Feel like the Best

2010.01.04. 19:50

Hi. Ezzel a bloggal a segítség a szándékom. A segítség, hogy mások is felfedezzék magukban a Bestet, lefordítva a legjobbat, aki bennük van, és akit megtalálhatnak. Csak keresni kell, és céltudatosan a sikerre összpontosítani! 

Én sem voltam sikeres mindig, és most nem csak a pénzre gondolok, mert a belső is számít, a stílusod, hogy adod elő magad, hogy öltözködsz, mit közvetítesz magadból! Amit te fontosnak tartasz, mások is azt tartanak majd belőled fontosnak, ezt jegyezd meg! Ha lyukas a cipőd, azt fogjak gondolni, hogy te is lyukas vagy, a személyiséged, vagy ami mégrosszabb, hogy üres! Sokan ülnek a számítőgép előtt, és gondolkodnak, hogy mondjuk milyen jó csaj a Debreczeni Zita, és hogy ők sose tudnak majd egy ilyen csajt szerezni. Pedig lehet, én már meg is dugtam, és akkor még hányan mások is! Hinni kell magadban, de a lányoknak is, hogy mondjuk ha nem is a Brad Pittet, de valakit, akit akarnak, simán megszerezhetnek. 

Körülvesz minket egy csomó dolog, és én segítek nektek, hogy ti felfedezzétek, hogy melyik mennyire jó, a stílus, a fashion, a divat meg számos ilyen dolog világában.

 

szerintem ennyire lájk: (5/5)
szerintetek ennyire lájk: (2/5)

Szerző: Erik C

5 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://bthebest.blog.hu/api/trackback/id/tr391646099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 19:34:22

Huhu boyz-ok, elsozni er? 8))

Bizony, hires celebrity-ik lettetek! A stilustalan frocsogokre meg tegyetek magasrol, majd mi rohogunk rajtuk egy hus cocktail mellett, nemde? 8))

A hirnevvel meg a fame-el egyutt jar sajnos a gyulolkodok, irigyek szamanak a novese is, ezzel egyutt kell tudni elni!

Hy all 8))

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.01.26. 23:24:44

A szövegben a számítőgépet javítsd ki számítógépre, elütés, de a blog nem engedhet meg ilyen "stílustalanságot":)

la Belle Dame sans Merci 2010.01.28. 23:13:12

Fantasztikus stílus! El lehet érni e-mailben titeket? Ma találtam rá a blogra, és azonnal a kedvencem lett!

Erik C 2010.01.28. 23:20:44

@la Belle Dame sans Merci: köszönjük az elismerést, teljesen igazad van hogy kint kéne lennie a mailnek, boccsi. de már kiírtam, meg neked is most ide megadom: bthebest@freemail.hu

köszi again!

Rózsaszín_Lajhár 2010.01.30. 17:41:19

You troll well.
+2 internets.
süti beállítások módosítása