Proli szokások - natúr deo

2010.01.19. 14:01

A mostani cikk pont arról fog szólni, hogy a segítséget elfogadni kell, és tanulni a hibáinkból, mert egyikünk sem tökéletes, csak azzá válhat! Persze csak ha sokat tanul a jobbaktól, és erre most egy személyes történeten keresztül szeretnék mondani egy példát. Van egy spanom, aki talán már a barátom is, és együtt ültünk a Coffee Heavenben a körúton, mikor eszembe jutott, hogy vennem kell dezodort. Természetesen nem azért, mert izzadtam, mert ha az ember rendszeresen gyantáztat, és betartja az alapvető higéniai előírásokat, akkor egyszerűen nem fog izzadni, de ebbe beletartozik a dezodor használat is, természetesen. Mondtam a barátomnak, hogy kísérjen ki a DM-be, venni akarok valamit. Hát hogy őszinte legyek, már itt gyanúsan nézett rám, mint amikor tud valamit, amit te még nem tudsz. 

Amikor aztán bementünk és látta, hogy leveszek a polcról egy Old Spice Deot, egyből felkapta a pumpát. Szerinte ugyanis ritka proli szokás a parfümödtől eltérő illatú dezodort használni, és mivel a második anyukája modell, ezért tudtam hogy ő jobban ért hozzá. És ugyan akkor elszégyelltem magam, de beláttam hogy az okosabbtól tanulni kell. Én is felkaphattam volna itt a vizet, mint itt is egyesek, de akkor mára nem tudnám, hogy MINDIG a parfümödhöz megegyező dezodort szabad csak használni!!! Tehát ha például Armani parfümöt használsz, és miért ne használnál, akkor Armani deot használj, ne mást! Akkor még mondjuk Hugo Bosst sem! Lehet hogy furcsa lehet, de viszont a ruhád márkájával megegyező illatcsaládot viszont nem kötelező használnod. Mert az illatod inkább a személyiséged része, mint a ruhadé, ez ennyire logikus! 

Vannak olyanok, akik sportoláshoz, tehát ha mondjuk golfoznak, vagy fallabdáznak nem használnak parfümöt. Ebben az egy esetben megengedhető az olcsóbb, és közönségesebb dezodorok használata, bár azért erről is megoszlanak a szakmai vélemények. 

szerintem ennyire lájk: (0/5)
szerintetek ennyire lájk: (1,3/5)

Szerző: Erik C

45 komment

Címkék: tanács illat

A bejegyzés trackback címe:

https://bthebest.blog.hu/api/trackback/id/tr531684633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szuperszégyen 2010.01.19. 14:21:45

Sportolásnál azért szabad elvileg olcsóbb dezodort használni, mert utána úgyis lemosod és csak minimális illatanyag marad utána. Ettől függetlenül nem nagyon javaslom több okból sem. Legfontosabb, hogy tönkreteszik a bőrt érzékenyebb helyeken az ilyen olcsó tömegtermékek, mint OldSpice, meg Axe és barátaik. Másrészt ha kicsi is, de marad szag tisztálkodás után is, mert viszont török-fürdőre meg tényleg nem mindig jut idő a napi sportélet után. Aztán ahogy a régi földművesek mondták: szart a májjal nem keverünk. Olyan ez, mintha a réteges öltözködés során megengedhetnénk alacsonyabb minőségű alsóneműt csak azért, mert nem látják! Hát akár éppen láthatják is, hiszen sosem lehet tudni mikor jön egy BKV-sztrájk...

Mondjuk a másik meg, hogy DMben csak bőr-nem-barát kommersz termékek vannak. Szerencsére Magyarországon is vannak már csomagküldő szolgáltatások, így tudunk a megfelelő francia cégtől minőségű illatanyagot rendelni úgy sportoláshoz, mint vacsorához és egyebekhez.

Mindig mondom: hűség, hűség, hűség. Olyanok a márkák, mint a pártok, vagy a szexuális irányítottság: nem váltogatjuk naponta, pláne nem napszakonként...

