Április 1-ején lessz a születésnapom, már nagyon készülünk rá meg szerintem vmi meglepi buli is szerveződik de nem akarom elrontani hiszen az enyém. Ebből az alkalomból rendeznek megint egy országgyűlési népszavazást amire már előre eldöntöttem hogy minden képpen elfogok menni és szerintem mindenkinek elkéne. Én idén elősször fogok elsőválasztani. A politológia fontos, hacsak 2-3-4 évente vesz is részt benne az ember akkor is utána kuss a neve, ilyenkor kell oda figyelni.

Vannak akik mást mondanak, például a valtozas.org címen nagyon furcsa emberek azt szeretnék ha mindenki érvénytelenül szavazna, tehát nem érvényesen, amit úgy kell csinálni, hogy minden hová x-et (d nélkül!) raksz, vagy sehová, vagy több helyre. Anyukám szerint ők az anarhisták ami nem hangzik valami jól és remélem nemők nyernek.

Van egy másik web oldal amiről jó tájékozódni ez a magyarorszagvalaszt.hu itt így rájöhetsz, hogy ha te mit gondolsz, akkor kire kell szavazzál. Kikell tölteni vagy 48 kérdést és az alapján kimutatja kire fogsz szavazni. Nekem mondjuk az fura benne hogy az első kérdés már az hogy "Be kell vezetni a családi adózást." miközben 1. ez nem kérdés, 2. én nem gondoltam, hogy a családok nem adóznak, illetve ha így van akkor meg nemértem mért van ennyi szingli!

Felsorolnám most a politikai spalettát, akik nagy valószínűséggel elindulnak vagy legalább is ezt igérik, és ha már azt megtartják akkor talán a többit is:

  • MSZP: őket ismerem mert régóta vannak a volánnál. Közülük most elég sokat letartóztattak mert csaltak a sikkasztásnál, apukám azt mondja nyugodjak meg mert kifogják engedni őket amint elül a médiahiszti. Azt hittem egyébként hogy ők a szociálpolitikusok, de az Over nevű kommentező szerint az valami tudomány, hogy ne haljon éhen a világ, szóval valami élelmiszeripari dolog. De biztosan vannak köztük azok is.
  • FIDESZ: ez a második legnagyobb párt, amikor iskolába mentem akkor ők csinálták az országot. Nagyon értenek a borokhoz, szőlőkhöz, meg már a mostani kormány az autópályaépítésre veri a mellét, úgy tudom azt a Fidesz is elég jól tud, még családi vállalkozásban is csinálták egy ideig. Ők ragasztkodnak a hagyományokhoz is, nem annyira csélcsapok, például miniszterelnököt se cserélgetnek annyit, míg az MSZP-nek volt vagy 4, nekik mindig ugyanaz van (Orbán Viktor), semmi pénzért nem cserélnék le. Nyílván hagyománytiszteletből.
  • SZDSZ: őket elűzték a trónról nem rég. Ha valaki több szabadságot szeretne akkor rájuk kell szavazni, néha elég furcsa dolgokra is azt mondják, hogy nem rossz, pl. drogokra vagy abortuszra, Eutanáziával is jó kapcsolatot ápolnak, pedig ezekről rosszat illik mondani társaságban még ha egyébként szeretnéd is. Ugyanígy például sokan szeretik őket akik melegek vagy akik zsidók, róluk meg pont fordítva társaságban jót illik mondani még ha mást is gondolsz. Ezt a kegyes hazudást hívják politikai korrekségnek. Ezek a libsik legalább nem köntör falaznak, ezt tisztelem bennük azért, meg vannak köztük azért rendesek is.
  • LMP: ez olyan mint az előző annyi külömbséggel hogy nem olyan nagyok, és ugyanúgy liberásak, csak valójában tele van a programjuk jobb oldali dolgokkal. Ebben például ott van az a Sch valamilyen András, akinek van egy cége ami jogokért küzd és mindenhová odamennek sipákolni ha valakit sérelem ér még akkor is ha amúgy meg érdemelte, de cserébe kapnak médiavízhangot a többi, érdekesebb jogvédéseiknek is. Ez az András amúgy nagyon jóban van a science fiction egyházzal, és ez is bizonyítja hogy az LMP is ilyen nyitott, hogy még ezt is elnézik neki és nemszámít nekik hogy szcientologikus származású.
  • JOBBIK: na eljutottam ide. Ez egyébként az egyetlen a fentiek közűl amelyik nem egy rövidítés, mert pártnévnek amúgy azt kell adni, de ők újjítók annyira, hogy ezt meg szűntessék és még egy csomó mindent meg akarnának szűntetni. Bezárnák a bűnösöket és szabadon engednék a jókat akiket a mostani rezsim börtönzött be, vetett tömlöcbe. A nép oldalán álnak. Az eggyik vezetőjük egyébként egy nagyon szimpatikus idősebb férfi, aki annak ellenére hogy a Csurka István nevű kollégája szerint zsidó, mégse az SZDSZ-t választotta, de biztosan képvisel ő is liberális érdekeket azért. A másik vezetőjüket aki egy nő még az Európai Parlamentbe is behívták, és nagyon okos, mert jogot végzett, ne ítéljetek elsőre csak azért mert nemlátszik rajta. Én olvastam 2 cikket amiket írt és ott egész értelmes. Ketten eggyütt meg hitelesek, kicsit az SZDSZ-hez hasonlítanám, mert ugyanúgy elmondják amit gondolnak szabadon meg ő szintén. Egyedül ők nem kormányoztak még, de nem fogják szerintem kipróbálni, pedig kíváncsiságból lehet hogy szavazok rájuk egyet. Az egyetlen bajom velük hogy támogatják ezt a gárdát akik elég rosszul öltözöttek ezzel a fekete-fehérrel, mintha szavalóversenyre vagy ilyenre mennének. Az Árpád sávjukkal nincs bajom, az a Nemzeti Biztonsági Hivatal logójában is benne van.
  • MDF: utolsónak hagytam, rólluk igazából nem sokat tudok. A Dávid Ibolya néni nagyon jól öltözik a korához képest, szerintem simán letagadhat emiatt 20 vagy 30 évet, jól néz ki. A Bokros Lajos bácsi meg igazi magyar így kinézetre, bajusza is van, külsőre olyan mint egy parasztember, ami miatt szerintem sok szavazatra számíthat vidékről és pestről is. Csak okosabb. Amikor kissebb voltam, álítólag csomagot neveztek el róla. Mivel még mindig él, szerintem fontos ember. Ezt csak azért mondom mert az MDF-esek hamar megszoktak halni ha öregek, ezért igazából bár szimpatikus az Ibolya néni is, nem szívesen szavaznék rájuk, hogy megvédjem, nehogy nagyon megöregedjen a 4 év súllya alatt. Ők egyébként biztosan nagyon jó ellenzékek lennének, abban a szerepben is kikell próbálnia magát az embernek. XDXD

Nagyjából így ezek vannak. Persze ha össze gyűjt 750 kopogtató szavazatot valaki egy választó körzetben akkor indulhat az is a lap alján, és ugyanakkora lógóval meg betűmérettel kell odaírják úgyhogy lehet hogy aki pl. ezt a cikket nemolvasta vagy nem járt a fenti weboldalakon, azt hiszi hogy ugyanakkora pártok mint a többi. Ilyen például a zöldeknek a pártja akiknél az a híres pólóárus blogger is volt, akit nagyon sokat szeretnek, annyira, hogy 750 ilyen cédulát is majdnem sikerült összegyűjtenije egyszer. Igaz kellett hozzá trükközni egy kicsit, az egyik ismerősöm (mondjuk pesti) volt a rendőrségen is mert ellopták az adatait és úgy volt ráírva ez a párt a cédulájára pedig ő nem is nekik adta, de azért így összejött volna neki is a 750, ami rengeteg ember. Nekem az iwiwen összesen van annyi. De végül is ezért nem rakták rá ugyanakkora lógóval meg betűtípussal a szavazólapra és emiatt elég mérges, szoktam látni a blogjában hogy inkább már csak fórumozik meg internetezget otthonról, meg néha verekedni akar másik internetezőkkel. Ő egyébként ha ilyen internetes szavazás lenne akkor tuti nyerhetne mert elég sokat internetezik meg ért is hozzá, csak kéne szólni neki hogy nem netes lessz még most idén a szavazás, vagy SMS-es, hanem még elkell menni a suliba vagy a tanácsra és ott.

