyettesíthető) között van a nagy különbség, hanem a gyalog meg a trabi között

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:31:59

bocs, akkor mégsem vagy cool:) szerencsére.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 21:32:00

Nnah .. örültem a csevejnek :) De már tényleg lelépek ... még van dolgom . :D Hnap folyt köv ? :D

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 21:32:46

@stinging_nettle: nekem belvárosi polgári lakás és örököltem. és nagyon szeretem

lilly.alien 2010.01.26. 21:33:39

Valamit még elfelejtettem beírni:

A subbás keménymagnak köszönhetitek a "népszerűséget". Kész csoda, hogy ennek a moslék blognak volt látogatója. Egy "köccét" kiböföghetnétek.

lilly.alien 2010.01.26. 21:34:11

Naná, sunci leszel? ;-)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:34:14

@Virgogirl: én külvárosi lakásban. szülői segítség 2/3, saját pénz 1/3.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.26. 21:34:16

@Virgogirl: huuu .. meló nélkül szerezted ? nagyon kúúl :D :) :D

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 21:35:25

vizsgázni kúl?
utána leszek, de ti is ám

@stinging_nettle: aha, meló nélkül, emberélet árán :D

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:37:40

@Virgogirl: és miből vizsgázol? (mi nem is vagyunk coolok)

zyl187 2010.01.26. 21:37:41

erika C! Elolvasgattam a nap folyamán a műveiteket... lehet, hogy jó játék ez a kinek a blogját olvassák, kommentálják többen verseny, végül is egész jó haladsz! De ne csodálkozz ha beleszaladsz 1-2 épp' bal lábbal kelt, önérzetesebb honfitársadba, aki tényleg előkerít és lekever párat mert, akkor majd teleszarod a kis bugyidat. Elsülhet ez rosszul is! Épp elég embernek van tele a hócipője jelenleg kishazánkban, a kilátástalanság és egyéb "proli" gondok végett... nem "bizti", hogy bölcs dolog a tizenvalahányéves lábacskádat is beléjük törölni kislányom...

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.26. 21:38:42

@S'hark: na, azt sajnos nem árulhatom el, mert nagyon nem kúl... de egy jónevű intézményben leszek ;)

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.26. 21:46:29

@lilly.alien: @Virgogirl: én is léptem. Hölgyeim, jó éjszakát. Virgo: egy kalappal holnapra.

lilly.alien 2010.01.26. 21:48:22

@S'hark: @Virgogirl: Megyek én is. Valszeg felnézek holnap is, hátha balhéznak megint! ;-) Virgogirl, hajrát neked! Habcsók, minden subbásnak!

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 21:53:30

@stinging_nettle: nah, az orakrol mar ugyis szerettem volna kerdezni, de az inkabb az Eric szakterulete lesz sztem. A Breitling-ert rispect, nekem most egy Audemars Piguet van, spec. orokoltem a batyamtol, ugyh szeretnek valami ujjat is, de majd ahogy emlitettem volt Eric ebben bizti segit.

@zyl187: hat ahova mi jarunk ott nem naon futunk ossze olyanokkal, szoval vigyazunk merre jarunk szorakozni meg vasarolni.

hmmmovo 2010.01.26. 21:59:17

IBS azért messze van a jónevű intézménytől.. BME apukám, az már esetleg jónevű.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.01.26. 23:17:12

Erik kicsi szívem, ez a blog alap, abba ne hagyd, már ha érted:)

viktor134 2010.01.27. 02:23:33

"em szabad kihagyni sose az előjátékot, amikor orálisan kielégítted magadat"

ha már magam elégítem ki, akkor minek előjáték? :D

és mit tegyen az aki ennyire nem hajlékony? :D

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.27. 09:34:28

@Virgogirl: Szia... Meglepődtél? mikor a kommentjeiben még helyesen sem tud írni? Hogy sikerült a vizsga?

