Ezt kaptam, és ez tényleg nagyon kedves a Steve-től, mert ugyan én a golfozásról írtam volna, de végülis beszélhetünk a szőrtelenítésről is. Ahogy ti is írhattok ha valamiről úgy gondoljátok, hogy nagyon jó tanács, mert nagyon értetek a dologhoz. - Erik C

Szia Eric!

Kitértél a szőrtelenítésre, ezzel kapcsolatban, ha írsz egy poszt-ot, hasznos lehet a tapasztalatom.

A modellszakmában, ahol én mozgok, alap, hogy a férfiak is szőrtelenítenek, mert bármikor jöhet egy alsónadrág, trikó, vagy más divatfotózás. Nem beszélve a sok casting-ról. De azt veszem észre, hogy egyre több férfinek sztenderd, hogy nem haggya magán burjánzani a szőrt. Mit is jelent ez pontosan? Első sorban higiéniai szempontból kezdte el mindenki a hónalj szőrtelenítését. A borotva használata csak hirtelen és/vagy végső esetben megengedett, köz tudott, hogy a borotválás megerősíti a szőrt. Sokan tévhitben vannak a kozmetikusokkal, igenis férfiak is mehetnek, sőt járnak kozmetikushoz, és nem csak problémás bőrrel. A kozmetikusok vállalnak férfiaknak is hónalj gyantázást, 2-3 ezer forint körül. Ez kb. 10 percet vesz igénybe, megéri 4-6 hetente elmenni rá. A következő lépés, amikor a második szempont válik fontossá, az esztétikum. Esztétikum szempontból a hátszőrtől kell leginkább megszabadulni, egyértelműen itt is a gyantázás a megoldás. Ha az embernek nem túl sűrű a szőrzete, de van a vállán és a mellén, érdemes azt is leszedetni a kozmetikussal. Ha nagyon szőrös valaki, csak fazonírozni kell, hátról-vállról teljes eltávolítás, mellnél maradhat. Ehhez nagyon jó és gyakorlott kozmetikus kell.

A következő kényes kérdés az intim testrészek rendben tartása. Itt fokozatok vannak, és első sorban ízlés kérdése, a teljes lecsupaszítás szerintem túlzás. Amivel jól karban tudja magát tartani egy férfi, az egy jó minőségű hajnyíró (profi fodrászatok használnak ilyet), azzal borostásra kell nyírni, illetve mellé a Gilette csúcsborotvája, az elemes-öt pengés Fusion. Lentebb azt kell használni. (Ezt nem részletezem)
Jó tudni, hogy vannak úgy nevezett tartós kozmetikai megoldások, például a lézeres szőrtelenítés - nem csak nőknek! Ezek ára a kezelendő felülettől függ, és több, apró fájdalommal járó kezelés után jelentenek eredményt.

Összegzésül: egyre több önmagára igényes férfi szőrtelenít és ez egyre inkább elfogadottabb a nők körében, hiszen ki akar hátbozontot túrni, meg ősemberrel szexelni. Remélem segítettem és az önmagukra igényes férfiak közül egyre többen figyelnek oda magukra. Higiéniai és esztétikai szempontból egy aránt.

szerintem ennyire lájk: (5/5)
szerintetek ennyire lájk: (1,4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://bthebest.blog.hu/api/trackback/id/tr601689824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erik C 2010.01.21. 12:18:28

Szerintem az ilyen hasznos tanácsok megfogadása által haladna előrébb a társadalom a nyugatibb dolgok felé...Köszönöm mégegyszer a levelet, igazán büszke vagyok rád!

Steve Chronicle 2010.01.22. 09:47:06

@Erik C: Hi Erik! Most értem haza és látom, hogy betettétek az olvasói levelem, király és köszi.
Figyelj, fotózás, casting, kifutós bentfenntes infóm kurva sok van, mennek privátba, hátha a divatszakma is érdekes lehet, mert sokan arról álmodoznak, pedig nem fenékig tejfel és nem is kokain, ahogy sokan hiszik. Semmi sincs ingyen, hogyha érted mire gondolok, azaz mindennek ára van. Figyelj oda te is, én most kurva csalódott meg kurva fáradtt vagyok egy 24 órás shooting után, amin a FELE SE lett betartva, mint ami MEG LETT ÍGÉRVE!!!!
Na mindegy, most nem fejtem ki, de a lényeg, hogy a producer, a rendező, a casting-os mind MÁST MONDD, gázsiról, meg időről, meg minden és az a baj, hogy a MAGYAR modellek elbasszák, mert az érdekeiket nem képviselik. ENNYI!!!

Erik C 2010.01.22. 12:39:51

@Steve Chronicle: Nagyon jó lenne, ha írnál ezekről a modelles dolgaidról is egyszer, hogy a közönséges emberek is lássák, hogy az esztétikailag szép embereknek is bizony meg kell kűzdeniük a dolgokért. Ez egy nagyon jó tanulság volna! Főleg, hogy az ilyen embereket is átba**szák, mert azt hiszik, hogy az ilyenekkel mindig mindenki csak kivételezik! Pedig a Debreczeni Zita is mesélte, hogy neki is mi mindenen kell keresztülmennie, mert az ember azt hinné, hogy mindenki tiszteli, de sajnos nem így van:(

Mr. Popi 2010.01.22. 14:17:07

Hi mindenki! A hátszőrtelenítéshez azért mondanék pár szót én is. Sztem ott a gyantázás azér elég proli, mert kiekzdi a bőröd és hát lehet hogy te sosem látod a saját hátad a lányok megnézik azt is. Goldon bele mennyi modellről készül olyan fotó hogy a hátát kapják az izomazattal, na itt fontos sztem hogy szép legyen a bőr...
Bátyámnak volt lézeres szörtelenítése és az a jó megoldás, már ha igényes vagy...
Mindig szoktam mondani, hogy ne csak arra adj magadon amit te látsz, hátul is legyél rendben ;)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2010.01.22. 14:26:13

@Mr. Popi: szintén alkattól (ill. kozmetikustól, anyagtól, utókezeléstől...) függ, hogy kinek válik be a gyanta és kinek nem, kinek szedi szét a bőrét és kinek nem. A lézeres ill. villanófényes sem használ ám mindenkinek... és azt leprolizni, amiről valaki nem nagyon tehet, hát, drágám....

Katatón Dzsentri · http://www.twitter.com/katatondzsentri 2010.01.23. 16:22:52

Ha egy nő azzal jönne, hogy szőrtelenítsek kivágnám az ablakon. Darabokban.

Steve Chronicle 2010.01.23. 17:08:35

@Katatón Dzsentri: de te sem kéred a nőket ilyesmire ,ugye?

gezuu 2010.01.27. 00:10:52

ez teljesen low. Higénia ??? Akkor ilyen alapon a fejedet is mindig kopaszra kellene nyírnod. Máskülönben pedig én még nem találkoztam olyan lánnyal akinél problémát okozott volna ez a dolog. Olaszországban kiröhögik v buzinak nézik azokat a fiukat akik szőrtelenítenek pl.

Fiorella Fitzpatrick · http://fiorellafitzpatrick.wordpress.com/ 2010.01.30. 13:14:51

és így mi lesz azokkal a nőkkel, akik szeretnek elveszni a rengetegben?
süti beállítások módosítása