TIPP: próbáljátok ki a fenti politológiai irány tűt, segít eligazodni ebben az útvesztőben. Arra érdemes odafigyelni hogy ezekbe a választó bizotságokba akik ott ülnek amikor bemész az úrnához, ülnek függetlenek (na persze) meg pártemberek is, akik mindenféle megjegyzéseket tesznek ha ilyen meg olyan színű ruhában mész, hogy biztos kire szavazol. A színekről volt szó korábban, én javaslok valami sötét konzervatív színt és hozzá lila felsőt vagy kiegészítőket, mert az nem utal eggyik politikai irányzatra sem még, aztán töprenghetnek meg zsörtölődhetnek. Aki vállalja hogy lilában megy az írja be a kommentekbe és ebből lehet akár egy Lila Szavazás mozgalom is ami a titkos szavazás lényegére hívja fel a figyelmet. Ha meg nézitek a képen a Francia miniszter elnök és a felesége is visszafogott öltözékben, nem hívalkodóan szavaz.

szerintem ennyire lájk: (4/5)
szerintetek ennyire lájk: (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://bthebest.blog.hu/api/trackback/id/tr231772592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eznemisénvagyok 2010.02.20. 08:27:51

Ecsém, ez kurva jó volt, de komolyan!

Szenzációsak a szóviccek! Gratula! :o))

lemaradtam 2010.02.20. 09:41:40

Áh, eltúloztad. Azért nemrosz, csak most már egyáltalán nem hihető.

Over 2010.02.20. 10:38:49

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ benne vagyok:D Celeb lettem xD

És mondtam, hogy nem élelmiszeripari bazdmeg, olyan hülye vagy:D

De amúgy tényleg eltúloztad.

Ugyanakkor szeretném ha ezentúl, csak Steve meg te írnátok a blogot, mert a tieden röhögni lehet, a steven meg értelmesen vitázni. (aki egyet ért, jelezze, ha már szavazunk:D)

Over 2010.02.20. 10:42:53

"Ugyanígy például sokan szeretik őket akik melegek vagy akik zsidók, róluk meg pont fordítva társaságban jót illik mondani még ha mást is gondolsz. Ezt a kegyes hazudást hívják politikai korrekségnek"

Ez annyira aranyos, a legjobb mondat:D

Közben ettől függetlenül eszembe jutott, hogy szívesen látnék egy nőt a miniszterelnöki székben... Elkelne egy szemléletbeli változás és talán ez meghozná.

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.20. 11:00:46

@Over: a Szili Kati néni is szívesen látna nőt a székben mert az még nem volt. Mármint nem szék hanem miniszter elnökné YDYD És ügyesen megtaláltad a legjobb mondatot bár valójában az 2 mondat de vicces hogy a korrekség az ez a kétféle hazudás igazából. Jobban át gondolhatta volna aki kitalálta. XD pl Rollot is afroamerikai zenésznek kell mondani de közben angol, ilyenkor mit kell csinálni? Vagy mindenki más lehet néger csak az amerikaiak nem? hát ez megérdemelne egy külön bejegyzést a sok sok kérdés végett!! YDYD

Over 2010.02.20. 11:11:52

@ixdé: valahol már hallottam olyasmit, hogy "afro-angol".. bár lehet a south parkban volt az meg nem mérvadó:D...

Malory 2010.02.20. 11:40:27

Ez hatalmas jó poszt lett, vazze! :D

Best of:
"Közülük most elég sokat letartóztattak mert csaltak a sikkasztásnál..."
Teljesen igaz! Sikkasztani ott úgyis mindenki szokott, de ezek csaltak! Nem adtak elég pénzt a többieknek, hogy betömjék vele a szájukat, hanem eltették maguknak. ejnye-bejnye, irány a dutyi! :D

"és nemszámít nekik hogy szcientologikus származású."

"Egyedül ők nem kormányoztak még, de nem fogják szerintem kipróbálni, pedig kíváncsiságból lehet hogy szavazok rájuk egyet. Az egyetlen bajom velük hogy támogatják ezt a gárdát..." Lehet, hogy kíváncsiságból én is. De csakis lila felsőben! És nekem ez a támogatás se bajom. :D

2Bokros Lajos bácsi meg igazi magyar így kinézetre, bajusza is van, külsőre olyan mint egy parasztember..." Belsőre nem ismerem, lehet, hogy belsőre is olyan. :D

Jó poszt lett! És egyébként igen, mindenki más lehet néger, csak az amerikaiak nem. Mindenki lehet cigány, csak nálunk vannak romák. De ők magukat is cigánynak hívják, csak mi nem hívhatjuk úgy őket. Ez Amerikában is így működik.

Over, valamit csinálhatnál az élelmiszeripari diplomáddal, Haitin éheznek! :D:D

binike 2010.02.20. 11:41:24

index címlaposok vagytok ... nesztek ezt akartátok :DDDDDDDDD
mégtöbben fignak mostmár rajtatok röhögni ... :DDDDDDDDDDDDDD

Steve Chronicle 2010.02.20. 11:48:55

@Over: Jó reggelt! De jó fej vagy! Készülök 1 divat poszt-tal meg lesz meglepetés poszt is.
Képzeljétek el hogy lemondtam egy munkát, holnap lett volna a fotózás egy hiper market fashion-brandje alatt a katalógusban. Ami úgy indul hogy párizsi meg olaj aztán kerti bútor és a végén jogging-ok. Azon gondolkodtam hogy szonb vagyok e hogy olajjal nem akarok egy katalógusban lenni de ha ayt veszitek figyelembe hogy mondjuk a Hiradóban van egy olyan spot hogy az öreg bácsi egy tonna szemét között élt és most behatoltak a hivataltól és titeket is mutat a szpot amivel rátok is pejoratívvá válik a történet. És hogy többé nincs kiút a koszos ember bélyege alól. Szóval szerintem nem gáz és az Auchan max. egy olyan sráccal fut a katalógban aki kezdő vagy hobbiból zseppénzért csinálja a modellkedést. Ez már majdnem egy poszt! Üdv, SC

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.20. 11:57:48

@Steve Chronicle: a Sparnak volt egy női fehérnemü kampánya amin egy nagyon csinos nő gördült le a futószallagról. Vele például járnák is. Jó az mondjuk plakáton volt és nem volt rajta olaj vagy rizs meg ilyen proliságok. YDYD