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.27. 09:37:30

@S'hark: még nem mentem be, most indulok... csak nem bírtam megállni :DDD

stinging_nettle (törölt) 2010.01.27. 09:43:01

@Virgogirl: héé húzzá vizsgázni, és ne ilyenekkel foglalkozz :D

stinging_nettle (törölt) 2010.01.27. 09:51:53

jaja törgyön kezed lábasod, vagy mit szokás ilyenkor mondani :D

Swabian Hill Wayne 2010.01.27. 12:36:58

@Lewyke: neked is becopy-zom:

Azert van egyenisegunk, mert tudjuk h mas vagyunk mint az atlag, a massza. Ki kell emelkedni a masszabol. Semmi sem szornyebb mint egynek lenni a sok kozul. Es emberek millioi, billoi onkent valnak szurkeve ahelyett h torekednenek valami egyedire.

Korbenezek, csak konfekciot latok meg gagyit. Az emberek azt hiszik h kovetik a divatot, pedig le vannak maradva attol ami nem is divat, csak vmi falsh dolog. Innovativnak kell lenni es megmutatni hogy TE TE vagy, nemcsak egy VALAKI.

Ez az, amit en gondolok errol. Es lehet gunyoroskodni meg kiforgatni a szavaimat, lehet kovezni, felkeszultem.

Sza'l sztem errol szol az egyeniseg, nekem ezt jelenti.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.27. 12:40:02

@Swabian Hill Wayne: de b+, amit te megveszel, azt valaki már kitalálta. Szóval mégis csak valaki után kullogsz. És csak amiatt tarthatod magad egyéniségnek, mert más nem ad ki annyi pénzt azért a szarért, amit amúgy ugyanazok a 6 éves kínai kiscsákók varrnak mint a piacosat. De én ezt hülyéknek hívom, nem kiválasztottaknak.

Swabian Hill Wayne 2010.01.27. 13:00:03

@S'hark: hat igen, de a Blog is pont errol szol h ha tudunk mi is meg javitani, akkor nezzunk szembe sajat magunkkal es legyunk meg jobbak!

Tegnap itt irta vki h o csinaltat maganak ruhat, lehet, h en is majd fokozatosan atterek erre.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.27. 13:01:18

@Swabian Hill Wayne: Tervezz magadnak ruhát. Vagy van valami olyan amit csak te tudsz a világon? mondjuk visszafelé elböfögni az ábécét?:)

stinging_nettle (törölt) 2010.01.27. 13:04:59

@Swabian Hill Wayne: Remekül megfogalmaztad azt, hogy mitől NINCS valakinek egyénisége. A divat, a trend tökéletesen arról szól, hogy ne legyen egyéniség. Bakker. Ha veszel egy drága ruhát, attól még nem lesz egyéniséged. Miért gondolod, hogy az olcsó, az okvetlenül gagyi ????? Egy nagyon jó barátom éttermet csinált, jó 10 éve volt, hogy kezdett csődölni ... Alig voltak, olcsó, de nagyon jó kajákat árult, teljesen hétköznapi dolgokat.
Aztán váltott. Kipofozta a helyet, (festés .. csak más színekre ...) Begyűjtött egy kazal mindenféle színű, formájú bútort .. (igen, és kinevezte antikoltnak ...) a kajákat ÁTNEVEZTE!!! sertéspörkölt volt, lett belőle magyaros sertés csíkok, pikáns paprikás mártással (vagy máa a tököm tudja) ... az árát egy laza mozdulattal FELSZOROZTA ÖTTEL!!!! Igen, ugyanazt árulta ÖTSZÖRÖS ÁRON, csak más néven. (Ez olyan, mint a csőben főtt sertésjava pikáns francia szósszal. Tudod mi az? )
Nah .. azóta az étterme fantasztikus haszonnal működik. csak sznob helyet csinált belőle :D

stinging_nettle (törölt) 2010.01.27. 13:06:10

:) Jah .. blog RAJONGÓK, és IGENLŐK!!! Mondjátok meg, hogy mi a csőben főtt sertésjava pikáns francia szósszal.