Erik C 2010.01.19. 14:30:12

@szuperszégyen: örülök, hogy egyetértesz és megosztottad a nagyon pontos meglátásaid!

az alsóneműs példád nagyon tetszett, én ismertem egy lányt, aki olyan fehérneműket is hordott, amelyineket ilyen hármas csomagban lehetett kapni... erről az jut eszembe, hogy aki magát nem tiszteli, mások sem fogják tisztelni, ezt azt hiszem egy nagyon híres buddhista mondta!

cadix · http://www.blog.hu 2010.01.19. 14:31:34

"Lehet hogy furcsa lehet, de viszont a ruhád márkájával megegyező illatcsaládot viszont nem kötelező használnod. Mert az illatod inkább a személyiséged része, mint a ruhadé, ez ennyire logikus! "

EPIC! :)

MrRichfield 2010.01.19. 14:32:46

@szuperszégyen: nemtom szivatásból v komolyan irkálsz ide, mert elején fikáztál mostmeg mintha próbálnál beilleszkedni. mert végülis jó dolgokat is irsz, meg trendi is. mutattam is Liptaz-éknak és bejött nekik, meg amit főleg plazma lcd-ről írtál, na azon nagyot nevettek... télleg erik, végül nem vszoltál h kisJoe megvan-e? csak kiwi vok h vágod e a srácot, mer én annyira nem de eléggé felnézek rá és riszpekt annak aki vágja... hátha te ha együtt csúsztatok.. akkó írhatnánk neki a blogról ő biztos kurva sook igényes embert ismiz :))))))))

szuperszégyen 2010.01.19. 14:44:12

@MrRichfield: már tegnap megkérdeztem, hogy mindent bekajálsz-e vagy csak amiket én írok? Én elhiszem, hogy vannak, akik nem értik miről szól a blog, de azért hee, gondolkozzunk már. A stílus maga az ember! És azt hiszem a stílusom átjöhet kommenteken keresztül, ezért egy tanult, művelt, blogra való ember már réges-régen vágja, hogy miket írtam tegnap irónikusan és miket nem.

Erik C 2010.01.19. 14:44:35

@MrRichfield: múltkor a mammutban koccantunk a barátaimmal és akkor a szembelévő asztalnál ott ültek elég igényes fiatalok. kiderült, hogy az én legjobb gyerekkori barátom jól ismizi őt az ibs-ről, sőt van közös exük is.

a barátom egyébként tőle tanulta profin megcsinálni a frontside rodeo 540-et. elején frontside 360-ast csinált a frontside falról, de akkor pont a kisJoe szólt neki, hogy az nem valami stílusos. max ha csak a másik falra akarsz felmenni switchben, de azt akkor még a spanom nem tudta rendesen csinálni, és akkor a kisJoe megtanította neki ott helyben, tök ismeretlenül!

MrRichfield 2010.01.19. 14:50:41

@Erik C: mondom, ez a kisJoe nagyon nagy király!:))))))))

janila 2010.01.19. 18:15:55

szerintem pedig illatanyag-mentes dezodort parfüm mellé. Zólyomi Zsolt is ezt javasolja, én elhiszem neki:) vichynek pl. jók az ilyen termékei....

MrRichfield 2010.01.20. 10:06:58

hallod a vichy az má mekkora gagyi má bocs....

janila 2010.01.20. 15:54:48

Az 1-2 eurós előállítási költségű (mert ugye természetes anyagot nem tartalmaz) Armanit sem nevezném épp csúcskategóriának...az más kérdés, hogy a logoval+csomagolással ennek akár a 20szorosát is elkérik:))

makaii84 2010.01.20. 16:00:47

Nekem David BAchem parfim van, az elég mencsi, nem?

Steve Chronicle 2010.01.21. 06:53:28

Hallod, Eric, ne higgy el mindent a hangosabbnak, mert a cimbid nem okosabb volt, csak hangosabb. Még írtad is, hogy felkapta a vizet. Az Old Spice-et nem is értem, az tök lakossági, csak nézd meg a reklámjait, meg hogy azokban milyen modellek vannak, meg milyenek a storyboardok (reklámforgatókönyv). Janilának van igaza, ILLATMENTES deót kell használni, abból is szerintem a golyóst, mert a fújós kikezdi az ing hónalját, az alkoholtartalma. Meg az típusfüggő, hogy izzadékony vagy-e, nem csak a szőrtelenítésen múlik, azon is, máshol tudsz-e izzadni, tenyereden pl, vagy minden hónaljba megy (nekem alig). Illatmentesben a DM-ben az ezer forint körüliek (inkább felette) a jók.