Dr. Körömlakk ® 2010.02.20. 12:14:53

ugye ez nem igaz, ugye ez egy szarkasztikus blog, ugye???

camparisoda 2010.02.20. 12:27:47

Ez óriási! Ha tényleg, azért, ha nem, akkor még inkább :)))
Aki szőllöt szőlőnek írja, rossz emben nem lehet.
Levelezőre jársz XD? Nem gondoltál még írásra? Üdv. C.S.

bonebear · http://cinca.blog.hu 2010.02.20. 12:28:03

Nekem is a "csaltak a sikkasztásnál" a kedvencem :)

tomi52 2010.02.20. 12:39:57

Azért az érettségin (ha lesz) vigyázz a helyesírással!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.02.20. 12:43:38

gratula:-)

ez valami szenzacios lett:-)

az enyhe utalas a szuletesnap datumaval meg egyszeruen zsenialis:-)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.02.20. 12:54:32

"politikai spalettát"

ez a mai nagyon odabaszott, még ilyet, még ilyet:)

C4rt3r 2010.02.20. 13:04:47

Ez nagyon ütős lett! Szerintem pont így ír és gondolkodik egy mai fiatal. Nagyon eltalált írás.

A helyesírási hibák, a gondolkozás teljes hiánya, az érzelmi politizálás, mind nagyon eltalált!

Hogy lehet ilyen jó cikket írni? :)

Szmájli / Trollrühellő 2010.02.20. 13:09:30

"ők a szociálpolitikusok, de az Over nevű kommentező szerint az valami tudomány, hogy ne haljon éhen a világ, szóval valami élelmiszeripari dolog"

"például miniszterelnököt se cserélgetnek annyit, míg az MSZP-nek volt vagy 4, nekik mindig ugyanaz van (Orbán Viktor), semmi pénzért nem cserélnék le. Nyílván hagyománytiszteletből"

ez valami díjat érdemelne... neked is csak megszületni volt nehéz kisfiam...

Steve Chronicle 2010.02.20. 13:11:50

@ixdé: Erről írtam egy poszt-ot, mikor még nem voltál te is társ-szerző. A lányok csinosak a képen de a szakmán belül hétköznapiak. Hidd el hogy a Spar-os lányt sem ismernéd fel az utcán. Vagy ma a Hillside Session-ön/on, ahova Te is jöhetnél. Danny, Erik ott lesz. És én is. Hülyeség de az eszembe jutott arról hogy a mai cikked csupa politika. Tudod mi lesz Ma este? Punitika!!! :D Na meg győztelek?

Over 2010.02.20. 13:23:41

@Malory: jaj ne is mondd, az még mindig nagyon fáj :D

De benne van a nevem a posztban, átérzed ezt?:D

est komor őre. 2010.02.20. 13:27:38

te hülye fasz, sikerült tegnap átverned

gratulálok a poszthoz, így tovább, te gyökér!

sok sikert, nézz néha ide be, kommentelj bőszen, jól el fogunk dumcsizni:

kigondoltam.blog.hu

est komor őre. 2010.02.20. 13:28:54

@Over:

na persze, nőt politikusnak...
még viccnek is rossz volt!

Over 2010.02.20. 13:29:56

@est komor őre.: ez meg így kezdődik, hogy a nő alacsonyabb rendű, mint a férfi.. remélem az is kamublog, bár ez legalább vicces, a kigondoltam meg simán csak szánalmas:D

est komor őre. 2010.02.20. 13:30:25

@Dr. Körömlakk ®:

lakkci, ordít róla, hogy poén. tegnap nem néztem körül alaposan.

est komor őre. 2010.02.20. 13:33:33

@Over:

a kigondoltamon senki sem viccel, ezt jobb, ha eszedbe vésed. ott komoly kutatómunka folyik.
például a buddhaposztot hónapokig vitattuk meg, mire a csapat konklúzióra jutott! (kigondoltam.blog.hu/2010/02/15/buddhistak)

a nők csak maradjanak a sparhelt mellett, ne akarjanak politizálni, lásd az egyik leggyökerebb politikust dávid ibolya.

Swabian Hill Wayne 2010.02.20. 13:37:56

God Morning every1 8)) most keltem hatalmas csapatas volt tegnap a Symbol-ba, mar azt se tom h hany kor pezsit fizettem, de ien buly-bol kene meg jo sok!

Haaat a politica-rol tudnek meselni mert Vater bennevan 1-2 formacioba & az ismeroseink kozott is sokan activak ien teren, de ebbe inkabb ne menjunk bele. Kicsit tartok is h mi lesz itt ha gyozek a demagogue-ok, de valahogy kihuzzuk. Amugy nem kenyerem a politizalas, sztem mindenkinek a maganugyenek kell h legyen. De a szelsosegeket teljes mell szelesseggel elutasitom.

Dr. Körömlakk ® 2010.02.20. 13:39:03

@est komor őre.: aszonnya Smile, hogy nem kamu, ez télleh ilyen csekélyértelmű tini... azaz 18 éves. :S

Dr. Körömlakk ® 2010.02.20. 13:44:01

@est komor őre.: Szörcsike, belőlem jó politikus lenne. kurva jól tudok spórolni, kemény vagyok mint a fagyos bakaszar, oroszlán a jegyem, ordítok is ha köll, a szociális érzékenységem kellően magas/alacsony, és ... és... ebbe bisztoss vaok :)

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.20. 14:16:04

@est komor őre.: jó ez amiben a budhisták a köldüköket nézik, ez nekem is fel tűnt már.

@DJ Körömlakk: nem tudom mi a szarkasztikus, de ha a lopáshoz van köze akkor ez nem olyan blog. Az oroszlánok egyébként szarul parkíroznak volt vmi tesztben XDXD

Malory 2010.02.20. 14:17:10

@Over: Átérzem-e? Olyan irigy vagyok mint az állat! :D

Over 2010.02.20. 14:18:17

@Malory: heheheeee, gondoltam >:-P

Dr. Körömlakk ® 2010.02.20. 14:19:46

@ixdé:
miért tettél DJ-vé?
a szarkazmusnak nincs köze a lopáshoz, hogy mégis mi lehet e szó jelentése, keress rá a neten, én el nem magyarázom neked az biztos.
kurva jól parkolok.
ikszdé... bazdmeg.

ellenszenvesfigura 2010.02.20. 14:20:15

edig a leg job post........meg bal isXDXDXDXDXDXDXDXD .........megkell mutattni az ecerű embereknek is , mit kell választani ezen az parlamenti önkormányzat népszavazáson......ALAP

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.20. 14:21:12

@Steve Chronicle: vhova én is kimozdulok, de sztem most kivételesen nem Csörsz u., hanem lehet lemegyek pestre körül nézni. YD egy barátom VJ-zik és megakarom nézni. wayne-jel beszélj ő tuti sokáig fent lessz mert megint 12 után kelt szokás szerint XDXD

gishi 2010.02.20. 14:28:06

Mint első választó? Még a helyesírást sem tanultad meg. Például:
- "...remélem nemők nyernek.",
- "...akkor meg nemértem mért van ennyi szingli",
- "...és nemszámít nekik..."

A Jobbik meg nem rividítés?! Olvass előbb utána a Wikipedia-n: "A Jobbik Magyarországért Mozgalom (röviden Jobbik)"

Jó lesz, ha Te is dönteni fogsz.

est komor őre. 2010.02.20. 14:31:40

egyébként is lilába választásra járni RETTENETES román szokás!