Swabian Hill Wayne 2010.01.27. 14:13:34

@S'hark: hat a terveztetesen gondolkozok, de azert meg +kerdezem Eric-eket is, h akkor mit erdemes es hogyan. Fejlodes meg innovacio, en szembe merek nezni magammal es belatom ha valtoztatni kell.

@stinging_nettle: pont ezt mondtam korabban is. A megjelenes meg csak egy kis lepes affele h belulrol is kisugarozzon az a magabiztossag, az a hatarozott, laza fellepes, az egyeni gondolkodasmod. Ez csak egy onkifejezesi forma de nem az 1etlen. Az az etterem eleg gaz amit modntal ha telleg igy volt.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.27. 14:15:53

@Swabian Hill Wayne: bocs...nem tervezetés, tervezés, ami a te kezeid közül kerül ki. nem ugynazaz. ha szeretnék egy képet a falamra akkor nem fotóztatok egyet, hanem fotózom egyet. Lehet proli, de az az igazi egyéniség. Esy szónak is száz a vége, az egyéniség lehet proli és sikeres is. nem függ össze a sikeresség az egyéniséggel.

Swabian Hill Wayne 2010.01.27. 14:27:02

@S'hark: nem, az nem az en csesze team. Mindenki csinalja azt, amihez a legjobban ert, ezert vannak ott a divattervezok es a stylist-ok.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.27. 14:28:54

@Swabian Hill Wayne: ok..és miben emelkedsz ki te a maszlagból?

notbuddhistprslave 2010.01.27. 14:38:17

Nagyon jo, igenyes a blogg! Talan a sex-szel mint topic-al erdemes lene tobbet foglalkozni...
Erick?, biribarinoddel an**l-t miert nem vallaltok, hihi?

Swabian Hill Wayne 2010.01.27. 14:54:07

@S'hark: hat avval amirol az Eric-ek itt irnak mar lassan 1 honapja! Olvasd el meg 1x a post-okat.

Persze igazabol csak torekszem arra h mindig jobb legyek, de bennem legalabb megvan a tendencia.

stinging_nettle (törölt) 2010.01.27. 15:59:41

haló. Tehát valalaki ? a kérdés : CSŐBEN FŐTT SERTÉSJAVA, PIKÁNS FRANCIA SZÓSSZAL ?

Most tényleg viccen kívül, jól hangzik ? KÚÚL?

stinging_nettle (törölt) 2010.01.27. 16:01:17

@Swabian Hill Wayne: Miért gáz az az étterem ??? Mindenkinek ízlik, amit csinálnak, minden ételük tökéletes, hibátlan, normális anyagokkal dolgoznak, semmiben nem térnek el a többi étteremtől. Te is egy (több) ilyenbe jársz, csak nem bírod elfogadni, hogy ez a való világ :D

A kérdésemre nem válaszolt senki .. :D

CSŐBEN FŐTT .. :D

stinging_nettle (törölt) 2010.01.27. 16:02:29

aki megmondja, annak elkészítem.
Tényleg remek étel, és nagyon jól csinálom!

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.27. 16:16:49

@Swabian Hill Wayne: ti arról írtok, hogy szüleitek pénzén hogy tudtok kiemelkedni..nem önerőből. Ha megfinanszírozod, akkor én is lehetek trendi. Ehhez nem kell ész.

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.27. 19:49:57

@S'hark: jó de ha így bele gondolsz, kinek a pénzén éljen vki 17 meg 20 évesen?!!! nyilván aki modelkedik pl Steve Chronicle, nyilván egyedül többet keres mint a Te szüleid összesen. de pl én nem, innentől azért elég eggyértelmű szerintem. és lehet h nem ész kell hozzá, de aki igényes az minimum h időt szánj rá, meg elkell olvasni h így nagyjából miket kell hordani, hogy egyénies legyél, a szorgalom legalább olyan fontos, mint az ész! és előbbit nem lehet tanulni, utóbbit meg lehet!!!!!!