Erik C 2010.01.21. 12:16:34

@Steve Chronicle: én most teljesen össze is vesztem a barátommal, hogy az oldal szakmai hitelét veszélyeztette, ahogy az én szakmai hitelemet is...

janila 2010.01.21. 17:53:10

@Erik C: :)))) rádszakmáztunk <3

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.22. 14:23:43

@makaii84: nem

@MrRichfield: miért is?

a dezodor és az izzadásgátló is két külön dolog, az egyik csak illatot ad, a másik (mint a neve is mutatja), az izzadást is "gátolja" valamennyire. Az izzadás és a szőrös/gyantázott hónalj nem igazán függ össze, attól, hogy nem vagy szőrös, még ugyanúgy izzadhatsz, csak legfeljebb nem pállik be és nem büdösödik a kelleténél jobban. Alkattól és életmódtól függ.
Ha pedig eggyel jobban is érdekel az, hogy mit használsz, akkor olyat választasz, amelyikben nincsenek fém - konkrétan aluminium - származékok. Betegségeket okozhatnak, többek között rákot is (a mellrák nem csak a nőket érinti).

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.25. 00:09:24

ezt mondjuk azt hittem tök alap hogy illatmentest használ mindenki aki igényes. jó látom tesin mondjuk h a nép úgy kb miket használ, meg fúj magára. nekem mondjuk nem kezdte ki még egyik se az ingeim hónalját, vagy lehet h 5-6 használat után már kikezdené, de elmúlt 2 évben elég sokat nőttem + annyiszor úgyse veszem fel, úgyh ez azért annyira nemszempont! XD

másik postnál (hétvége!) az admad nevü kommentelő egész tájékozottnak látszik, bár nemsok stílusa van de olyan lelkismeretes, lehet kéne neki mutatni 1-2 trükköt hogy hogy dobhatja fel az antréját, meg 1-2 kiegészítőt ajánlani neki, és ha már nem ciki mi is tanulhatnánk tölle vmit mert amúgy O.K. arc vna YDYD

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.01.25. 00:10:16

kommentelő=kommentező boccs YDDD

Szarrobbantó ügynök · http://szarrobbanto.blog.hu 2010.01.25. 07:21:41

@cadix: jó ég, cardixpapi, te hogyan találtál rá erre a fostartályra? Vigyázat, szerintem 4-5 perc után már egészségkárosodást okozhat a BtheBest.

mooncat · http://rajzoltam.blog.hu 2010.01.25. 20:02:15

édes istenem, micsoda problémák! :D

Frucsasz 2010.01.25. 22:24:39

Jesszusom, amíg a kommentekig nem jutottam, azt hittem, ez is olyan karikatúra lesz, mint a görbe sminktükör... most jöttem rá, hogy itt ezt vannak, akik tényleg komolyan gondolják.

Adaren 2010.01.26. 08:50:02

"erről is megoszlanak a szakmai vélemények." - szakmai? Hajajj. Nagy a baj.

"Lehet hogy furcsa lehet, de viszont a ruhád márkájával megegyező illatcsaládot viszont nem kötelező használnod. " - Megnyugodtam. Fúúú.

IBS - Hát igen. Erősen meglátszik, ha valaki oda jár. :)

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2010.01.26. 10:52:44

hat haver, kiraly ez a blog, csak igy tovabb. :) lolka.