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.20. 14:35:25

@gishi: ja jó lesz ha dönteni fogok, már nagyon várom. Az is jó, hogy te is! Így biztosan ki egyenlítődik az igazságosság XDD fontos hogy minnél több értelmes ember elmenjen XD

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.20. 14:41:52

@Dr. Körömlakk ®: azt írja a szarkasztikusra az internet pl. hogy kaján. én nem tudom mért kell mindent az élelmiszeriparra vissza vezetni, még az alvás az oké mert mindenki úgy fárassza ki magát ahogy akarja de a politikába 4 évenkénte egyszer tudunk beleszólni és ezzel élned kell.

Malory 2010.02.20. 14:47:06

@Over: Hagyd már, vannak újak is itt. :D Tudod, a csecsemőnek minden újdonság. :D

Malory 2010.02.20. 14:48:23

@ixdé: szarkasztikus-kaján-élelmiszeripar-alvás-politika-élni kell vele
WTF?
Benned azért mégis lehet vmi ostobaság, mert én ilyet kitalálni se tudnék, baxxameg! :D

Artur, a mesélő 2010.02.20. 14:49:11

Kicsit tényleg el van túlozva..., de azért jó; néha olyan "fülig jimmy naplója" érzése van az embernek olvasás közben...:)

ellenszenvesfigura 2010.02.20. 15:02:12

@Over: hátha jönnek új olvasók is:)

ellenszenvesfigura 2010.02.20. 15:02:57

@Over: aha, hátha jönnek új olvasók is:)

Erik C 2010.02.20. 15:36:41

nekem az egyik ismerősöm indult pesten ilyen választáson. a legjobb volt mikor mesélte, hogy lement az ilyen gyűlésre, és csak meg kellett mondani minden néninek hogy olcsóbb lesz a banán, meg tiszta lesz az egész kerület és akkor a nénik ott simogatták, hogy milyen rendes gyerek.

de ez nem is ez a nehéz állítólag, hanem hogy az ilyenek mindig megmondják hogy mit kéne csinálni, és mindegyik szerint ő tudja a világon a legjobban hogy mi hogy van, közbe meg csomó baromságot beszélnek de azt hiszik tök igazuk van:D:D

KergeCsirke 2010.02.20. 15:51:41

A "lessz" egy sz. szögezzük le.
Másrészt: A politológia fontos, hacsak 2-3-4 évente vesz is részt benne az ember akkor is utána kuss a neve, ilyenkor kell oda figyelni.A politológiában 3-4 évente vesz részt az ember?? A politológus egy szakma, ami politikai elemzőket/tanácsadókat etc. takar (olyat, mint jómagam), úgyhogy ne keverjük a szezont a fazonnal.A politikus meg egy védett állatok ketrceréből kiszabadult véglény.Általánosítanék? Lehet. Ám azt hiszem, hogy van alapja.

Over 2010.02.20. 15:58:09

egyébként:

hu.wikipedia.org/wiki/Szoci%C3%A1lpolitika

Nem élelmiszeripar:D.. csak próbáltam egyszerűsíteni.. kevés sikerrel

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.20. 16:51:46

@KergeCsirke: tegyük fel úgy van ahogy mondod. Az mér jó bárkinek is hogy politikai elemzőket meg tanácsadókat takar? azok vmi rosszat csináltak, és azért kell őket fedezni? legális ez? én ha ezzel foglalkoznék nem irogatnám be mindenféle fórumokba, ha olyat tanultál hogy ilyen elemzők takarása a feladatod biztosan ezt is elmondták. vagy ezt most szakmailag mondtad vagy emberileg? XD

Over 2010.02.20. 16:56:06

@ixdé: látom eldöntötted hogy ma felidegesítesz valakit:D

Szmájli / Trollrühellő 2010.02.20. 17:18:46

@ixdé:

Te biztosan csak valami poénos gyerek lehetsz, aki így próbál viccelődni. Hogy valaki ennyire tudatlan legyen 18 éves korában, és ekkora ostobaságokat írkáljon, az vagy nem 18 éves, hanem vagy 12, vagy szellemi fogyatékos, vagy egy vicces csóka, aki teszi az idiótát.. Ilyen ember nincs.. Még rajzolni sem lehet ilyet:DD Én lefagytam:))) Kész:D IKSZDÉ bazdmeg!:D:D

Bambano 2010.02.20. 17:47:38

Ez a rengeteg helyesírási hiba írói eszköz?

Dr. Körömlakk ® 2010.02.20. 17:50:29

@ixdé: bazmeg nem lehetsz ennyire ostoba hallod... kaján. aha. élelmiszeren. rajta.
pffff.....

KergeCsirke 2010.02.20. 18:14:49

@ixdé: vehh, izé, egy idézőjel lemaradt.. szóval: "Másrészt: A politológia fontos, hacsak 2-3-4 évente vesz is részt benne az ember akkor is utána kuss a neve, ilyenkor kell oda figyelni." - blogból idézve
A politikusokat gyakran összetévesztik a politológusokkal, tőlem számtalanszor megkérdezték, hogy "Te akkor politikus leszel?". NEM, vazz, ez egy más szakma, aminek anno még volt becsülete, de mostanában, milor a politológusok zöme elveszti objektivitását, már ők is mehetnek a süllyesztőbe.
A politológusok semmi mást nem csinálnak, csak elemeznek, könyveket írnak, publikálnak különböző lapokban és még sorolhatnám. Elvileg objektívnek kéne maradniuk. ELVILEG.

KergeCsirke 2010.02.20. 18:18:48

A "milor" meg persze "mikor" akart leni.

Malory 2010.02.20. 18:31:28

@KergeCsirke: Jóvan-jóvan, ne futtasd túl az agyad, ki fog égni.

Malory 2010.02.20. 18:32:20

@Smile82/MazsolaMacska/KLavór: Oké hogy ez vicc, de az nem, hogy rengeteg, rengeteg sok ilyen ember él ebben az országban és ezen a földön! De ne gondolj erre, mert "öngyi" leszel. ;)

Malory 2010.02.20. 18:33:24

@ixdé: Mondjuk arra én is kíváncsi lennék, hogy az mé' jó, ha valaki politológus. Magamtól, 3 év vagy 5 év állami pénz elköltése nélkül is megmondom, hogy mind hazudik. :D

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.20. 18:45:09

@Malory: szerintem ők nem csak azt tudják megmondani hogy mi van hanem azt is hogy mi lehetne, mi volt, meg mondjuk összehasonlítják külfölddel ahol már mindent elsütöttek ami itt várható. mert például vannak olyan nézetek amikre itthon nemtudsz szavazni és a nővérem pasia pl. ezért nemtudja, mit csináljon, pedig ő már 26 éves. azt mondjuk nem tudom, hogy a politológusok is olyanok-e a szexbe mint a bölcsész csajok általában. Ez fontos mert ma olvastam egy blogban h a politika tul.képpen az hogy ki basz meg kit. De legaláb nem az ételekkel foglalkoznak mint a szarkasztikológusok. YDYD

Mixee 2010.02.20. 18:51:37

Új szó születésének lehetünk tanúi, a szarkasztikológus szó ugyanis eddig nem létezett a Google szerint. Így folytatjuk 200 év múlva a 3. nyelvújítási hullám epicentrumaként fogják emlegetni ezt a blogot a szlengloggal együtt.