Swabian Hill Wayne 2010.01.27. 20:03:10

@stinging_nettle: hat ha mar felszorozta ottel az arakat es ugyanazt adja, amit elotte, sza'l porkoltot, akkor ettol meg talponallo marad a hely. Attol mert a Wink cipot elkezdik 50 ezerert arulni attol az meg Wink marad.

Attol lesz egy etterem kulinarisan is top of the ragne ha a chef is francia vagy legalabb angol. Ok is a kulsosegekkel kezdtek, de nem belulrol fakad az elokeloseg, a kifinomultsag!

@S'hark: nezd, sztem mindenkit a maga modjan tamogatnak a szuleik, hacsak nem allamigondozott. De ettol meg ok is kovetelnek: lasd ahogy irtam Maltara kellett mennem angol taborba + Erazmusos is voltam mar, szoval teljesiteni kell. Es kozben elkezdtem dolgozni a cegnel is heti rendszeresseggel, tehat megdolgozok a zsebpenzemert. Sza'l nehogy azt higyjetek h eloskodok a csaladon vagy barmi.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.28. 07:39:10

@ixdé: félreérted...én nem azt írtam, hogy gáz, hogy a szüleid pénzéből élsz 17-20 évesen. Én azt írtam, az a gáz, hogy a pénzükön akarsz kitűnni a tömegből. Zenélj, írj verset, akár legyél modell. De ha csak a pénzre bízod magad, akkor elveszted a magadban rejlő tehetséget.

@Swabian Hill Wayne: nem mondtam olyat, hogy élősködsz. A máltai angol tábor meg inkább nyaralás. miért nem anyanyelvi környezetbe dobtak ki. Nyári szünet Londonban pl. Vagy ha az nem trendi, akkor Új-Zéland. És ha szüleid cégében dolgozol, akkor ne zsebpénzt kérj, hanem fizetést....

stinging_nettle (törölt) 2010.01.28. 09:02:47

@Swabian Hill Wayne: butaságot beszélsz. :) Ha a wink cipőt ÁTNEVEZIK, mondjuk megveszi a licenszet a converse, vagy a Marc, és ezután ÁTÁRAZZA, akkor majd megveszitek, mert onnantól, hogy a wink logo lejön, a kúúl XX márka meg rámegy, onnantól kezdve már menő a cucc, és megvehető. A lényeg, hogy tökéletesen működik a bolt, mert sok sok olyan buta ember van, akinek az drágaság és a kúlság számít, minden más háttérbe szorul.

A másik : attól rohadtul nem lesz semmi top of range, hogy vesz egy külföldi séfet. Attól lehet, ha felvesz egy JÓ séfet. Attól is, ha az étel, és a hozzáadott érték (JÓ pincérek, kiváló tálalás, remek ételek, gyors, precíz kiszolgálás) megfelel egy mértéknek.

A legnagyobb butaság, amit írsz, hogy nem belülről fakad az előkelőség. Igenis onnan, és csak onnan. Nem attól lesz valaki előkelő, hogy drágább cipője van, mint a másiknak. Attól lesz valaki előkelő, vagy kifinomult, hogy ha belőle fakad. HA valaki nem az, akkor akármennyi pénze marad, csak egy bunkó lesz. És a bunkó márpedig bunkó, akármilyen kocsija, ruhája, cipője van. Ha pl neked (illetve szüleidnek) nagyon sok pénzed van, ( <- ezze nincs bajom!!!) attól még lehetsz ordas nagy bunkó is, de ugyanúgy lehetsz értelmes, kifinomult ELEGÁNS ember is. Remélem érted a különbséget, és belátod, hogy a pénztől valaki még nem lesz igényes, elegáns, kúúl, kifinomult. Pont azzal lehetsz igazán kirívó, ha mondjuk a környezetben sok-sok kőgazdag csemete közül Te leszel az, aki pl MŰVELT, OKOS, TANULT. Ezzel garantálom, hogy ki fogsz tűnni abból a közegből, amiben vagy, illetve, amibe beleképzeled magad.