Zsuzsikám 2010.01.26. 11:05:49

Háát a világot meg ki a faszom fogja megváltani, ha a tinik ennyire mélysötétek?
Ez a legnagyobb problémád öcsisajt? :D
(képzeld: az ember akkor is IZZADHAT, ha oan csupasz, mint a meztelencsiga....
pfuj...ez gusztustalan...ééén neem izzadoook,
szerintem egy menő plasztikai sebész kis lóvéért kioperálja az izzadságmirigyeket,
mert az exbarim harmadik anyukájának második neveltfia mondta (aki sztájliszt
a mónikasóban), hogy SZAKMAI VÉLEMÉNYEK szerint izzadni manapság csak a prolik szoktak:P)

Ui: megnézném a spanod arisztokrata családfáját, hogy ér-e a prolizás...

frikazojd · http://kocs.ma 2010.01.26. 11:07:37

ez a legkeményebb blog eddig, epic :D
remélem, csak a társadalom egy adott, belterjes rétege ilyen álművelt-buta.

frikazojd · http://kocs.ma 2010.01.26. 11:16:16

Ezt most láttam: "sőt van közös exük is"
Tudom mit jelent, de vajh mi lehet a jelentősége?
Végeredmény: az ilyen embereket elzavarnám dolgozni valami kétkezit, a kivégzés előtt.

Titany Black 2010.01.26. 11:30:40

@Zsuzsikám: LOL. és XD. meg mittomén így már 25 év után mi a menő :D

a csíráknak meg üzenem: SZAPPAN bmeg :D

Over 2010.01.26. 11:38:11

Hát na. Te nem vagy proli. Én az vagyok. Cserébe sokat szexelek nőkkel.

De most komolyan srácok szüntessétek mán' be ezt a blogot. Annyira, de annyira idegesít, hogy a világon vagytok, hogy hihetetlen.

Lee&a 2010.01.26. 11:46:41

@Zsuzsikám: Teljes mértékben tolmácsoltad a véleményed...jót vihogtam. :o)

Elhalasztom a növények átültetését ma...ennyi gyökér elég egy nap. Köszönöm Eric. :o))))

tetro 2010.01.26. 11:57:18

fura lény lehetsz te hogy sohasem izzadsz. tapasztalataim szerint még a modell kislányok is szoktak :D

Mocoria 2010.01.26. 12:59:24

Aha, a szőrtelenítés után többet nem fogsz izzadni...
Próbáld ki, ha teljesen szőrteleníted a farkadat, lehet, hogy többet pisilned se kell. És ha az ánuszrózsádat fehérítteted (szigorúan szőrtelítés után, persze!), akkor talán egyszer s mindenkorra megszabadulhatsz a kakkintástól és f@ngástól is, bizony! Mert ilyeneket csak a prolik csinálnak - fuuuuuujjjjjj!

hmmmovo 2010.01.26. 14:27:05

Te Erik, nem szeretnélek sértegetni, mert alapvetően jószándékú gyereknek tűnsz, de prolinak lenni kevésbé gáz, mint műmájer piperkőc buzzancsnak, és itt nem a buzisággal van gond.. még azzal sem hogy azonos márkájú drága cuccokat használsz. A gond hogy ez mozgatja az életed. Kicsit légy nyitottabb a világra, és ne félj annyira a proliságtól, sokkal rosszabb dolgok is történhetnek veled. Az ilyen gondolatmeneteket pedig férfiak társaságában mellőzd, mert valaki tuti pofánvág..

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.01.26. 15:19:37

@tetro: "tapasztalataim szerint még a modell kislányok is szoktak :D"

De szoktak ám! :DDD

A posthoz visszatérve: ez mind nagyon szép, de ezek a f4szságok 13-14, majd 17-19 évesen megvoltak. Utoljára akkor foglalkoztatott, hogy illik-e a sálam anyaga és színe az alsógatyámhoz.

"Lehet hogy furcsa lehet, de viszont a ruhád márkájával megegyező illatcsaládot viszont nem kötelező használnod."

Lehet, hogy furcsa lehet, de hamvazószerdán nem kötelező nátronlúgot innod...

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.01.26. 15:39:07

(lenyelte a kommentemet, szülhetem újra, hurrá! :S)

@tetro: "tapasztalataim szerint még a modell kislányok is szoktak :D"

De szoktak ám! :DDD

A postra visszatérve:
Az ilyen baromságokon túl voltam kb. 13-14, majd 17-19 éves koromban. Ne aggódj, te is kinövöd majd. ;) Utoljára akkor érdekelt, hogy illik-e a sálam anyaga és színe az alsógatyámhoz.

Nahhátemmeg:
"Lehet hogy furcsa lehet, de viszont a ruhád márkájával megegyező illatcsaládot viszont nem kötelező használnod."