KergeCsirke 2010.02.20. 18:54:43

@Malory: Fogalmas nincs a politólgus szakról. Nem védeni akarom, mert rengeteg felesleges tárgyat zsúfolnak bele, de az alapokat megadja és ha ezeket valaki jól tudja hasznosítani,az még vihet valamire.. Nálunk pl. már működik egy Demokrátor című netes lap (www.demokrator.hu/), ajánlom szeretettel. (Igen, ez volt a reklám helye.)

Szmájli / Trollrühellő 2010.02.20. 19:04:20

@Malory:

de mielőtt "öngyi" lennék, elmegycsizek egy szupcsi operabálcsiba, de nem kocsival, mert az ciky:DD

mybudapest · http://mybudapest.blog.hu/ 2010.02.20. 19:06:38

sajnos ez a poszt túllőtt a célon már ami a hihetőséget illeti. ez az "apucikám azt monjta, hogy a Cujka bátcsi..." abszolút nem jellemző sem arra az életkorra, sem arra a státuszra amit a blog kifiguráz.

Szmájli / Trollrühellő 2010.02.20. 19:06:49

@ixdé:

jólvan, leesett, hogy csak poénkodsz:)) hál' Istennek:D még sokat!!;)

Dr. Körömlakk ® 2010.02.20. 19:10:52

@ixdé:
végképp elárultad, hogy kamu ez az egész, és jót röhögsz a reakciókon. na jó, ezt is megfejtettük ;)

Malory 2010.02.20. 19:17:00

@KergeCsirke: Érezd már az iróniát!

Malory 2010.02.20. 19:18:24

@ixdé: Mert a bölcsész csajok milyenek a szexben általában? :D

Dr. Körömlakk ® 2010.02.20. 19:24:26

@Malory: bölcsek! szemüvegben, és könyvvel a kezükben sz@pnak.

Over 2010.02.20. 19:26:23

@Malory: Hidd el, hogy nagyon jók ;-).. Két éve élek együtt egyel:P

És itt az egészséges normális szexre gondoltam természetesen.

Malory 2010.02.20. 19:39:10

@Over: Jólvan, megnyugodtam. :D

Malory 2010.02.20. 19:39:54

@Dr. Körömlakk ®: Akkor annyira nem is bölcsek, mert a kezet olyankor másra szokás használni, semmint könyvet fogdosni. :D:D

Over 2010.02.20. 19:43:09

@Malory: kezd elmenni ön a trágárság irányába, az meg annyira nem trendy, hogy nem is jut eszembe megfelelő hasonlat...:D

Dr. Körömlakk ® 2010.02.20. 19:44:00

@Malory: nemtom, nem vaok bőcsész :)

Malory 2010.02.20. 19:45:41

@Over: Trágárság? Na most azt meg mé'? Nem is mondtam semmi csúnyát! :)

Over 2010.02.20. 19:47:14

nebáncsukmár a bőcsész csajokat, mikor én úgy szeretem az enyimet (l)

Over 2010.02.20. 19:49:30

@Over: főleg mikor mindenki tudja, hogy a legordasabbak a jogászok :P

Malory 2010.02.20. 20:03:23

Szerintem se bántsuk (vagy báncsuk? Már nem is tudom. :D) a bölcsészeket. Szép lányok. :D

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.20. 20:26:53

@Malory: ezt Over tudja jobban mert szerinte nincs igazam, de elég be válalósak sztem. Viszont ha szerinte a jogászok ordasabbak akkor kicsit meg vagyok nyugodva XDXD de semmi esetre se az a kérdés hogy szépek e hanem h nem csak megtürik de megis követelik, ahogy apukám mondta 1x, de ezt már korábban commentekbe kitárgyaltuk YDYDDY

Over 2010.02.20. 20:37:35

@ixdé: Mondjuk azt is tisztázni kéne, mi az hogy bölcsészcsaj. A szabad bölcsész, néprajz stb, életképtelen szakon tanulók (azaz a TIPIKUS bölcsész szakok)-ról nem tudok véleményt mondani, elég szürke egereknek tűnnek, de mint tudjuk, hamu alatt lapul a tűz:D

A társadalomtudományokat, nyelvészeti szakokat, pszichológiát tanuló emberek is bölcsészkaron vannak. Ergó papíron ők is bölcsészek, viszont egyáltalán nem elvont lányok. Akiket én megismertem a legjobb barátaim (és mint ilyenek a pinaügyeket is velük beszélem meg, és hihetetlenül jófejek, mellesleg több előnye van ha a nőügyeimben nőktől kapok tanácsot, higgyétek el).

Még akkor is ha elég gázos egyesek szerint faszi létemre csajok a legjobb haverok...

Így alakult.

emmakiss 2010.02.20. 21:05:29

"elősször fogok elsőválasztani"
Az előszörben már benne van, hogy ez lesz az első választásod, tehát nem kell megismételned még egyszer azt, hogy "első" a választás előtt. De ezt már az Operabálos postban is elsütötted.
"csaltak a sikkasztásnál"? Hallod, igazán "jó" szófordulataid vannak.
"szcientologikus származású" na az meg milyen? Megmagyaráznád?
Egyébként látok valamit abban a feltevésben, amit annyira hangoztatnak a különböző ezoterikus oldalak, hogy a születésnapunk meghatározza a személyiségünket, életünket, értelmi képességünket. Te mikor is születtél? Április 1. ? Hm... különös, hogy micsoda összefüggések vannak.
Komolyan, Veled valami nagy probléma lehet. Arccal nem mered felvállalni önmagad, de mindenkinél jobbnak gondolod magadat? Itt akkor mégis van valami önértékelési zavar kisfiú. Nem gondolod?

est komor őre. 2010.02.20. 21:12:44

@Over:

A bölcsészcsajok olyan kurvák, akik nem kérnek pénzt szolgáltatásaikért, beérik két felessel.

A nők amúgy is a társadalom peremén élő, még eltűrt lények, node a bölcsészek....

est komor őre. 2010.02.20. 21:13:43

@Malory:

szépek, és jól szopnak. ennél több pedig már nem is kell.

Malory 2010.02.20. 21:14:42

@emmakiss: Olvass már egy picit, mielőtt leírod azt, amivel 2 hete is elkéstél volna... :)

Malory 2010.02.20. 21:15:26

@est komor őre.: És a jelenlévők mindig kivételek, ugye???

emmakiss 2010.02.20. 21:18:23

@Malory: most írtam le a véleményemet, mert most akartam, 2 hete még nem volt kedvem hozzá:)

Malory 2010.02.20. 21:29:09

@emmakiss: Akkor meg nem jöttél rá, hogy nem kell komolyan venni? :D Nem esik le, hogy az ápr.1. szülinap is direkt van? Főleg, hogy valaki már az első kommentek közt "leleplezte" a turpisságot. ;)

emmakiss 2010.02.20. 21:32:54

@Malory: Nem olyan rég kezdtem el olvasni, de most, hogy mondod tényleg vissz fogok olvasni a kommentek közt is. xD

Malory 2010.02.20. 22:09:07

Lófaszt? Na azért azért nem vállalnám. :D

MosoMasa 2010.02.20. 22:27:12

"Spalettát" - óóó bazmeg! Paletta lesz az!

belidzs_ 2010.02.20. 22:40:34

@lemaradtam: jah, eddig en tenyleg elhittem hogy valodi, de mar szomoruan tapasztalom hogy fék az egesz :(

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.21. 11:54:14

Elment a comment egy olyan irányba, ami már nem úgyanaz mint az eleén. A kérdés még adott hogy akartok-e fogni lilában szavazni!? én tutti megfogadom a postban levő tanácsot és lilában fok menni!! XDXD csak írjátok hogy ti is mert ha csak én megyek lilában akkor meg rögtön tudják hogy én vagyok. YDYDYD

Erik C 2010.02.21. 13:17:05

@ixdé: én is lilába megyek, de ezt már megbeszéltük. kiegészítőnek te mit fogsz felvenni?