Nagyon remélem, hogy nem voltam sehol bántó, ha igen, akkor bocsánatot kérek. Próbáltam higgadtan ÉRVekkel magyarázni a véleményemet.

szasza1 2010.01.28. 09:08:56

Veszekedtek itt a szextopikban vázer, amikor mindenkinek a technikai részletekről kéne susognia, meg a triplaátfogásos ezerlótuszkönnye pózokról. Hogy lesz így nagy közös tapasztalatátadás meg minden? Ami biztos: lehet akármekkora kocsid, abban bármelyik pózban cseszettül kényelmetlen (hát vagy csak én öregszek meg kényelmesedek el).

stinging_nettle (törölt) 2010.01.28. 09:34:55

:D:D:D
"...áltam higgadtan, ÉRVekkel mag..."

Swabian Hill Wayne 2010.01.28. 10:08:27

@stinging_nettle: sry, keso volt & elirtam, helyesen: "Ok is a kulsosegekkel kezdtek, de belulrol fakad az elokeloseg, a kifinomultsag!" - persze mondhatnad h Freud-i tevedes, de tenyleg igy ertettem. Igy mar 1et is ertunk majdnem 8))

Converse-et + Marc-ot nem veszunk...

@S'hark: Malta-n angol az anyanyelv, csak meleg van. Messzire meg hidegbe nem akartam menni, ebben 1etertettunk a csaladdal.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.28. 10:13:53

@Swabian Hill Wayne: bocsi...de angol az egyik hivatalos nyelv.. ha lehet tekintsük a máltait anyanyelvnek:)

stinging_nettle (törölt) 2010.01.28. 11:05:16

@Swabian Hill Wayne: oks, reméltem, hogy így van, de a converse, meg marc csak egy példa volt. A lényeg, hogy attól egy cucc szvsz nem lesz jobb, ha átírom a márkajelzését, tuti, hogy sokkal több pénzes ember fog rákattanni. (Mennyiért vetted? 10000? Hülye, két utcával arréb 13000, miért nem ott veszed? Érted, mire akarok kijukadni??) Részemről soha nem mászkáltam feliratos polókban, most is ingben vagyok, nekem az ing-zakó az teljesen jó. És igen, MARC cipőm van, mert meg vagyok vele elégedve .. nem kell más.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.28. 11:42:49

@Swabian Hill Wayne: miért nem veszünk, ha egyszer az tetszik? Azt nem értem, hogy miért kell lemondani egyébként élvezetes (így önbizalmat adó, így a sikerességet fokozó) dolgokról, csak azért, mert bizonyos "kör" által nem tekinthetők elfogadottnak. Olyan, mintha valaki folyamatosan parancsolgatna neked, hogy ezt nem szabad, azt nem szabad... az élet egyik nagy kalandja az, hogy egy csomó dolgot kipróbálsz, jót/rosszat, olcsót/drágát, trendit/ósdit, budait/pestit, vicceset/komolyat stb.; és ezekből egyedül eldöntöd, hogy neked melyik a legjobb. Így szépen kialakul az egyéniséged, nagyszerűen érzed magad tőle a bőrödben, és máris ott a hőn áhított siker.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.28. 11:44:10

@S'hark: mint a katonaság: hosszú, kemény, és semmi értelme :DD

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.01.28. 11:59:13

@Virgogirl: nem voltam katona...de tudom, mi az a hosszú és kemény:)) bár annak van értelme:)
süti beállítások módosítása