Lehet, hogy furcsa lehet, de nem kötelező hamvazószerdán nátronlúgot innod...

Mondd, ezt a ruha-illat dolgot hót komolyan gondolod, vagy csak fókás vagy?

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.01.26. 15:42:54

hehe... mégsem nyelte le. :DDD

Apropó!
"Vannak olyanok, akik sportoláshoz, tehát ha mondjuk golfoznak, vagy fallabdáznak nem használnak parfümöt."

sport = golf + fallabda? O_O

gondolom, szerdán 6. órában is golfozni szoktatok a gimi udvarán... :)

Over 2010.01.26. 15:43:12

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): Nekem tök furcsa volt. Nem kötelező mackóalsó mellé medveszagot fújnom magamra itthonra.

Over 2010.01.26. 15:49:42

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): A foci a sport bamme:D a golf meg a fallabda tudományos neve: b**iság

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 15:52:43

@Over: hat nem tudom, ugy latom h nem erdemes egy ien macho-val vitatkozni...

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.01.26. 15:52:48

@Over: wazze, 3 percig fuldokoltam vonítva ezen a beszóláson! :DDD
a ciki mindössze az, hogy a melóhelyemen vagyok... :D

Egyébként tök érdekelne, hogy vajon mi a kereknyakú póló "márkájával megegyező illatcsalád".

Over 2010.01.26. 16:04:30

@Swabian Hill Wayne: Vitatkozhatsz csak nem zene, mert ez nem vita tárgya, hanem tény.

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): :D:D:D Nemtom, valami limitált ediciójú szag kéne.

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2010.01.27. 00:01:24

Üdvözletem a normális kommentezőknek!
Csak azért írok,mert ez a hímnemű (?)lények által kreált (gondolom blogot írni is trendi) picsablog nálam is kicsapta a biztosítékot.
Remélem minden egyes pillanatodban boldog vagy te szerencsétlen hülye,amikor az Armani alsódban lenézhetsz a sok "hülye" "prolira",aki ezt a pénzt értelmesebb dolgokra költi/félreteszi/családjára költi.A fogyasztói társadalom tökéletes birkája vagy.Az ilyenek miatt szakítanak meg minden filmet 3x20 perc reklámmal.Kanalizáld el magad.Az aligátoroknak mindegy,hogy szőrös e a kicsi segged.

ladafeeling 2010.01.28. 19:48:12

Kedves Erik C!
Nemtudom tisztában vagy-e a "proli" szó jelentésével. A proli, a proletár szó lerövidült változata, római eredetű, a nincsteleneket hívták így a Római Birodalomban, majd később Marx és Engels használta a kommunizmus kapsán, akkoriban a munkásosztályt hívták így. Akik ugyebár MUNKÁval keresték a kenyerüket. Tehát aki tisztességesen dolgozik, az a szemetekben igénytelen, mert pl. Old Spice vagy Axe dezodort használ, és nem Armanit, vagy ilyesmi. Hát...nem irigyellek titeket, hogy ekkora problémákkal küzdötök, hogy honnan rendelj 5000ért szusit, vagy hol vegyél a parfümödhöz illő dezodort, esetleg hol gyantáztasd az egész testedet. Vagy véglegesen szőrteleníttesd. Nehéz lehet ezzel tölteni a napjaidat. De azért remélem, egyszer kinövitek ti is ezt az aranyifjú fílinget, és RENDES munkával fogtok pénzt keresni, és remélem megtudjátok egyszer, milyen ha az ember a saját munkájával megkeresett pénzt a saját előrejutására költi. Teszem azt, családot alapít, lakást, esetleg autót vesz, eszik, iszik, művelődik. És azt is remélem, bár lehet hogy kicsit naiv vagyok, hogy nem fajul oda a világ, ahol ti most tartotok. Hogy egy embert nem az alapján fognak megítélni, hogy milyen (értsd nyilván, milyen drága) parfümöt használ, mit eszik, mijen a melírozott bekemhaja, stb. Remélem vannak hasonlóan gondolkodó emberek mint én, mert azthiszem az Armani parfümtől nem megy előrébb a világ...
süti beállítások módosítása