Over 2010.02.21. 13:17:14

nem akarok fogni lilában. :D

Malory 2010.02.21. 15:00:51

Én is elmegyek lilában, de azért azt vágjátok, hogy a vidéki prolik nem ugyanabban a körzetben fognak akarni szavazni, mint a budaiak. :)

Over 2010.02.21. 16:55:18

@ixdé: :DDDDDD már eriket is oltod?:D mellesleg mivan ha megismerlek? nem foglak akarni leköpni nyugi már letettem róla.

@Malory: de mivel a választást is az ő szülinapja alkalmából gyártják, az ő kedvéért egy körzetbe szavaz mind a 10millió magyar:D neméteed?

Over 2010.02.21. 17:00:42

@Over: mármint a 10 millának az ivarérett, nem közügyektől eltiltott fele, természetesen.

p_sk 2010.02.21. 18:05:17

@Malory: a videkiek a kozertbe szavaznak??!! mennyire cink mar ur isten :-DDDDDDDDDD

Malory 2010.02.21. 18:44:25

@DannyDiamond: Ez sz@r volt. Pláne ékezetek nélkül. Állíts már be magyar billentyűzetet vagy vegyél egy usb-set.. Vagy csak simán üsd le a nem ámerikai laptopon a nem ámerikai betűket is...

KergeCsirke 2010.02.21. 19:39:47

@Malory: Te pedig a poént (még ha gyengécskére is sikerült.. :) :).

p_sk 2010.02.21. 19:42:36

@Malory: ha magyar notit akartam volna akkor olyat veszek!!!!

Malory 2010.02.21. 20:05:21

De magyar vagy és ebben a nyelvben vannak ékezetek. Tudod, nem mindegy hogy szar vagy szár...

Samantha E. Jones 2010.02.21. 20:21:51

Óvatosabban fiatalok, ez már eléggé bukós post volt, hamarosan lelepleződtök, hogy mégis fake.

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.21. 20:29:42

@Over: nem oltom Ericet, kiegészítőkben nem vagyok jó, a nővéremmel szoktam vásárolni és ha fontos helyre megyek akkor áthívom 2-3 nappal előtte hogy együtt rakjuk össze hogy jól találtam e ki. ő elég jó ilyen design dolgokba mert lakberendező. a pasia lakását is ő csinálta pölö YDYD

Lila, ne felegyjétek! XD

Samantha E. Jones 2010.02.21. 20:36:05

jahj de átbaszva érzem magam:)

Stimpak 2010.02.21. 21:30:12

Danny, ezt nem hiszem el hogy valaki ennyire kretén, ezren hívták már fel a figyelmedet, hogy attól mert USA laptopod van simán lehetne ékezeteket írni, csak be kell állítani az operációs rendszerben (Windows vagy Mac vagy mit használsz), hogy te más kódlapot akarsz használni. Ezt MINDEN oprendszer tudja, MINDEN laptopon. Ha te ezt nem akarod, akkor azt írd, hogy "en leszarlak titeket, talaljatok ki mit akarok potyogni, nem erdekelnek az ekezeteitek", ne azt hogy nem lehet, mert ez nem igaz.

p_sk 2010.02.21. 23:01:44

@Stimpak: nem montam h nem lehet hanem aszt csak h leszarom!!!! Minek vettem vna ien notit ha kene az ekezet???! Ha szoveg ertesi gondod van akkor asszem nem en vagyok a hulye ha nem erted!!

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.21. 23:07:46

@DannyDiamond: kiheverted a lázat, Danny? Az mien volt már multkor mikor elaludtál annak a fasznak a pabjában :)) még jó hogy nemszólt érte XDXD

p_sk 2010.02.21. 23:09:17

@ixdé: LOLOLL eleg zoral volt :-DDDD jah am ki kellet menni Becsbe mer nem tudtak Apa iteni orvosai h mivan......

Stimpak 2010.02.22. 07:42:22

@DannyDiamond: :D Igazad van, én vagyok hülye. hogy próbálok itt magyarázni. Van is erre egy mondás, hogy "ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal", kár hogy ezt már nem érted...

Különben, elszúrtad, mert az hogy olyan vacak leptopod van amin még ékezet sincs már nem cool, mostanában azt lájkolják a spancsik meg a ribcsik, ha nem használsz magánhangzókat (majd nézd meg a neten mik azok). Szvl mst z krly, k gy r. N,rdj ftsd mg ktydt. ;)

Mixee 2010.02.22. 09:22:22

Ezaz, kezd visszatérni a korábbi "magas" színvonal :)! Egyelőre nem töröllek titeket a gyakran olvasott blogok listájáról.

Nagy_Cthulhu 2010.02.22. 09:24:39

Eeeeeeeezzzzzzzz mekkkkoraaaaa!!!!!!
Aztaqrva ixdé, a blog legnagyobb posztja!
De lemaradtam erről hétvégén!

Biztos hogy lilába fogok menni választani, én már tuti!

Tökéletes kép MSZP-ről FIDESZ-ről, de az SZDSZ-es rész, meg a politikailag korrekt kifejtése a top az egész írásban!

Örülök hogy megírtad!

Over miatt meg sárgulok az irigységtől!

Nagy_Cthulhu 2010.02.22. 09:42:39

@Stimpak: Kommented első felében nemhogy arra a szintre, hanem lejjebb süllyedtél, de a második bekezdéseddel kihoztad döntetlenre. Üdv a klubban! :D vagy xD?
Áhh, trendybb az yD!

Malory 2010.02.22. 10:09:27

Az ékezetes vitára csak annyit mondok most már, hogy Danny, szar vagy. Oszt találd ki, hogy ez melyik. :D

Over 2010.02.22. 10:35:51

@Malory: hgdfr hmsrtz mnhgzpl magtzrw!!!!

Danny meg találja ki mit akartam mondani, ha nem akkor gyopár paraszt, és amúgy is leszarom.

Ugyanakkor ha ennyire leszarod a magyarokat, és mindent ami magyar, mit keresel itt?

Abszolút semmi szükség nincs rád, megnyugodhatsz:)

Mixee 2010.02.22. 12:36:47

@Over: Ja írjon angolul akkor! Mondjuk ahhoz tudni kéne angolul...

Amúgy magyarul ékezetek nélkül írni elég tré, olyan, mint frakk-farmer összeállításban megjelenni az Operabálon (mit farmer, úszógatya) a szándék megvan, az összkép mégis borzasztó.

spájdernecc 2010.02.22. 13:08:15

"Ezt a kegyes hazudást hívják politikai korrekségnek."
fején a szöget :)
már érdemes volt idenéznem
ez kifejezetten mulattató írás, kellett is a pihenés az operabál után :)

Over 2010.02.22. 14:14:32

@Mixee: hát ja, főleg mikor magyar szövegbe szúrnak bele szintén magyar szavakat, angol vagy német írásmóddal, na az annyira tré, hogy sztem a tréségi versenyben első helyet érne el. Lásd politica, Himnus (bár legalább nagy kezdőbetűvel írta) stb.

Malory 2010.02.22. 14:44:09

@Over: Tréségi verseny! :D

Danny: jmksgfazughfek. Ezt a kutyám írta. Tudsz kutyául? Spéci notija van, direkt kutyáknak, USa-ból hajóval hozattam.

p_sk 2010.02.22. 15:09:33

@Over: @Stimpak: olyanok vagytok mint az ovodasok!!!!

Malory 2010.02.22. 15:44:10

@DannyDiamond: Te meg szar. Mar mondtam. :)
A kutyam meg ezt uzeni neked: dkfaghsil.
Te kisovodas.

Az az óvodás aki nyomorék és nem képes az állítólagos usa-laptopján beállítani az ékezetet... És akkor te soha nem írsz meg egy hivatalos e-mailt vagy levelet vagy nyomtatandó vagy beadandó dokumentumot se? Hát mi vagy te? Ufo?

p_sk 2010.02.22. 15:58:05

szerinted?? :-DDDDDDD Van eggy csoves egyetemista csicskam akivel az ieneket megcsinalttatom es alkalmankent 2 ezerer megcsinalja!! Szovall nem ufo vagyok hanem talpra esett!!! :-DDDD

Malory 2010.02.22. 15:59:44

Pffff.... Hát ezen most jót röhögtem. Továbbra is szar-szár. :)
De még az ékezetek a legkevesebb... ieneket... iLYeneket. vagy l és y sincs azon a menő gépen? :D De nyomorék vagy te, atyaúristen... :D

Malory 2010.02.22. 16:00:26

Amúgy én alkalmanként ezerért is megcsinálom neked. XD
Ja, nem. YD

p_sk 2010.02.22. 16:04:34

@Malory: kosz a hiba javitast, gratiszba volt ugyerzem! eggy ezresert?? te aztan tenyleg elegge lelehetsz szakadva!! Na mindeggy szerintem ugy is csak arra megy ki ez a dolog hogy belem kothess!!!

Na megyek el koltok magamra eggy jobb havi fizetest mert montak emailbe hogy szerintuk amennyit en ruhara koltok az eggy jobb havi fizetes!! Szegeny por nep!!

Stimpak 2010.02.22. 16:33:10

:D Szegény-szegény Deni. Úgy látszik ő inkább fejre esett, nem talpra, azok alapján amiket ír. Nem baj, ez benne a jó. Az ilyen kis 40 kilós neonzöld pirszinges emós kölykök 10 év felett mind ilyenek... :)

Amúgy meg lefogadom, hogy tudok olyat mondani, amit nem tudsz megvenni, mert nincs annyi pénzed, de hagyjuk.

Over 2010.02.22. 18:08:19

Valószínűleg az az egyetemista röhög rajtad, hogy fizetsz neki azért amit egy idomított majom is meg tud csinálni :D

Régebben én is vállaltam ilyet sznoboknak, előre fizettek, én meg direkt faszságokat írtam bele, és magamban röhögtem milyen bunkónak tarthatják xD.

Nem a pénzt volt a lényeg, hanem az anarchia, és az, hogy ők azt hiszik én vagyok az ő csicskájuk, pedig fordítva volt...

A "pór nép" úgy szivat titeket ahogy akar, vedd már észre:D..

Ha akarod mondok példákat:P

p_sk 2010.02.22. 18:31:51

@Over: mongyjal peldakat!!

Amugy meg lehet en ki fizetek egy ezrest de te a sokszorosat keresed meg Nekem azzal h meg csinalod amit montam!!! Es jol bele rohogsz a markodba h h kib...tal a hulye ujgazdaggal de igazabol a magad k..vaja voltal es meg tul olcso is!!! Ha igaz amit mondassz es nem gondolsz ra h en azt gondolom elfogadom h igaz!! Pedig nem!! Szerintem csak peldallozni akarsz de nem tudsz igazsaggal mert nemvolt ien!!!! De ha igaz nem ertessz az uzlethez ami mondjuk nyilvan valo amien eletet elsz (bolcsesz emberek megminden)!!!!!

Over 2010.02.22. 18:44:00

@DannyDiamond: hát a kurválkodáshoz nagyon értesz meg kell hagyni... Ugyanakkor egy szóval nem mondtam, hogy egy ezrest kértem el, azt viszont állítottam, hogy NEM csináltam meg amire kértek. Csak elhitettem velük, hogy igen. Ergó kötve hiszem, hogy kékre keresték volna magukat az én munkámmal. A nevemet sem adtam hozzá, ha hozzáadtam akkor a saját munkámat adtam be a "megbízóim" ügyfeleinek, elhappolva bizonyos lehetőségeket azok elől, akik csicskájuknak képzeltek.

Példát akarsz? Rátok sózzák a millió ruhát, kozmetikumot miegymást, hogy ez milyen elit, márkás meg külföldi cucc, holott itt gyártja Juliska néni rákosborzasztón... Külföldön is ez megy, csak jobban, ha esetleg ott vásárolsz (a nagy pofádból ítélve tuti).

Over 2010.02.22. 18:45:11

Egyébként ismerjük egymást? "amilyen életet élsz"

p_sk 2010.02.22. 18:50:41

@Over: aha, jah :-D Lol hat ezt a kam dumat!! Lelki ismereti okokbol nem kerestel oan embereken akiket megvetsz?? Nevetseges!! Am megneznem Juliska neni vagyki mikor csinal oan laptopot v telefont... egyebbkent lehet h ithon gyartja de gyartanak ithon szart is azt meg olcson meg veszik kik is?? Akik csorok!! De h ki szakadj ebbol az egy szemleletbol kultel mar valakinek kepes lapot mongyuk Mauritius-rol?? Mert a penz pl ien dolgokra is jo marmint h nem dolgokat veszel vagy nemitt hanem oan helyen ahova sokbakerul mar el jutni is!! Meg talan lehet emlekek is lesznek belolle!!

p_sk 2010.02.22. 18:52:12

@Over: Hath azalapjan amit mondassz van eggy bolcsesz csajod akit vedessz meg a bolcseszeket eggyaltalan de Sztem azert mert amiket mondunk azok critical hitek!! ;-DDD

Over 2010.02.22. 18:58:51

@DannyDiamond: Hát az emlékekhez okvetlen Mauritusra vagy hova kell menni. Bár ezzel egyet értek kivételesen, de csak akkor utazok bárhova is, ha van valami jóféle koncert is a helyszínen. Ebből fakadóan nem nagyon mennék Londonnál messzebb, nem azért mert nem tehetném meg, hanem mert kicseszett módon leszarom a többi kontinenst. Azért meg pláne nem megyek drágán sehova, hogy aztán küldhessek képeslapot, hogy "nézda, hol vagyok"

A bekezdés első részét meg még mindig nem értem... Annyit mondtam, hogy levettem pár embert néhány ezer forintra, amiből ők nem profitáltak annyit, mint gondolták, valamint egyszer-kétszer az ő kapcsolataikat sikerült kihasználnom.. Most akkor kia hülye én vagy ők?.. És örülök, hogy látatlanban kamunak kiáltod ki, mi olyan hihetetlen abban, hogy én aki kevesebbet keres mint te, is érthetek dolgokhoz?.. Istenem...

Over 2010.02.22. 19:01:25

@DannyDiamond: Azt még wowozik is.. :D.. sebaj jó az.

Sztem az a bajod, hogy a bölcsészről egyből a jelentéktelen, csúnyácska, egérszerű elvont csajok ugranak be.. Szivesen elmagyarázom mi a helyzet etéren is.

Az asszony pszichológushallgató, ha érdekel. Oda meg nem a "pór nép" jár, tudtommal.

p_sk 2010.02.22. 19:03:25

@Over: pedig van eggy csomo olyan kontingens amit megkell nezni New York vagy ha ugy alsz Melbourne peldaul,,,, az tokolyan mint London es van egy csomo minden mas mongyuk a koncertek Engem ponnem erdekelnek :-DDD de mos komolyan ha mar van le akkor minek menjek Horvathorszagba ha masis belefer nemertem......

Hattt Szerintem a bolcs dolog az lettvolna ha meg csinalod es fokozatossan jol be jatszod magad es le huzogatod oket!!Az ien emberek azer fizetnek sokat mer ehez nem ertenek es pon le szarjak h mennyi ha meg eri nekik!!

p_sk 2010.02.22. 19:05:28

@Over: sehol nemmontam h wow, az tiszta buzis!! nemmintha erdekelne h ki meleg vagy nem meleg de teny h nemmontam.

Over 2010.02.22. 19:05:34

@DannyDiamond: hát na fiatal voltam és tapasztalatlan..:D

Over 2010.02.22. 19:07:30

@DannyDiamond: Azért London a zsír, mert főleg a brit zenét csipázom, éshát ők ott lépnek fel. Wembley stadium megvan?

p_sk 2010.02.22. 19:09:57

@Over: latod te is tanulsz!! :-) en am ebbe notem fel azer vagom. az uzletbe nincs baratsag. meg Apa monta meg a masik Arany Szabajt h 'ha penzt adnak fogaddel utnek szaladjel!' szerintem ez is tanusagos!!!

Ott jatszik a Beckham nem??

Over 2010.02.22. 19:13:28

@DannyDiamond: fingom sincs, ki játszik ott, de igen nyilván szokott lenni ott sportesemény is, de engem a zene érdekel.

De hogy lásd kivel van dolgod rákeresek...

Over 2010.02.22. 19:17:30

jaja, a nagyobb meccseket ott játsszák,legfőképpen az EB, ill bajnokok ligája meccseket, döntőket, ahol több százezres nézőszámra is lehet számítani.

www.wembleystadium.com/default.aspx

Speciel több Brit előadő, zenekar is ott döntögeti a rekord nézőszámokat (asszem Oasis tartja 270000-rel.. De még ez is eltörpül amellett, hogy több, mint 3millióan akartak jegyet rá, ami a brit népesség 5%-a)

p_sk 2010.02.22. 19:20:19

@Over: az Oasist azt vagom a zene nem ok nem az en vonalam am eleg cool-ak voltak par eve dehat multido.

Over 2010.02.22. 19:25:20

@DannyDiamond: sajna télleg múlt idő :(.. feloszlottak.

Am te eléggé vágod az ilyen dolgokat, nem tod ilyen szemüveget hol lehet venni? minden vágyam (nem muszáj egy autó árába kerülnie)

news.softpedia.com/news/Liam-Gallagher-Angry-With-Pete-Doherty-5952.shtml

p_sk 2010.02.22. 19:29:10

@Over: ien retro cuccokat ezen a vonalon Sztem a SunsetStarba nezd meg!! Keressra neten fen vannak.

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.22. 19:40:54

a Spéter Erzsébet néni nem örülne ha látná milyen hangnemben beszélgettek egymással! Over a csajodnak olvasnia kéne a bloggot hogy tanúljon. a többi kontinens is fontos amúgy mert az afrikában például már éheznek annak ellenére hogy vannak koncertek YD mondjuk lehet hogy a live aids nem afrikában forgatják csak odamontíreozzák utólag YDYD

Over 2010.02.22. 20:34:14

@ixdé: ne szójjá be a csajomnak :DDDD, ő sokkal okosabb nálam.

Amúgy sztem átlagos vita volt, némi odamondogatással, belefér.

Amúgy a többi kontinens dolgot úgy értem, hogy oda utazni üdülés céljából nem akarok, mert valahogy pont az éhezők, meg a szar helyzetük miatt nem tudnék kikapcsolódni. Segíteni persze kell.

Malory 2010.02.22. 21:01:37

Jajj, de lemaradtam. :D
Egyébként ha már utazás meg emlékek, pont ez az, hogy nem a hely a lényeg...

Azzal a kurva laptoppal meg modern, külföldi telefonokkal meg az a gáz, hogy már itthon is minden ilyet meg lehet kapni, csak mocskos drágán. Dehát nektek elvileg nem számít, akkor meg most miről is beszélünk?!

Bölcsészekről lehet leszállni. Surmók mindenütt vannak, ott is. De így ne általánosítsunk már, hogy azok csórók meg pórnép. :D Ennyi erővel a jogászok gazdag hülyék.

Over, jól beszéltél, én se vitázhattam volna jobban. ;)

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.22. 21:24:50

@Over: "pont az éhezők, meg a szar helyzetük miatt nem tudnék kikapcsolódni" - na akor azért meg van hogy mért nem megy 1-2 ismerősöm pestre ha nem muszály!!

Over 2010.02.22. 23:02:34

@Malory: így van, engem is felvettek volna jogra is meg orvosira is bőven. El is végeztem volna, még csak nem is kegyelemkettessel. De én társadalomtudományokat akartam tanulni, mert az érdekel. Mellesleg bölcsészek között is van gazdag családból származó, nem is kevés.

@ixdé: hát ezt te tudod jobban, én is ritkán járok Pesten.. mondjuk Budán még ritkábban.

Over 2010.02.22. 23:07:11

@ixdé: egyébként nem vagyok érzéketlen, épp ellenkezőleg. Nem tudnék kikapcsolódni, ha tudom, hogy talán épp 5 méterre tőlem hal éhen valaki :S

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.22. 23:17:48

@Over: meg nálad gondolom a munkád miatt mindig van valami táplálék?

Malory 2010.02.23. 11:07:21

Sztem ha úgy mégy Afrikába, hogy van nálad vmi kaja, akkor elszedik és téged is megesznek.

travis 2010.02.23. 15:22:29

Most már tuti, hogy fake. Én is beszívtam az elején.

Over 2010.02.24. 20:13:27

@ixdé: ajj ne szivass már:D

2010.03.08. 09:46:20

Az LMP-ből Sch András = Schiffer András, aki valóban a TASZ tagja VOLT, az emberi jogokért való küzdelem tényleg annyira borzasztó? Schiffer nem szcientológus, ez egy hülyeség. És az LMP-nek meg semmi köze sincs az Szdsz-hez, ez ismét egy szélsőjobb rágalom. Valóban emberjogi szempontból ők is liberálisak, ahogy szerintem minden demokratikus párt, de más hasonlóság nincs.

Vágási Matyi 2010.04.04. 17:32:33

Kegjobb poszt eddig!

"minden hová x-et (d nélkül!) raksz" Ezen besírtam :D

Kop 2010.09.03. 13:03:04

"Eutanáziával is jó kapcsolatot ápolnak,..."

Vazz, ez de EPIC, remélem fennmarad az örökkévalóságnak ez a gyöngyszem.
süti beállítások módosítása